Цитирай Първоначално написано от Infatuated Inside
Цитирай Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
Цитирай Първоначално написано от shizzle
Влагалището е средно 8-10 см дълбоко в неразтегнато състояние! И се отпуска по размери на клиента. Точка.
с линийка или със шублер мери, или с миньорска каска влиза? Виж Шницел, не мери женските вагини според възможностите на пениса си- ясно е защо казваш 8-10 см на всички им стана ясно че ти е толкова голям. А приятелката ти има тооооооооолкова повече възможности за поемане на по-голям Ако искаш я питай какво правеше миналия четвъртък... ясно се вижда промяната в големината на половите й органи след мене нали? Е, няма нужда да ми благодариш, вече ще ти се изпълни мечтата да шибаш момичета с германска каска... не се хваля де ....

Шизъл, да не се обиди?

недей да плачкаш ой горкотуууууууууууууууууу ах на бати тоооооо
Абе бива бива оригиналност, ама човек трябва да си знае малко или много границите.
Предполагам, че shizzle е запознат с фактите не поради изброените от теб краайно забавни и остроумни причини, а защото е чел същите великолепни и бълващи от информация сайтове, на които, както явно се забелязва, и ти си фен.
И по биология се учи, в 8ми клас има раздел анатомия, предполагам ти е известно. Та още там си пише, че дължината на влагалището е средно между 8 и 10 сантиметра, а аз не виждам причина да поставям нещо научно доказано под съмнение. Някакси, не се имам за толкова важна. Също така, много нервни окончания има до около 1/3 от влагалището, след това стават прекалено малко -> дължината, за която говорим е изключително малка. Така или иначе, естествено, че при възбуда се увеличава като размери и естествено, че може да приеме различни други такива. Идеята е, че има ли 15см всичко е окей.
Колкото до самата тема - като не си се развил, значи не си готов за секс, значи няма да правиш секс на този етап. Толкоз.
Ся реферати на свободна тема ли ще ми развиваш? Така е, фен съм, но поне не копирам информацията без да посоча източника й, а твоя фаворит Шницела го прави със същата точност, въпросът е че го пправи нелегално и нарушава закона за правата, тъй като не посочва източника! Много научни неща са се подлагали на съмнение, затва и са изникнали нови научни неща... Никой незнае...

Недей упреква момчето, то може да прави секс, с твоята 10 см вагина...
да ти е сладко!