.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

uplashen
    Guest

Nali nqma da me ostavi na popravitelen

Po matematika sam q zakasal za parvi srok imam samo dvoiki i 6te mi ostavi dvoika za nego no imam shans da si q porpavq vtoriq srok nali e taka az sam deseti klas parviq srok u4ihme algebra i zapo4vame s geometriqta no nali nqma da me kasa? Ujas se polu4i ama

Guest
    Изкарай 6 за втория срок и ето ти 4ка за годината
    За какъв поправителен говориш

Супер фен
    Град
    Мбабане
    спокойно ше те избутат до дипломата
    тва е нещо като неписано правило в средното образование

Мега фен Аватара на koalka
    По принзип май се явяваш на поправителен мо алгебра или поне тая нашта по математика ни плаши, защото е много гадна.Питай госпожата ти най-добре.

uplashen
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    По принзип май се явяваш на поправителен мо алгебра или поне тая нашта по математика ни плаши, защото е много гадна.Питай госпожата ти най-добре.
    NEEE kajete mi 4e ne e taka

Сори ама оценките по алгебра и геометрия са отделни.

(и аз съм зле по математика)
    Моля Ви пишете на родния ни език!

uplashen
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от bigbec
    Сори ама оценките по алгебра и геометрия са отделни.

(и аз съм зле по математика)
    TOVA ZNACHI CHE OTIVAM NA POPRAVKA TAKA LI !?

Да не те плаша, но най-вероятно да.

Имаш ли излишни пари? Щото ако имаш, буташ нещо и си готов, но може и да стане още по-лошо, зависи даскала дали приема подкупи

uplashen
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от bigbec
    Да не те плаша, но най-вероятно да.

Имаш ли излишни пари? Щото ако имаш, буташ нещо и си готов, но може и да стане още по-лошо, зависи даскала дали приема подкупи
    ARE STIGA WE UBEDEN LI S V TVA KOET PRIKAZVA6!?!? 10TI KLAS NE SE LI PISHE ZA KRAQ NA GOD PREDMET MATEMATIKA A NE ALGEBRA+GEOMETRIQ !!!????

Супер фен
    Град
    Мбабане
    абе една е оценката стига сте лъгали момчето
    поне аз като бях 10 клас беше една

В края на годината ще разбереш със сигурност и като се замисля на края на годината май наистина се пише обща оценка, но един даскал ако те мрази може да направи всичко за да те прее*е

аре успех

Guest
    За 1-ви и 2-ри срок оценките по алгебра и геометрия са отделни ,а за годината е една обща ..

Guest
    Докато седиш и мрънкаш във форума нали няма да ме скъса а не учиш - ще те скъса! Тва не можем да ти кажем дали ще скъса или не..Зависи си само от тебе дали ще си залягаш парцалите втория срок

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Хахах...
    След, като първи срок си имал двойка, едва ли знанията ти ще се подобрят през втория. И вместо да даваш пари за *подкупи*, върви някъде на уроци, поне едно 4 да изкараш втория срок.
    Дали ще те остави или не, зависи от даскалката. Ако си й влязъл в черния списък, трудно ще минеш...
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

uplashen
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Bloodlust
    Хахах...
    След, като първи срок си имал двойка, едва ли знанията ти ще се подобрят през втория. И вместо да даваш пари за *подкупи*, върви някъде на уроци, поне едно 4 да изкараш втория срок.
    Дали ще те остави или не, зависи от даскалката. Ако си й влязъл в черния списък, трудно ще минеш...
    Kvo mi se zverish az sam pritesnen tova e vsichko

Taka da se kaje ima golqma veroqtnost da si spe4eli6 lqtna ekzurziq v u4ili6te i 6ans samo sled dostoino predstavqne da si nameri6 nov klas v koito ti 6te znae6 pove4eto material i moje da bude6 otli4nik dori!

за втори срок трябва да си седнеш на задника и да искараш поне 4 или 5, при 3 има възможност наистина да те остави- първия испит е юли месец, а втория септември шегувам се, не се притеснявай... ако се стегнеш наистина ще се справиш...
    Успех!

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Gostenka
    Guest
    emi ne vqrvam da te ostavi.osven ako naistina ne si i v cherniq spisak.hodi na uroci ili se starai v chas da uchastvash poveche i da si izkarvash ocenkite po tozi nachin.naprimer v nasheto daskalo gospojata ni pravi uprajnenie i izkarva nqkoi na daskata po jelanie i toi reshava 2 zadachi i mu pishe 6.inache neznam po kaf drug nachin moje da izkarash ocenka,razlichna ot 2...

Фен
    Град
    Монтана
    зависи от даскалицата ... ако и покажеш ,че знаеш втория срок може да забрави лошите оценки от първия

ti
    Guest

:)

ако 1ви срок имаш 2 оставаш директно оставаш на поправка по алгебра
    независимо дали 2рия срок имаш оценка по висока от 2

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Абе, стига глупости. В 8-ми клас са само две отделни оценки. В 10-ти си е всяка за себе си, ние дори в 10 клас учихме разбъркано геометрия и алгебра. И да имаш този срок 2-ка, другия ще я поправиш и 3 да е, пак ще минеш 80% сигурна, защото една част от учителите ги мързи да се занимават с глупости, други са добри, а трети смятат, че това означава, че те не са успели да ги научат за 3 или че директорите така ще решат. Ако не се държиш като идеот в часа й и положиш малко усилия, ще те пусне.

Повече от фен Аватара на krisi_l@loka
    Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Изкарай 6 за втория срок и ето ти 4ка за годината
    За какъв поправителен говориш

БебЕтатаа мииии

ьаьаьа
    Guest
    мале кви сте индианци ако първия имаш 2 втория 3 или повече няма да те оставят на поправителен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си