hmm......znachi iskam da vi zapitam dali vi se sly4va slednoto ne6to kato vidite nqkoe mom4e i dali smqtate 4e e vazmojno da stava taka ...ta zna4i da re4em vijdate nqkoe syper gotino mom4e sladyr4e kakto my vikate visok ,myskylest s boty6ki da re4em sportno oble4en markovi dre6ki pri4eski caisi tova onova abe pi4 i polovina dali si kazvate a ne toq ne e za mene toi nqma da mi varjite i vi e strah dori da si go pokajete da ne vi se ismee 4e nameril koi da go svalq ....dali ima ne6to ot sorta mi hybav e ama toi nqma da mi varje 6toto toi toq hodi koi znae s kvi az tam rabota nqmam da stavm za smqh i tem podobni pls mnogo vi se molq pishete 6to se kasae do vapros4etoza men se otnasq zabelqzvam go ot mesec dva kazvat da re4em nekvi tam macki 4e sam bil syper tova onova kat se vidim te nemogat daje da me poglednat i si mislq 4e problema e to4no takav sre6tal sam se s mnogo takiva dokato sme na jivo edin pred dryg edna kato si otide v skype gi po4ba edni da gi pishe da se 4ydish dal ne stoi dryga otsre6ta .......