- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс запознанства по интернет ?
Запознавали ли сте се с някои по нета с цел секс? Имам предвид, осъщестявала ли се е срещата? Правите ли го още.
(освен чатовете и сайтовете за запознанства по форуми и др подобни)
не![]()
тва ми е самоцел![]()
не съм, ама се е случвало някой да ми пусне обява в сайт за запознанства![]()
Според мене сайтовете за запознанства са за ОТЧАЯНИТЕ хора ... Аз не съм такъв![]()
![]()
![]()
(Лично мнение!)
Incomplete..........
И защо без чатове и сайтове за запознанства? Последните са ми помогнали да говоря с доста хора на интересни тематики.. За съжаление, главно от чужбина, но какво да се прави, като българските сайтове за запознанства са само за полу-идиоти.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
против такова запознанство с цел секс...иначе може, ама веднага д амислиш само за секс и един вид тва да търиш е отчаяно. Веднъж с ебях издразнила и си бях сложила ник в скайп нещо от рода на fuck It и след 2 часа, когато не бях вкъши, ми с ебяха включили 10тина човека с реплики от рода на "Hi sexy!Want Sex?Sex with me?" от 3-4 държави трагедия
Добре, не се изразих правилно. Не ставаше въпрос за секс, а за обмяна на опит и виждания. Сляпа среща с някоя по интернет - не. Евентуално бих излязъл приятелски с подобна познайница и, ако нещата се развият - приемливо. Но подобни случаи като при FikyScHetOo - не!
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Веднъж щях да си режа ръцете - WTH и писах, а тя беше направо смърт, само косата и тогата я нямаше. Оттогава през нет да зарибявам НИЕТ!!!!Първоначално написано от дъ'нет