.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Kateriata
    Guest
    Ne znam kakvo e tova kiber-sex ama e mnogo typo!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Май някои са големи отворковци тази вечер да дават мнения ето така, без никаква подготовка. Тук - всичко е ок, безобидно. Ама с тъпите изказвания относно СПИН могат като нищо да обричат някой незапознат на смърт.

Относно киберсексът - просто ви липсва творчески подтик да го правите. Най-вероятната причина? Защото имате проблеми с изразяването, беден речник и закърнял мозък. Но какво споря с вас, вие така или иначе няма да разберете. Вие дори не успявате да проумеете, че се говори за киберсекс не изобщо, а когато нормалният не е възможен.

И какви са тези съвети, да си намеря момиче за секс?! Трябва да си голяма кyрва, за да го кажеш. А ти си кyрва, нали? Естествено! Ский ся, другарке, тази глава не ти е за да лапаш хyйове, а за да мислиш с нея. Ама на теб май това ти е по-трудно от да се замислиш. Патка.
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Ха-ха-ха, много смешно, air_J. Добре, чувствам се нареден. ^_^
    ЕЙЙЙЙЙЙЙ ДУХОВИТИЯ, КАК ТАКА СИ С ИКОНОМИКА ВЪОБЩЕ ВЕ? В ИКНОКОМИКАТА НЯМА ТВОРЧЕСТВО... или явно се лъжа и има такова нещо като "романтика в счетоводството" а?

Недей нарежда колегите! Може да са малки, може да са глупави, обаче са колеги... ти колегите във ВИНСА уважаваш ли ги?А лекторите? Като тря им духаш за да изкараш...? Недей плямпа простотий! Стегни се! В та и в кретеноида. Много поздрави на жена ти от мене!!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от siXt_senSe
    Ти наред ли си
    Да
    С как си облечена в момента? Опиши ми се
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Понякога е забавен и такъв секс. Кво толкова

Guest
    Брои ли се за кибер секс, изпращане на сексуални съобщения по пощенски гълъби?

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Брат, това не беше за теб, а беше мнението ми като цяло за темата. Ти си нЕк`ъв пич, фен съм ти даже. А и с някой малки изкючения съм забелязъл, че имаме доста сходно мислене.
    П.С.> Ебати, как ти се мазня!
    Левски шампион але але!

Голям фен
    Една приятелка направо подлудя да ме кара да правим такова нещо...
    То камери, то микрофони, видео чатове...
    Аз не склоних и до ден днешен ми се струва адски тъпичко.
    Друго си е ръка да пипне. (Aко пък има и косъмчета по триъгълника...)
    Животът е БРЯГ!

Guest
    Брат, това не беше за теб, а беше мнението ми като цяло за темата. Ти си нЕк`ъв пич, фен съм ти даже. А и с някой малки изкючения съм забелязъл, че имаме доста сходно мислене.
    П.С.> Ебати, как ти се мазня!
    къде му се мазниш? на снимката ли? Да си измеш ръцете и пишката после! Да не влезнеш със съобщението - червена ми е пишката щото се мазних на Шницела...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си