.
Затворена тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Na selo

Guest

Na selo

Obeschestih mlado magare. Ta da vi raskaja na barzo. Predi 2 meseca otidah na selo pri baba i dqdo na gosti. As sam na 16 god. i inache vsichko mi e nared, no tozi pat mi beshe neshto prechernqalo pred ochite (bqh zagorqal kato ciganski tigan) i hodeiki iz dvora( bqh sam v kashti)vlqazah pri jivotnite prosto taka. Voobshte nishto ne sam imal na predvid, no sluchaino zarnah mladoto magarence na dqdo. Stgnah na ideq che moga da go opana. Preblijih se i mu go doprqah otzad gotov da mu go nabiq.Ama to pochna da se darpa i vze da hvarlq kachove-za malko da me ritne po topkite. Misleh si da prestana, no me hvana qd na tova magarence. zabih dva kola v poda i mu varzah krakata. Tozi pat ne uspq da ritne i veche mu go nabih. Svarshih nabarzo, moje bi poveche ot strah da ne me vidi nqkoi. Ili zashtoto tolkova me napana na smqah, che i do dnes se pthilvam kato se setqa, Mejdu drugoto moga da vi kaja che ot togava magarenceto ( mejdu drugoto zabraveh da kaja,- to beshe jensko, da ne si mislite neshto...) kato me vidi vse gleda da me ritne ili uhapi. Dqado vse se pita kakvo mu e a as se pravqa na lud. Interseno mi e da znam dali ima i drugi taka ludi kato men i dali ne sym se 4alnal ne6to?

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Да не взема аз теб като някое магаре да те наритам 1 хубаво....аман от тийнчета с много свободно време ,пръщящи от простотия!!!!

ДУ ХАСТ!!!!!!!!!!
    2 т. от правилника. Бан на профил

Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    Да не взема аз теб като някое магаре да те наритам 1 хубаво....аман от тийнчета с много свободно време ,пръщящи от простотия!!!!

ДУ ХАСТ!!!!!!!!!!
    Брао А така Тия Загорели верно като цигански тигани лапета само си намират ко да праят и се гаврат ... ше им ....
    So when u See me on your block with two glocks Screaming : FUCK THE WOOORLD Like 2Pac I Just Don't Give A FUUUUUCK !

Супер фен
    Град
    Мбабане
    нямаш стайл приятелю ебавка не се прави така
    а да не говорим, че зоофилията е демоде

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    нямаш стайл приятелю ебавка не се прави така
    а да не говорим, че зоофилията е демоде
    Да бе..сега на мода е некрофилията...по надолу може да се насладиш....
    2 т. от правилника. Бан на профил

Кво си направил на горкото магаренце, бе, ЕЙ?
    Моля Ви пишете на родния ни език!

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Цитирай Първоначално написано от bigbec
    абе на теб не ти ли омръзна да пишеш в тия теми ? или искаш да си "тъповат: като мен

Алооо ШШШШШ ... Далавери вие ли сте
    So when u See me on your block with two glocks Screaming : FUCK THE WOOORLD Like 2Pac I Just Don't Give A FUUUUUCK !

абе на теб не ти ли омръзна да пишеш в тия теми ? или искаш да си "тъповат: като мен
    колкото и да се опитвам ти държиш всичките рекорди и не ми се вярва някой да те надмине
    Моля Ви пишете на родния ни език!

а бе аз ви питах ШшШШшШШ далаверите вие ли сте ?

Супер фен
    Град
    Мбабане
    колкото и да се опитвам ти държиш всичките рекорди и не ми се вярва някой да те надмине
    и от всичките затапки-клишета само тва ли ти дойде на акъла ?
    а ко стана с хтмл-то ? айде пиши, пиши, че момието чака

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си