.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    пеперудени криле
    Guest

Нова приятелка?!

историята е такава:
    преди извествно време прекъснах една доста сериозна връзка с приятеля ми. тя продължи повече от година, но тъй като в последствие си дадох сметка, че не го обичам, ние се разделихме. в началото заплашваше, че ще се самоубие, че не може да живее без мен, че вече не се чувства жив, че никога няма нито да погледне, нито да бъде с друга... дори и след като скъсахме той продъжаваше понякога да ми звъни и да ми казва всичко това... казваше го именно до вчера! а днес... днес в скайп братовчедка му ми каза, че има нова приятелка не мога да повярвам просто! щом до вчера си твръдял, че обичаш някого повече от себе си, от живота си, как така на следващия ден ще си хванеш приятелка?!
    това ме навежда на мисълта, че той прави това нарочно и всъщност няма никакво друго момиче... може би иска да ме накара да изревнувам и да се върна отново при него...

вие как мислите?

Голям фен
    Има ли някакво значение?Ти сама каза че си се отказала от него,защото не го обичаш.
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Супер фен Аватара на Barbie
    Може да се опитва да ти покаже какво си загубила като те накара да ревнуваш. Може да опитва тактиката "клин клин избива" и да се опитва да те забрави. Може да не е бил искрен. Може много неща.
    Ако не го обичаш, няма какво толкова да се чудиш, не му търси сметка и просто излез от живота ми.

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Какво ти пука . Едва ли си е хванал нова приятелка .Иска да ревнуваш и да се върнеш при него- недей вярвай на такива филми,нито пък участвай в тях.

Мега фен Аватара на koalka
    А може би просто се е лъгал, че те обича.Но е възможна и твоята версия.Но да, не може човек, който наистина те обича и твърди такива неща, да обича друга един ден след това.Но може просто да се опитва да те забрави, като ходи с това момиче.

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Може пък да иска да те забрави, като си търси твоя заместница. Не можеш да го съдиш, защото в крайна сметка ти си сложила края. Възможно е наистина да те обича, но да се опитва да те забрави като бъде с друга... А може би просто иска да те накара да изревнуваш.

На теб защо ти е гадно. В крайна сметка нали не го обичаш?

Фен
    Град
    В мечтите..на мен и моята любима!!

Re: Нова приятелка?!

Цитирай Първоначално написано от пеперудени криле
    историята е такава:
    преди извествно време прекъснах една доста сериозна връзка с приятеля ми. тя продължи повече от година, но тъй като в последствие си дадох сметка, че не го обичам, ние се разделихме. в началото заплашваше, че ще се самоубие, че не може да живее без мен, че вече не се чувства жив, че никога няма нито да погледне, нито да бъде с друга... дори и след като скъсахме той продъжаваше понякога да ми звъни и да ми казва всичко това... казваше го именно до вчера! а днес... днес в скайп братовчедка му ми каза, че има нова приятелка не мога да повярвам просто! щом до вчера си твръдял, че обичаш някого повече от себе си, от живота си, как така на следващия ден ще си хванеш приятелка?!
    това ме навежда на мисълта, че той прави това нарочно и всъщност няма никакво друго момиче... може би иска да ме накара да изревнувам и да се върна отново при него...

вие как мислите?
    ми ти задаваш отговори..............псвен ако не те е обичал а просто е свикнал с теб и не е искам да се разделяте.........за да тръгне с друга........ама аз си мисла че е тва дето ти каза че е искал да те накра да изревнуваш!!! :P :P
    ...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))

Re: Нова приятелка?!

Цитирай Първоначално написано от Bacard1
    Цитирай Първоначално написано от пеперудени криле
    историята е такава:

вие как мислите?
    ми ти задаваш отговори..............псвен ако не те е обичал а просто е свикнал с теб и не е искам да се разделяте.........за да тръгне с друга........ама аз си мисла че е тва дето ти каза че е искал да те накра да изревнуваш!!! :P :P
    Да съгласна съм на 100% ....целта е да ти стане кофти и да решиш,че не можеш без него и да се върнеш при него....момчета ко го мислиш то е ясно

Guest
    E teb kvo te ebe nali uj ne go obi4a6 ili prosto si poredniq jaluk primer za absurdna jenska zavist?

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Какво и да цели, явно вече е успял да те накара да изревнуваш, щом пускаш цяла тема по този въпрос Възможно е още да те обича, но като ти не отвръщаш вече на чувствата му, какво.. цял живот да е сам и да обича теб ли? Нали знаеш.. клин клин избива..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Незнам защо,ама ми се струва че усещам леееееека нотка (меко казано) на ревност в поста ти. Нали казваш че не го обичаш вече,пък и съм сигурна че макар да не сте гаджета ти все пак искаш най-доброто за него.Може би с новата си приятелка той ще бъде щастлив-ти искаш да бъде щастлив нали?Или искаш да продължава със заплахите си за самоубийство?Да не би да ти прави кеф да слушаш обясненията му в любов и как ти си всичко за него?Я вземи първо се изясни със себе си какво искаш ти и после мисли какво и с кой върши бившето ти гадже.

Град
    In Your Mind
    Пеперудке, я чакай малко.
    Да ти е хрумвало, че е с нея за да те забрави?
    И да ти е хрумвало, че си никоя, че да му държиш сметка коя да обича и коя да си хване за приятелка?
    Няма да ти ходи вечно по задника, свиквай!
    И като те обича... сам ли да седи?
    I love you...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си