Цитирай Първоначално написано от пеперудени криле
историята е такава:
преди извествно време прекъснах една доста сериозна връзка с приятеля ми. тя продължи повече от година, но тъй като в последствие си дадох сметка, че не го обичам, ние се разделихме. в началото заплашваше, че ще се самоубие, че не може да живее без мен, че вече не се чувства жив, че никога няма нито да погледне, нито да бъде с друга... дори и след като скъсахме той продъжаваше понякога да ми звъни и да ми казва всичко това... казваше го именно до вчера! а днес... днес в скайп братовчедка му ми каза, че има нова приятелка не мога да повярвам просто! щом до вчера си твръдял, че обичаш някого повече от себе си, от живота си, как така на следващия ден ще си хванеш приятелка?!
това ме навежда на мисълта, че той прави това нарочно и всъщност няма никакво друго момиче... може би иска да ме накара да изревнувам и да се върна отново при него...

вие как мислите?
ми ти задаваш отговори..............псвен ако не те е обичал а просто е свикнал с теб и не е искам да се разделяте.........за да тръгне с друга........ама аз си мисла че е тва дето ти каза че е искал да те накра да изревнуваш!!! :P :P