- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не сте ли се замисляли че ни промиват мозъците за да печелят
Първоначално написано от Анонимко
Не можеш ли да четеш?! Написала съм, че СЪЖАЛЯВАМ, че съм го правила без гума.
Имала съм от тези нощи, когато правиш секс с някой, който буквално е идеалът ти за мъж (като външност), който не е от твоя град и знаеш, че е почти сигурно да не го срещнеш никога повече през живота си. С този, който не познавам, спах без презерватив. По-тъпо нещо не бях правила. Затова казвам, че гумата трябва да се използва!
Сега се случва да правя секс без гума(много рядко.Както казах - мразя да се мажа), но аз имам постоянен партньор от почти две години. Разликата е огромна! А в началото го правехме само със, по простата причина, че не се познаваме.
Може да не си лапе, но говориш като такова. Всичко е твърде относително. Естествено, че мъже и жени на по 30 могат да си позволят да го правят без, тъй като 1. вероятно са семейни, 2. ако една жена забременее на тази възраст не е болка за умиране (нормално е да имаш дете на 30) и 3. те едва ли хойкат наляво и надясно както повечето тийнеджъри. Помисли и за това!
Нямам нерви да споря повече. Ти си знаеш най-добре, тъпо е да се бъркам в избора ти, но по същия начин не го прави и ти с другите.
2т. системно, бан по профил и ип.