- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Music Idol
Някой от вас ще ходи ли на кастингите на Music Idol,които започнаха?
И смятате ли,че шоуто ще придобие успехът както в чужбина?
Ако ходите-МНОГО КЪСМЕТ!![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Не смятам, че победителя от шоуто ще придобие кой знае какъв успех.. Всяко чудо за 3 дена..
Припомням ви - Какво стана със Стар Академи.. Нали уж ги очакваше голяма реализация след шоуто.. Е да.. Диян и Аксиния рекламират дънки![]()
Не ме съди за това, което не мога да бъда... Радвай се, че мога да бъда това което съм...
Аз се записах пък може и да отида![]()
аз се записах сигурно ще ида![]()
![]()
апък мен ме боли гърлото![]()
Ами аз се занимавам с музика от 6-годишна, била съм и по вестивали и по конкурси ... и се записах и на това ... и ще ходя, но чак на 15 февруари в СофияМоже и да сдобие популярност, ако правят по-интересни кастинги и изпитания ... да се надяваме да е така ... а победителят ако бъде забелязан и е наистина добър може и да пробие ... въпрос на късмет и на шанс
Така че ...... успех на всички и на мене си :P хахах
![]()
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
аз мисля,че шоуто ще има голям успех
п.с. късмет на записалите се
Тва трябва да е някфо подобие на Америкън Айдол нали?![]()
![]()
Не е тъпа, щото младежите и девойките които ще гледаме, ще са доста талантливи и .. интересно ще еПървоначално написано от TheNightRider
![]()
Абе аз опитах да отида,но не приемат грайндкор нойзъри... Нещо не им се понрави идеята,не разбирам защо...
![]()
то ако няма екшън няма да е интересно![]()
![]()
![]()
Бих го гледал ако участва някой рок\метъл музикант...
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
Не всичко на тоя свят е рок и метъл!!!Първоначално написано от Мo6nо
![]()
![]()
![]()
Райдъре - нали това е целта - кастингите ще отберат кой е с платена диплома, и кой без никаква - но с талант и музикалност зад гърба си.
Ауууул...Първоначално написано от machoka
да бе прав си. Как можах да забравя за пънка...
а сега сериозно - ще гледам първите епизоди и ако ми хареса ще продължа да го правя. Обаче съм почти сигурен, че ще го разтеглят прекалено дълго. И със сървайвъра беше така. Разтеглиха го прекалено дълго, а трябваше да е 3 пъти по-къс и затова спрях да го гледам.
Има и друго нещо. Даваха вече поп музиканти във шьи Star Academy и Ку-ку академията. И сред множеството от поп музиканти, ще е добре да се сложат музиканти и в други стилове (не говоря само за метъл)...
бан по ип и профил
И аз мислех да ходя..но се отказах-Вс в тези конкурси ми се вижда еднотипно чесно казано..наистина какво стана със Стар Академи.. Аксиния изпя 1 песен,Марин и тва е ..а да Дани и Мариела са във някаква група !Ама какъв е смисъла - слава за месец..който се задоволява о.к. И съм сигурна че и победителя от тва ще се забрави след 1-2 месеца след края.
И какво ще гледаме - 1 и също нещо -еднакви песни на сцената,1 кавги в къщата.Някой ще реши да се прави на газар да се плющи....До следващия Стар Академи,Биг Брадър или Мюзик Айдол
2 т. от правилника. Бан на профил
Ice_Queen - Истина е, че повечето ще се забравят, но не всички...
Единият от Стар Академи отида в D2, а Д? определено не са безизвестна група. Лора Владова и Светлозар Христов сега ще участват на Евровизия с някаква песен и съм почти сигурен, че Слави ще ги лансира и песента ще стане доста известна...
бан по ип и профил
Д-2 ли...Когато бяха с Дичо ми харесваха и ги слушах..Дидо наистина е невероятен мъжкар с глас..но комбинацията Дидо с Д-2 изобщо не ми допадна.Първоначално написано от Мo6nо
2 т. от правилника. Бан на профил
И на мен не ми харесва новият стил, но това не променя фактът, че все пак някой е успял имено заради тезци конкурси.Първоначално написано от Ice_Queen
Доколкото знам Кели Кларксон става известна имено с печеленето на Pop Idol. Може и да ми е страшно антипатична, но това показва, че човек може да успее с такъв конкурс. Телевизията дава известност, а това как те ще се възползват от известността вече си зависи от самите музиканти...
бан по ип и профил
Няма лошо да си нафръцкан първо ... всеки си избира сам какъв да бъде без право на коментар ... второ дори тати да ми плати дипломата по музика аз ако не мога да пея то ще си проличи ... така че нафръцканите принцески никой там няма да ги пита да си показват дипломите ... диплома без глас не струва нищо ... така че не мисля че се изказваш подготвен !Първоначално написано от TheNightRider
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
Да, горната мацка има право.
Слави е прекално голяма личност, за да допуска мафии и връзкарства. Платени дипломи и валута те лансират само до концертният подиум /в случая даже само до кастинга/. От там нататък си проличава кой-кого. А и в някои случаи хора без диплома се справят много по-добре от 'дипломирани' музиканти, 'щото в днешно време да вземеш подобна диплома е детска играчка.
Всичко се доказва на сцената - там е същинската арена на талантите.