.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Тема: trqbva da ymra

{b}{E}{b}{0}
    Guest

trqbva da ymra

dnes za vtori pyt probvah da se samoubiq predi dva 4asa izpih dve opakovki hap4eta no oshte nqma rezultat i predniqt pyt bqha dve opakovki samo4e analgin a sega nebe6e analgin az iskam da ymra i pri4inata e momi4e koeto syper obi4am nie s neq ne sme zaedno!!!! >;( i az ve4e nemoga da prodaljavam taka neiskam pove4e da stradam neka ymra za6to e trqbvalo da se rajdam (( samo za da stradam

Супер фен
    Град
    Мбабане
    чао

Re: trqbva da ymra

Цитирай Първоначално написано от {b}{E}{b}{0}
    dnes za vtori pyt probvah da se samoubiq predi dva 4asa izpih dve opakovki hap4eta no oshte nqma rezultat i predniqt pyt bqha dve opakovki samo4e analgin a sega nebe6e analgin az iskam da ymra i pri4inata e momi4e koeto syper obi4am nie s neq ne sme zaedno!!!! >;( i az ve4e nemoga da prodaljavam taka neiskam pove4e da stradam neka ymra za6to e trqbvalo da se rajdam (( samo za da stradam
    не си заслужава да мреш заради момиче
    Моля Ви пишете на родния ни език!

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Офф поредното десетгодишно лигаво момченце на което некфо момиче не пуснало.Айде стига лигавщини.Осъзнайте се.
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    само страхливците бягат.Ти си човек които определено не може да се бори в живота.Има прекалено мн неща да се видят в този живот,за да го пропиляваш заради момиче.Единственият които губи в цялата ситуация си само ти никои друг,защото ти само ще умреш останалите продалжават да живеят.Ти решаваш дали искаш да умреш,защото си страхливец или да продалжиш да живееш и да се бориш,защото живота е борба.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Guest

Hodi q ebi taq i q zarqzvai

{b}{E}{b}{0}
    Guest
    az neiskam sex ot neq!!! isT q obi4am we vie ste teq deto samo za sex mislite prokleti mom4eta vie trqbva da ymrete vie koito samo naranqvate momi4etata ne6tastnici

абе я ходи да мреш, че почна да ме дразниш с твойто мрънкане

Супер фен
    Град
    Мбабане
    цигу мигу ти сърцето ми разсече и на скара го опече цигу мигу

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    аа... има един сироп ,за кръвно,от който се пие по 1 лъжичка .
    Изпиваш го на ,,ЕКС'' и след няколко часа ...

Повече от фен
    purvo ne si zaslujdava da se samoubiva6 i vtoro ot 1 opakovka analgin,nqma da umre6 v nikakuv sli4ai
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

Мега фен Аватара на koalka
    Стига глупости!

направи си поръчково убийство

{b}{E}{b}{0}
    Guest
    ako se spasq 6te ybiq onzi s kogoto e tq az sym na 18 tq na 14

ako se spasq 6te ybiq onzi s kogoto e tq az sym na 18 tq na 14
    алеле ти си бил мноо зле, дано темата да е ебавка

Супер фен
    Град
    Мбабане
    убиец-самоубиец ти си цяло камикацзе ве
    мноо яко

{b}{E}{b}{0}
    Guest
    de da be6e 4ovek samata istina si e nikoi nerazbira kolko stradam az

Супер фен
    Град
    Мбабане
    спокойно ве всички сме страдалци

{b}{E}{b}{0}
    Guest
    Simoooonaaa devoo4ka maq me4ta SimoooNaaa obi4am te pove4e ot si4ko na sveta :{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Отиваш в циганската махала . Даваш пислтолет и 100 лева на някой от мангалите и му казваш в следващите 5 секунди да те застреля ,така че да умреш. И гледай какво става....

Голям фен
    Ако наистина искаше да се самоубиеш нямаше да го направиш с аналгин, витамин ц или сироп за кашлица.Като я обичаш бори се за нея.Самоубийството нито на тебе ще помогне,нито на нея,нито на ваще.Вземай се в ръце,щото ако наистина си на 18 на колкото твърдиш,си направо за смях
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Guest
    Оф, ако си искал наистина да умреш, досега да си го направил. Простотии отвсякъде.

Ми те го казаха горе - ако си искал да умреш , да си го направил , но истината е , че нямаш тази смелост ;р
    Why do you look at me , when you hate me? Why do I have to look at you when it makes me hate you?

Между другото само жените се самоубиват с хапчета. Истинския мъж или скача от терасата или пред някой влак! На кой етаж живееш?

Супер фен
    Град
    HeLL ..

пич живееш в мно лош филм !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си