- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- trqbva da ymra
Nagultai se s vitamin C!
Ot li4en opit znam 4e deistva!
ХАХАХАХАХХА
А иначе по темата - ми виж най-лесно е да се метнеш от някъде. Само гледай отдолу да е по-твърдо. Така де, гадничко е да мреш в агония. И остави някво листче тип "До моята любима Любка ( примерно ) от 5-ти В клас".![]()
Темата е или ебавка или някое отчаяно от живота 5-токласниче си излива душата ....И що се мъчиш с хапчета?Мятай се от 10-тия етаж и полети като волна ,,пипируда''
![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Да и утре четем на първа страница "Идеотче се самоуби !". Подзаглавие : "на кой му пука... ".
Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
Първоначално написано от Анонимко
![]()
Ako si prerejesh wenite ili skochish ot neide e po-sigurno che shte umresh .. tez ligotii sys hapchetata sa tbpi ... Puk moje i da se predozirash sys amfetki ili da izpadnesh w alkoxolen dilirium .. po-umestno e .. aide uspeh :P
ei q se uprai ! Nqma smisal da se izma4va6 zaradi nekvo 14 godi6no lapi
100% e ebavka ama toq koito q e pusnal e za ludnicataПървоначално написано от bigbec
![]()
![]()
![]()
![]()
Момиче съм ! ! !
еха той на 18 и влюбен и загубен по 14 годишна ........... не е лесна твойта ами земи си удари главата у монитора и забрави за тези глупости живей си живота![]()
awe lud li si we ?!!? i ti si mom4e , nali na4i i ti trqbaaa umre6 aaa idioti s idiotite viПървоначално написано от {b}{E}{b}{0}
![]()
![]()
Момиче съм ! ! !
a we pi4 q se usaznai malko we ..pfuu kvi sa tiq gluposti da mrej zaradi nqkfa si tam ligla..ai uspokoi sa pii edno sok4etolkova ne6ta ima da vidi6 ot jivota ti zaradi nqkfa tam..6a mrej ... q gore glavata
![]()
Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!![]()
![]()
бай бай