- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правили ли сте кибер секс ??
Правили ли сте секс през мирк или в скайп и ако не сте бихте ли го направили ??
По добре мъртав пич отколкото жив педал !
quench ПРЕСТАНИПървоначално написано от bisering
![]()
Това за мен никакъв секс не е.Не съм правила и не искам да правя.Глупост е.
тъпотия
Моля Ви пишете на родния ни език!
Ти си много тъпа патка, знаеше ли го това или сега като ти го казвам го разбра?Първоначално написано от koalka
На това секс ли викаш ?![]()
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!
пробвах веднъж ама си заклещих чурката в usb-то![]()
Сигурно ще да е много забавно да се буташ пред компа,докато някой ти говори мръсотии от другата страна.Същото като телефонния секс.Като ще се самозадоволяват за ко не си го запазят за себе си?![]()
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Защото е хубаво да е споделено. Така не е точно самозадоволяване. Чат ли си?Първоначално написано от siXt_senSe
![]()
Ми определено не съм чат.Като ще е споделено има хотелски стаи,мотели,росители с много работа които почти не се вясват в тях,демек свободен терен....
Ако аз съм от Варна, а тя от ПетричПървоначално написано от siXt_senSe
и се виждаме 1 път в годината?
Ще си намериш приятелка само за секс от твоя град.А ако наистина държиш на момичето от Петрич,ще се стискаш
А защо да се стискам?Първоначално написано от siXt_senSe
Добре няма да и изневерявам държа на нея.
И си я представям нощем и си правя чикия
Тя мен също и гали клитора си
До тук има ли нещо лошо?
Е ако го съчетаем? По скайп? Говорим си и се чуваме кой как свършва?
Кое е кофтито?
Абе,правете както си ви е добре.Живота си е ваш.Просто изказах отрицателното си мнение по въпроса,но в крайна сметка ако щете се чукайте и по водомера
Глупаво е да даваш мнение за нещо, което не си опитала.Първоначално написано от siXt_senSe
Предлагам ти да опиташ първо и ако не те възбуди, тогава мнението ти би имало тяжест
А сега са само приказки.
Искаш ли да си разменим скайп юзерите и да се чуем?
Ти наред ли си![]()
ДаПървоначално написано от siXt_senSe
С как си облечена в момента? Опиши ми се
Айде съжалявам за целия Офтопик.А на тебе отворко![]()
Мокричка си ми май вече?Първоначално написано от siXt_senSe
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Seizure of Power
аааа не , утиам да пишкам ;д
Why do you look at me , when you hate me? Why do I have to look at you when it makes me hate you?
Мой Сънчо идва шо не си легнеш да спиш![]()
толкова ли те е малка че в ю ес бито я вкарваш? лелеееееее, утре пробвай в жаковете на тонколоните на звуковата карта. Тъкмо е кръгла и ще ти влиза свободно, даже и място ще остане....Първоначално написано от Seizure of Power
Май някои са големи отворковци тази вечер да дават мнения ето така, без никаква подготовка. Тук - всичко е ок, безобидно. Ама с тъпите изказвания относно СПИН могат като нищо да обричат някой незапознат на смърт.
Относно киберсексът - просто ви липсва творчески подтик да го правите. Най-вероятната причина? Защото имате проблеми с изразяването, беден речник и закърнял мозък. Но какво споря с вас, вие така или иначе няма да разберете. Вие дори не успявате да проумеете, че се говори за киберсекс не изобщо, а когато нормалният не е възможен.
И какви са тези съвети, да си намеря момиче за секс?! Трябва да си голяма кyрва, за да го кажеш. А ти си кyрва, нали? Естествено! Ский ся, другарке, тази глава не ти е за да лапаш хyйове, а за да мислиш с нея. Ама на теб май това ти е по-трудно от да се замислиш. Патка.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Ха-ха-ха, много смешно, air_J. Добре, чувствам се нареден. ^_^Първоначално написано от air_J
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!