Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Цитирай Първоначално написано от Cuddly
Глупости, глупости и пак глупости. Много пъти съм правила секс без презерватив още преди да срещна приятеля си (на когото безрезервно вярвам) и съжалявам за това. Наистина е опасно.
Дори и да правят пари от нас, аз ще продължавам да ги давам, защото не искам да платя с живота си заради някакви си 4 лева.
Сега също се случва да правя секс без гума, но просто не ми е готино. Целият кеф заминава, когато той си го извади и свърши върху мен. Първо, че на него му е по-хубаво да свършва в мен. Второ, след като свърши вместо да се гушкаме трябва да тичаме за кърпички и после да се измия в банята. Трето, не че ме бърка особено, но предпочитам да не се мажа. А иначе просто маха презерватива, връзва го и го мята в кошчето. Какво по-лесно от това?

Айде, изчезвай от тук с лапешките си изказвания.
Ти сама си противоречиш. Хем си го правила без гума, хем ти няма нищо, хем обаче го правиш и иначе не ти е хубаво. И съм сигурен, че не е от това че го вади и свършва върху теб, щото може да свърши и в салфетка ако е там пролоблема. Просто си се комплексирала именно от тези анти-спин кампании и те е хванало шубето и нямаш реални основания, тъй като ти няма нищо!!!

И не съм лапе, на 19 съм... Имам опит.

Препочитам да парвя секс без презервативи. Говорил съм с жени и мъже на около 30 и нагоре. Те почти никога не са го правили, а па да не говорим като са били колкото нас изобщо.

А ние сега тука пубертетите айде юруш на маслините щото така ни е казал ЕС, САЩ и Незнам си там кой дето прави пари от цялата работа.

НЕ НА ПРОМИТИТЕ МОЗЪЦИ

Не можеш ли да четеш?! Написала съм, че СЪЖАЛЯВАМ, че съм го правила без гума.
Имала съм от тези нощи, когато правиш секс с някой, който буквално е идеалът ти за мъж (като външност), който не е от твоя град и знаеш, че е почти сигурно да не го срещнеш никога повече през живота си. С този, който не познавам, спах без презерватив. По-тъпо нещо не бях правила. Затова казвам, че гумата трябва да се използва!

Сега се случва да правя секс без гума(много рядко.Както казах - мразя да се мажа), но аз имам постоянен партньор от почти две години. Разликата е огромна! А в началото го правехме само със, по простата причина, че не се познаваме.

Може да не си лапе, но говориш като такова. Всичко е твърде относително. Естествено, че мъже и жени на по 30 могат да си позволят да го правят без, тъй като 1. вероятно са семейни, 2. ако една жена забременее на тази възраст не е болка за умиране (нормално е да имаш дете на 30) и 3. те едва ли хойкат наляво и надясно както повечето тийнеджъри. Помисли и за това!

Нямам нерви да споря повече. Ти си знаеш най-добре, тъпо е да се бъркам в избора ти, но по същия начин не го прави и ти с другите.