.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 81 от общо 81
    Fortress-of-tears
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Цитирай Първоначално написано от AssShot
    Цитирай Първоначално написано от кофти :(
    ами то по тази логика и от една обикновена свирка (без предпазни мерки ) може да се хване спин ? това какво значи ? че трябва да се духа с презерватив ли ?

Хахахах, можело да се хване СПИН от свирка. Простотия до шия. Има само 3 начина да се заразиш с тази болест - от майка на дете (при раждане), при заразена игла (примерно при повторно използвана игла от наркомани) и при секс БЕЗ презерватив, което НЕ означава орален секс, а нормален, как да го кажа, тип мъжки полов орган в женски полов орган (устата НЕ е полов орган).

Pеace.
    Образовайте се малко най-после. Да, СПИН се предава и чрез орална любов.
    "При незащитен (без презерватив) анален, вагинален или орален секс."
    http://www.aidsbg.info/index.php?p=curious&article=25

ама ти си супер мега яко тъпа ! виж дете мое по телевизията дават рекламка за СПИН. незнам дали си забелязало и там са всичките 3 начина да се заразиш. ти явно направи откритие достойно за сравнение с топлата вода...можем да те провъзгласим за най - интелигентния от интелигенцията в България човек! успех в секса....
    а по темата аз не съм расистка, но съм съгласна с автора на темата. и не само за презервативите...за всичко е така на пазара. внушават ти че имаш нужда от нещо от което в действителност нямаш... най добре е да си хванеш някой сигурен човек и да не ходиш по курви и курвари, тогава искаш не искаш ще се заразиш! и винаги можеш да си от онзи 1% нали хахахах

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Cuddly
    Глупости, глупости и пак глупости. Много пъти съм правила секс без презерватив още преди да срещна приятеля си (на когото безрезервно вярвам) и съжалявам за това. Наистина е опасно.
    Дори и да правят пари от нас, аз ще продължавам да ги давам, защото не искам да платя с живота си заради някакви си 4 лева.
    Сега също се случва да правя секс без гума, но просто не ми е готино. Целият кеф заминава, когато той си го извади и свърши върху мен. Първо, че на него му е по-хубаво да свършва в мен. Второ, след като свърши вместо да се гушкаме трябва да тичаме за кърпички и после да се измия в банята. Трето, не че ме бърка особено, но предпочитам да не се мажа. А иначе просто маха презерватива, връзва го и го мята в кошчето. Какво по-лесно от това?

Айде, изчезвай от тук с лапешките си изказвания.
    Ти сама си противоречиш. Хем си го правила без гума, хем ти няма нищо, хем обаче го правиш и иначе не ти е хубаво. И съм сигурен, че не е от това че го вади и свършва върху теб, щото може да свърши и в салфетка ако е там пролоблема. Просто си се комплексирала именно от тези анти-спин кампании и те е хванало шубето и нямаш реални основания, тъй като ти няма нищо!!!

И не съм лапе, на 19 съм... Имам опит.

Препочитам да парвя секс без презервативи. Говорил съм с жени и мъже на около 30 и нагоре. Те почти никога не са го правили, а па да не говорим като са били колкото нас изобщо.

А ние сега тука пубертетите айде юруш на маслините щото така ни е казал ЕС, САЩ и Незнам си там кой дето прави пари от цялата работа.

НЕ НА ПРОМИТИТЕ МОЗЪЦИ

Не можеш ли да четеш?! Написала съм, че СЪЖАЛЯВАМ, че съм го правила без гума.
    Имала съм от тези нощи, когато правиш секс с някой, който буквално е идеалът ти за мъж (като външност), който не е от твоя град и знаеш, че е почти сигурно да не го срещнеш никога повече през живота си. С този, който не познавам, спах без презерватив. По-тъпо нещо не бях правила. Затова казвам, че гумата трябва да се използва!

Сега се случва да правя секс без гума(много рядко.Както казах - мразя да се мажа), но аз имам постоянен партньор от почти две години. Разликата е огромна! А в началото го правехме само със, по простата причина, че не се познаваме.

Може да не си лапе, но говориш като такова. Всичко е твърде относително. Естествено, че мъже и жени на по 30 могат да си позволят да го правят без, тъй като 1. вероятно са семейни, 2. ако една жена забременее на тази възраст не е болка за умиране (нормално е да имаш дете на 30) и 3. те едва ли хойкат наляво и надясно както повечето тийнеджъри. Помисли и за това!

Нямам нерви да споря повече. Ти си знаеш най-добре, тъпо е да се бъркам в избора ти, но по същия начин не го прави и ти с другите.
    2т. системно, бан по профил и ип.

6tom precenqva6 4e ne ti e nujen - ok, ama za6to trqbva i nas da ubejdava6 4e e taka. vseki misli sam za sebe si, no ot takiva misliteli ima pone 100 temi "Bremenna li sym" naistina mogat da se piqt i hap4eta, no prezervativite ne sa vredni, a i predpazvat ot dosta bolesti, a pyk za avtora... ami ponamali cigarite (i bez tova sa vredni) pyk ako tolkova nqma6 pari za prezervativi - kupuvai ot onezi, deto sa po 20 st.. taka i taka ne te byrka sys ili bez si,taka 4e i da se skusa nqma da ti pre4i tolkova vse pak prezervativite ne sa samo protiv SPIN ...

Супер фен Аватара на Barbie
    Цитирай Първоначално написано от Fortress-of-tears
    Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Цитирай Първоначално написано от AssShot
    Цитирай Първоначално написано от кофти :(
    ами то по тази логика и от една обикновена свирка (без предпазни мерки ) може да се хване спин ? това какво значи ? че трябва да се духа с презерватив ли ?

Хахахах, можело да се хване СПИН от свирка. Простотия до шия. Има само 3 начина да се заразиш с тази болест - от майка на дете (при раждане), при заразена игла (примерно при повторно използвана игла от наркомани) и при секс БЕЗ презерватив, което НЕ означава орален секс, а нормален, как да го кажа, тип мъжки полов орган в женски полов орган (устата НЕ е полов орган).

Pеace.
    Образовайте се малко най-после. Да, СПИН се предава и чрез орална любов.
    "При незащитен (без презерватив) анален, вагинален или орален секс."
    http://www.aidsbg.info/index.php?p=curious&article=25

ама ти си супер мега яко тъпа ! виж дете мое по телевизията дават рекламка за СПИН. незнам дали си забелязало и там са всичките 3 начина да се заразиш. ти явно направи откритие достойно за сравнение с топлата вода...можем да те провъзгласим за най - интелигентния от интелигенцията в България човек! успех в секса....
    а по темата аз не съм расистка, но съм съгласна с автора на темата. и не само за презервативите...за всичко е така на пазара. внушават ти че имаш нужда от нещо от което в действителност нямаш... най добре е да си хванеш някой сигурен човек и да не ходиш по курви и курвари, тогава искаш не искаш ще се заразиш! и винаги можеш да си от онзи 1% нали хахахах
    Ще призная, че съм...как го каза..."супер мега яко тъпа" ако ми обясниш с коя част от поста ми не си съгласна и се обосновеш. Не, рекламката не съм я гледала, не живея в България. За това пък в страницата, която съм дала и съм цитирала, са изброени именно трите начина на заразяване със СПИН. Но ето, мога да ги цитирам и от друг източник:

Как се предава СПИН?
    Основно със СПИН може да се заразите по три основни начина:

* Полов - при сексуален контакт с носител на HIV (вагинален, анален или орален секс), при обмен на телесни течности (еякулат, вагинален секрет, кръв)
    * Кръвен - при преливане на заразена кръв, досега със заразена кръв върху игли, спринцовки и други инструменти ( за татуиране или пробиване на уши). Възможно е да се заразите и ако ползвате една и съща самобръсначка със серопозитивен.
    * От майка на бебе - при заразяване в утробата или при приемане на кърма от заразена майка. Нарича се още вертикален път.

http://www.pmgbs.com/allaboutsex/main.php?page=deseases

Кое по-точно те притеснява?!

Пияна вишня
    Guest
    Кой каквото ще да си говори. СПИН в България реално няма! Престанете да плашите хората с написаното от малоумниците от медиите, дето препечатват американската преса, а там е бъкано от болни.

Супер фен
    Момче, кат ти отлепат трипера после щи дам аз едни маймуни барабар с негрите.
    2т. системно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си