- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем с размера
Абе бива бива оригиналност, ама човек трябва да си знае малко или много границите.Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
Предполагам, че shizzle е запознат с фактите не поради изброените от теб краайно забавни и остроумни причини, а защото е чел същите великолепни и бълващи от информация сайтове, на които, както явно се забелязва, и ти си фен.
И по биология се учи, в 8ми клас има раздел анатомия, предполагам ти е известно. Та още там си пише, че дължината на влагалището е средно между 8 и 10 сантиметра, а аз не виждам причина да поставям нещо научно доказано под съмнение. Някакси, не се имам за толкова важна. Също така, много нервни окончания има до около 1/3 от влагалището, след това стават прекалено малко -> дължината, за която говорим е изключително малка. Така или иначе, естествено, че при възбуда се увеличава като размери и естествено, че може да приеме различни други такива. Идеята е, че има ли 15см всичко е окей.
Колкото до самата тема - като не си се развил, значи не си готов за секс, значи няма да правиш секс на този етап. Толкоз.
And each time I feel like this inside
There's one thing I wanna know:
What's so funny bout peace, love and understanding?