- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ne vi li draznqt
Horata koito postoqnno govorqt gluposti i prikazvat dori da nqmat kakvo da kajat postoqnno obijdat ili unijavat nqkogo sqka6 za da izglejdat po gotini sred drugite ama ne razbirat 4e taka samo unikavat sebe si az ne gi ponasqm vie kakvo 6te kajete
Познавам много такива и на това отгоре те имат повече недостатъци от хората които плюят.Не са приятна компания,когато говорят за такива неща.И се съмнявам че има някой на когото му харесва това,освен и той ако не го прави
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Аз също не ги понасям, но за съжаление тези хора се радват на голяма популярност. Простотията е модерна.
ПО 5 НА НОЖ !![]()
Run your mouth when I'm not around
It's easy to achieve
You cry to weak friends that sympathize
Can you hear the violins playing you song?
Those same friends tell me your every word
Otogovorat mi e da mnogo
da i tovaq sa nqkvi tupi izrod4eta deto iskat da sa nai nai a vsa6tnost sa malki drebni djudjeta i IQ im e nai mnoy 20![]()
не![]()
Mimka_sweet da ne bi ti samata da si takava :P
Еми, не мисля, че някой ги харесва въобще, срещат се такива индивиди.
Мен винаги ме унижават...![]()
Кръвта ми е черна, като моята душа,
смърта е красива като тъмнината на ноща,
очите ми мъртви, като гарванова песен,
с окървавени студени ръце, посрещам тази мрачна есен...
ne ne me draznqt, cakata e ti da drazni6![]()
off: pajahahahahajsgahghdgwaj mom4e s momi4e6ka 6tipka na kosataaa ahaagaggagagagagga
ako tva si ti i az bih te draznila
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Ем едва ли има човек , на който да му е готино когато някой говори глупости за него за да се направи на по-велик и готин.Също така и всеки един от нас е срещал такъв човек , но не мисля че си заслужава да показваме колко се дразним или нещо такова.Просто трябва да го игнорираме от обстановката и да си гледаме живота.
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!
Бъди над тези неща, иначе рискуваш собственото си щастие!
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Първоначално написано от psycho_girl
![]()
Кръвта ми е черна, като моята душа,
смърта е красива като тъмнината на ноща,
очите ми мъртви, като гарванова песен,
с окървавени студени ръце, посрещам тази мрачна есен...
Елинор Рузвелт е казала, че не могат да ни унижат без наше съгласие. Така че Death in Solitude всичко зависи от теб. Ти знаеш собствената си стойност. Това какво казват разни надути, неуверени хора не трябва да ти прави впечетление. А колкото до теб мила ми psycho_girl явно си от хората които се оплюват в тази тема. Първо порасни (не говоря за години) и после дразни другите. Всъщност то като порастнеш ще разбереш, че това е израз на много лошо възпитание и няма да си го позволяваш.
е как да не те унижават.. виждал ли си се в огледалото.. ?!Първоначално написано от Death In Solitude
VYNSHNIQT VID NE OPREDELQ ka4estvata na 4oveka ve le6per kvi gi prikazva6 moje da e mnogo svesten 4ovek ! az ne bih go unijavala!Първоначално написано от niGGa
Радвам се за теб.Първоначално написано от lubaa
Nqmash izbor.Първоначално написано от niGGa
хехе НЕ !Първоначално написано от ziiiggi
хихихих
не хвана сарказма в поста ми..Първоначално написано от lubaa
и все пак имах и друг избор
слушала ли си на Черно Фередже - Бягат конете?
...но се правят велики в собствените им очи.Първоначално написано от licemerka
Да, дразнят ме.
![]()
Съжалявам ги... Хора, които няма с какво друго да изпъкнат, освен с това да унижават другите... За съжаление са... Ако не го правеха, никой никога нямаше да ги забележи...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
@psycho_girl,ти ДОРИ не предполагаш колко голям боклук си.
Първоначално написано от lubaa
Външния вид може да не определя качествата,ама света е шибан и 1во тва се гледа.Има 1 поговорка - по дрехите посрещат - по умра изпращат...жестоко,но факт!
2 т. от правилника. Бан на профил