- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Направих нещо ужасно!
Имаше един период дет не бях правил секс, и бях много загорял. Котето един ден ми седна в скута и почна да мърка и да ми се гали и не се сдържах *джи-джи-биджи*. Това го направих още няколко пъти, мина седмица и котето умря, много ми беше мъчно и го погребах в близост до блока. Мъка, мъка ... ама пак ми стана загоряло и се сетих за котето 10 дена от както беше умряло и ... го отрових и го опънах за последно. От утре ще имам ново коте и вече няма да имам този проблем.
ти си извратен..едно че темата е ебавка,друго че дори можеш да го измислиш..ебати болния мозък!!!!!!
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Темата е ебавка не виждате ли => не объщайте никакво внимание !
Кретен нещастен тъп изрод червясъл![]()
![]()
как може да си толкова зле такива истории да измисляш с бедни животинки боже...
2 т. от правилника. Бан на профил
браво мацка само така!Първоначално написано от Ice_Queen
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
ама знаеш ли как ще г о нахраня тоя ..само дето не искам бан..животно членестоного...Първоначално написано от Lorraine
![]()
верно че има тъпи лапета....ма то тва надмина сички
кога ли ще им писне да пускат такива тъпотий.......
ПС: Подкрепям тва само определени хора да могат да пишат
има форуми в които новите Топици се проверяват от админ преди да бъдат одобрени и публикувани
Аdmin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подпис/широчина/.
Вземи да си купиш крава,тя поне няма да се даде толкова лесно![]()
![]()
Ходи се застреляй!![]()
![]()
Робинята на Quench
аууу какви хуманисти![]()
Викам да мине през зоопарка..тамън някой слон да го прегази![]()
ne da go pregazi,a da my go sloji togava dano my e got,a sled tova dulgo vreme niama da misli za SEX i za takiva bolni misli s gorkite jivotni...
Ти си пълен извратеняк!!!![]()
![]()
![]()
izvratenqk kolkoto iskashxaxa male ujass
![]()
АХАХАХХАХААХ ЕЕ и аз имам чувсто за хумор , ама твоето кърти мивки пич.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ПС: сега пробвай с баба ти - не за друго просто за да го направиш с човек този път![]()
![]()
Porednata tema ebavka
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
Уау1
Ае брат всички по някога сме загоряли ама чак да ходим да ебем котки и т.н ти си ебаси изрода ве дори и да се базика6 как си могъл да го измисли6 ебаси ИЗРОДА!!!
Да е, братле ,ти си баси изрода, ти си туршия бе, абе ти си баси изрода, мри в казаните бреееееееееееее еееееее лелее...
[ирония/] пахахах![]()