- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Nosqt li o6te rozite romantika?
vaprosat mi e prost smqtate li 4e rozite nosqt vse o6te romantika ili ve4e sa demode i nikoe momi4e ne se trogva ot edna podarena roza?
Първоначално написано от ThePainIsReaL
Според мен една роза може да се равни на хиляди думи.Само това,че е направил жеста да ми я подари е страхотно.+това момичетата много обичаме подаръците![]()
![]()
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
подрепямПървоначално написано от linkin_park_fenka
![]()
Лично за мен една роза е прекрасен жест. Понякога една роза може да е много по-скъпа от всеки подарък.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Всеки жест носи романтика.![]()
Пък и когато говорим за романтика, нищо не е демоде. Романтичните жестове могат да са лигавки, сладникави, захаросани...но въпреки това те трогват. (Дори и момичета, които твърдят, че не са романтички, ще признаят, че такова внимание кара дамата да се чувства специална.)![]()
А розата определено е пракрасно решение.![]()
Естествено, че още носят романтика.Страшно красиви са и много обичам, когато любимият човек ми ги подарява.![]()
Дам , носят.
Why do you look at me , when you hate me? Why do I have to look at you when it makes me hate you?
Жестът е мил , но за мен розата означава "Не знам какво харесваш , а и не ми се избираше ... " Мразя рози . За мен не изразяват чувства , прекалено банални са . За мен по мили са няколко хубави думи...
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
романтиката умря в 70те ....вече такова нещо няма ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Да,даПървоначално написано от IdiOtKa
Продължавай да си го повтаряш
![]()
Докато има любов ще има и романтика![]()
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
a za roza podnesena s hubavi dumiПървоначално написано от *Sumerian_Haze*
Това е най-добрия и мил подарък,който можеш да направиш.Момичето ще е щастливка да има човек като теб като нея ако го направишПървоначално написано от CrIsTiaNo_
![]()
a li4no za teb kakvi biha bili hubavite dumiПървоначално написано от linkin_park_fenka
да съгласна съм с теб няма любов !Първоначално написано от linkin_park_fenka
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
lubov ima svetyt e igraden ot lubov a kakvo te e nakaralo da misli6 4e lubov nqma ?Първоначално написано от IdiOtKa
ам...може би.."искам да знаеш,че дори и да имаме неразбирателства понякога,знай че ти си единствената и няма да те замена за нищо на света.Обичам те"Първоначално написано от CrIsTiaNo_
![]()
e da no pri men vrazkata ko moje vaob6te da se nare4e taka ne e do takova nivo kakvo 6te kajej za "sega 6te ti kaja ne6to i iskam da znae6 4e ne go kazvam za posleden pyt "Obi4am te"Първоначално написано от linkin_park_fenka
"
ДаПървоначално написано от CrIsTiaNo_
ай стога че го напрайхме чат
![]()
![]()
хахахаха матерялните момичета зеха да се обаждат че обичали подаръци![]()
за розата незнам приятел не съм правил такива работи не ми допадат![]()
i azПървоначално написано от sexy_small_lady
![]()
Момиче съм ! ! !