- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правили ли сте кибер секс ??
Ne znam kakvo e tova kiber-sex ama e mnogo typo!![]()
Първоначално написано от shizzle
ЕЙЙЙЙЙЙЙ ДУХОВИТИЯ, КАК ТАКА СИ С ИКОНОМИКА ВЪОБЩЕ ВЕ? В ИКНОКОМИКАТА НЯМА ТВОРЧЕСТВО... или явно се лъжа и има такова нещо като "романтика в счетоводството" а?Първоначално написано от shizzle
![]()
![]()
![]()
![]()
Недей нарежда колегите! Може да са малки, може да са глупави, обаче са колеги... ти колегите във ВИНСА уважаваш ли ги?А лекторите? Като тря им духаш за да изкараш...? Недей плямпа простотий! Стегни се! В та и в кретеноида. Много поздрави на жена ти от мене!!!
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Брои ли се за кибер секс, изпращане на сексуални съобщения по пощенски гълъби?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Брат, това не беше за теб, а беше мнението ми като цяло за темата. Ти си нЕк`ъв пич, фен съм ти даже. А и с някой малки изкючения съм забелязъл, че имаме доста сходно мислене.Първоначално написано от shizzle
П.С.> Ебати, как ти се мазня!![]()
Левски шампион але але!
Една приятелка направо подлудя да ме кара да правим такова нещо...
То камери, то микрофони, видео чатове...
Аз не склоних и до ден днешен ми се струва адски тъпичко.
Друго си е ръка да пипне. (Aко пък има и косъмчета по триъгълника...)![]()
Животът е БРЯГ!
къде му се мазниш? на снимката ли? Да си измеш ръцете и пишката после! Да не влезнеш със съобщението - червена ми е пишката щото се мазних на Шницела...Първоначално написано от air_J