- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не сте ли се замисляли че ни промиват мозъците за да печелят
СПИН се предава чрез кръв, сперма, вагинални секрети и кърма. Т.е. оралната любов, дори и без да се стига до оргазъм, също е опасна.
И СПИН не е конспирация на големите фирми-производители, поне не в момента и не на Щатите. Ако някой беше внимавал, щеше да е хванал последното изказване на Буш, което гласи: "Единственият начин да се предпази човек от СПИН е като не прави секс." След това беше секс само между женени, като преди това се правят изследвания и на двамата. Както май не знаете, използването на контрацептиви от какъвто и да е вид е забранен в някои щати!
Това, че ХИВ-позитивните доживявали до 50-годишна възраст е пълна простотия. Не знам как е с най-съвременните терапии в момента, но докато се интересувах, времето за живот бе до 5 години след като вирусът на СПИН се активизира. Което е и проблемът - човек може с години да носи и разпространява заразата, без да страда от нея, и така да умножава броя на болните. Колко яко ви звучи това?
Човек трябва да внимава при всякакъв интимен контакт с други хора - да не си ляга с всеки срещнат, да ползва презервативи, да търси постоянен партньор, на който да вярва.. Да, знам, че звучи като параноя, но.. Над 3000 потенциално болни, като броят им сигурно се множи постоянно? Не, благодаря, предпочитам да не си развявам достойнството наляво-надясно и да си стоя здрав!
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!