- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Nali nqma da me ostavi na popravitelen
Po matematika sam q zakasal za parvi srok imam samo dvoiki i 6te mi ostavi dvoika za nego no imam shans da si q porpavq vtoriq srok nali e taka az sam deseti klas parviq srok u4ihme algebra i zapo4vame s geometriqta no nali nqma da me kasa? Ujas se polu4i ama![]()
Изкарай 6 за втория срок и ето ти 4ка за годината
За какъв поправителен говориш![]()
спокойноше те избутат до дипломата
тва е нещо като неписано правило в средното образование![]()
По принзип май се явяваш на поправителен мо алгебра или поне тая нашта по математика ни плаши, защото е много гадна.Питай госпожата ти най-добре.
NEEE kajete mi 4e ne e takaПървоначално написано от koalka
![]()
Сори ама оценките по алгебра и геометрия са отделни.
(и аз съм зле по математика)
Моля Ви пишете на родния ни език!
TOVA ZNACHI CHE OTIVAM NA POPRAVKA TAKA LI !?Първоначално написано от bigbec
Да не те плаша, но най-вероятно да.
Имаш ли излишни пари? Щото ако имаш, буташ нещо и си готов, но може и да стане още по-лошо, зависи даскала дали приема подкупи![]()
ARE STIGA WE UBEDEN LI S V TVA KOET PRIKAZVA6!?!? 10TI KLAS NE SE LI PISHE ZA KRAQ NA GOD PREDMET MATEMATIKA A NE ALGEBRA+GEOMETRIQ !!!????Първоначално написано от bigbec
абе една е оценката стига сте лъгали момчето![]()
поне аз като бях 10 клас беше една
В края на годината ще разбереш със сигурности като се замисля на края на годината май наистина се пише обща оценка, но един даскал ако те мрази може да направи всичко за да те прее*е
аре успех
За 1-ви и 2-ри срок оценките по алгебра и геометрия са отделни ,а за годината е една обща ..![]()
Докато седиш и мрънкаш във форума нали няма да ме скъса а не учиш - ще те скъса! Тва не можем да ти кажем дали ще скъса или не..Зависи си само от тебе дали ще си залягаш парцалите втория срок
Хахах...
След, като първи срок си имал двойка, едва ли знанията ти ще се подобрят през втория. И вместо да даваш пари за *подкупи*, върви някъде на уроци, поне едно 4 да изкараш втория срок.
Дали ще те остави или не, зависи от даскалката. Ако си й влязъл в черния списък, трудно ще минеш...
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Kvo mi se zverish az sam pritesnen tova e vsichkoПървоначално написано от Bloodlust
![]()
Taka da se kaje ima golqma veroqtnost da si spe4eli6 lqtna ekzurziq v u4ili6te i 6ans samo sled dostoino predstavqne da si nameri6 nov klas v koito ti 6te znae6 pove4eto material i moje da bude6 otli4nik dori!
за втори срок трябва да си седнеш на задника и да искараш поне 4 или 5, при 3 има възможност наистина да те остави- първия испит е юли месец, а втория септемвришегувам се, не се притеснявай... ако се стегнеш наистина ще се справиш...
Успех!
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
emi ne vqrvam da te ostavi.osven ako naistina ne si i v cherniq spisak.hodi na uroci ili se starai v chas da uchastvash poveche i da si izkarvash ocenkite po tozi nachin.naprimer v nasheto daskalo gospojata ni pravi uprajnenie i izkarva nqkoi na daskata po jelanie i toi reshava 2 zadachi i mu pishe 6.inache neznam po kaf drug nachin moje da izkarash ocenka,razlichna ot 2...
ако 1ви срок имаш 2 оставаш директно оставаш на поправка по алгебра
независимо дали 2рия срок имаш оценка по висока от 2
Абе, стига глупости. В 8-ми клас са само две отделни оценки. В 10-ти си е всяка за себе си, ние дори в 10 клас учихме разбъркано геометрия и алгебра. И да имаш този срок 2-ка, другия ще я поправиш и 3 да е, пак ще минеш 80% сигурна, защото една част от учителите ги мързи да се занимават с глупости, други са добри, а трети смятат, че това означава, че те не са успели да ги научат за 3 или че директорите така ще решат. Ако не се държиш като идеот в часа й и положиш малко усилия, ще те пусне.
Първоначално написано от Анонимко
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
мале кви сте индианци ако първия имаш 2 втория 3 или повече няма да те оставят на поправителен