- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Петинг
Emi obi4am estestveno.S priatelia mi predi da po4nem da spim zaedno dosta 4esto go pravehme i ni be6e mn hybavo i na dvamata.Sega se sly4va po-riadko tui kato tvurde mn se vuzbyjdame i obiknoveno se stiga do polov akt.![]()
Доколкото знам , плитък петинг ще рече , че не си гол , че го практикуваш с дрехи , дори не е задължително да си само по бельо , може да си си облечен . Например много е подходящо , ако сте на кинои сте възбудени . Т.е. плитък петинг е нещо като доста хард обарване и доставяне на удоволствие , и разбира се , че е много яко , как няма да е . Мен поне си ми харесва много .. макар , че не го правя , когато съм го правила , ми е харесвало .
Дълбок петинг е вече когато дрешките падат и се прави всичко , без да има проникване , което пак не е зле , има си супер яки страни , но аз лично не мога да разбера , защо и ако двамата сме супер възбудени и го искаме , да не го направим докрай ? Но както и да е , този тип "общуване" е много често практикувано и доставя удоволствие дори повече от самия секс понякога . Поне при мен е било така ..
Abe plituk , dulbok ne otkazvam! mn qko ne6to si e :P
Ъъъм...петинг наистина ми звучи като пудинг и на менна български казано тва е натискане....
![]()
петинг метинг... кажете си го на БЪЛГАРСКИ - обарване...
Знаех какво е петинг, но и аз не съм чувала за дълбок и плитък.Иначе аз на това му викам любовна игра, след която следва секс.
Само петинг ми изглежда някак недовършена работа.
Така е, но не е зле на моменти, когато няма как да правите секс. Когато се лекувахме от инфекции с моя това правихме. също и като сме навън, а не можем да се контролираме. Все пак не правим секс всеки път, когато се видим, но петинг-да.Първоначално написано от malka_sladuranka