- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не сте ли се замисляли че ни промиват мозъците за да печелят
Първоначално написано от Barbie
![]()
![]()
![]()
ама ти си супер мега яко тъпа ! виж дете мое по телевизията дават рекламка за СПИН. незнам дали си забелязало
и там са всичките 3 начина да се заразиш. ти явно направи откритие достойно за сравнение с топлата вода...можем да те провъзгласим за най - интелигентния от интелигенцията в България човек!
успех в секса....
а по темата аз не съм расистка, но съм съгласна с автора на темата. и не само за презервативите...за всичко е така на пазара. внушават ти че имаш нужда от нещо от което в действителност нямаш... най добре е да си хванеш някой сигурен човек и да не ходиш по курви и курвари, тогава искаш не искаш ще се заразиш! и винаги можеш да си от онзи 1% нали хахахах
Първоначално написано от Анонимко
Не можеш ли да четеш?! Написала съм, че СЪЖАЛЯВАМ, че съм го правила без гума.
Имала съм от тези нощи, когато правиш секс с някой, който буквално е идеалът ти за мъж (като външност), който не е от твоя град и знаеш, че е почти сигурно да не го срещнеш никога повече през живота си. С този, който не познавам, спах без презерватив. По-тъпо нещо не бях правила. Затова казвам, че гумата трябва да се използва!
Сега се случва да правя секс без гума(много рядко.Както казах - мразя да се мажа), но аз имам постоянен партньор от почти две години. Разликата е огромна! А в началото го правехме само със, по простата причина, че не се познаваме.
Може да не си лапе, но говориш като такова. Всичко е твърде относително. Естествено, че мъже и жени на по 30 могат да си позволят да го правят без, тъй като 1. вероятно са семейни, 2. ако една жена забременее на тази възраст не е болка за умиране (нормално е да имаш дете на 30) и 3. те едва ли хойкат наляво и надясно както повечето тийнеджъри. Помисли и за това!
Нямам нерви да споря повече. Ти си знаеш най-добре, тъпо е да се бъркам в избора ти, но по същия начин не го прави и ти с другите.
2т. системно, бан по профил и ип.
6tom precenqva6 4e ne ti e nujen - ok, ama za6to trqbva i nas da ubejdava6 4e e taka. vseki misli sam za sebe si, no ot takiva misliteli ima pone 100 temi "Bremenna li sym" naistina mogat da se piqt i hap4eta, no prezervativite ne sa vredni, a i predpazvat ot dosta bolesti, a pyk za avtora... ami ponamali cigarite (i bez tova sa vredni) pyk ako tolkova nqma6 pari za prezervativi - kupuvai ot onezi, deto sa po 20 st.. taka i taka ne te byrka sys ili bez si,taka 4e i da se skusa nqma da ti pre4i tolkovavse pak prezervativite ne sa samo protiv SPIN ...
Ще призная, че съм...как го каза..."супер мега яко тъпа" ако ми обясниш с коя част от поста ми не си съгласна и се обосновеш. Не, рекламката не съм я гледала, не живея в България. За това пък в страницата, която съм дала и съм цитирала, са изброени именно трите начина на заразяване със СПИН. Но ето, мога да ги цитирам и от друг източник:Първоначално написано от Fortress-of-tears
Как се предава СПИН?
Основно със СПИН може да се заразите по три основни начина:
* Полов - при сексуален контакт с носител на HIV (вагинален, анален или орален секс), при обмен на телесни течности (еякулат, вагинален секрет, кръв)
* Кръвен - при преливане на заразена кръв, досега със заразена кръв върху игли, спринцовки и други инструменти ( за татуиране или пробиване на уши). Възможно е да се заразите и ако ползвате една и съща самобръсначка със серопозитивен.
* От майка на бебе - при заразяване в утробата или при приемане на кърма от заразена майка. Нарича се още вертикален път.
http://www.pmgbs.com/allaboutsex/main.php?page=deseases
Кое по-точно те притеснява?!
Кой каквото ще да си говори. СПИН в България реално няма! Престанете да плашите хората с написаното от малоумниците от медиите, дето препечатват американската преса, а там е бъкано от болни.
Момче, кат ти отлепат трипера после щи дам аз едни маймуни барабар с негрите.![]()
2т. системно