- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с трупове?
Възбужда ли ви да правите секс с умрял човек?
Аз съм гледала много такива филми и съм виждала как мъже чукат някви току-що умряли жени.
Имаше един много приказен
Traffic boom sex cars - с катастрофирали. До като ги вадеха из под ламарините линейкаджийте ги ебяха. Страшно се възбуждах от този филм и си го свалих на DVD.
За съжаление настоящия ми приятел ме сметна за леко извратена.
Интересувам се, вий какво мислите?
izvrateno e. ne bih iskyl priqtelkata mi da byde takava v nikyv slu4ai... n0 shom te vyzbujda and can't hold it ... za men si e 4ista gavra i tova e gnusno, gadno, nemoralno i pro4ee..
aaaa,4e si izvratena?!
Anybody who’s ever loved, ya know just what I feel
Too hard to fake it, nothing can replace it
Call the radio if you just can’t be without your baby
ела да си играем на моргааз ше съм трупа
Аре стига бе ..котенца ..сега тръпове..после някое мушкато ще ви вдъхнови..човек да го е страх да ходи по улицата...![]()
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Вика му се некрофилия![]()
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Точно така!Първоначално написано от siXt_senSe
А харесваш ли?
Човек, правещ секс с труп (мъртво човешко или животинско тяло) се нарича Некрофил
токущо са изровили пресен труп на 13 годишно момиче от Монтана и се готвят за секс
kofti e samo che ne moje ti napravi svirka...inache nema losho da naturtish taraleja![]()
![]()
Az mislq tova-![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това е едно от малкото неща, които смятам за извратени!
Първоначално написано от dark_angel3
ааа настръхнах докато го чета, не само че е извратено, а е и гадно мамка му![]()
на мен пък ми става влажноПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Ми брао, хои в софийски гробища или напрао умри да е по-качествено с мъртвите така, в смисъл и той и ти да сте мъртви некви. Гъхъъхъ
Какво ли го е накарало да мисли така?Първоначално написано от Гергана-СС
![]()
Kakto kazvam: mn hora sa gotovi da pravqt sex s vsi4ko , koeto murda , no az nqmam nikakva pri4ina da se ograni4avam tolkova!No tva s murtvite e izvrateno!Ako ti se iska da ebe6 murtuv e ujasno!!!No moje prosto filma da e napraven dobre i zatova da ti haresva.
малее тука и некрофили имало....![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
тука само мен ме нямаПървоначално написано от barbie_†
![]()
ае тъй и тъй секви хора има тука, някой ако знае откъде мога да си закупя саздърма и бахур - да пише![]()
ot bai stavri na jenskiot pazar
be koalka NE TI LI PISNA ZA VSIAKA TEMA DA PUSKA6 EDIN I SY6T KOMENTAR : 4e e ebavka iiii nie typi li sme spored teb 4e imame nujda 'da ni osvedomqva6' wee eii
колко му е килото ?Първоначално написано от Анонимко
![]()
на това му се вика некрофилия![]()
Ти пък краво недоклатена, няма ли да престанеш да пишеш за всяка втора тема тук че е ебавка. Теб ако не те ебават и не свършваш като хората и само за ебани си мислиш нас не ни бърка тази работа. Парцал!Първоначално написано от koalka