- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- nema....
kajete kak da si hvana gadje.
С въдицаТо да не става така.Не можеш да излезнеш навън и да си "хванеш" гадже.Трябва да се опознаете.Първо да бъдете приятели и по-натаък нещо повече
![]()
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
Бъди себе си,а не се опитвай да се правиш на такъв какъвто не си и да подражаваш на някви прости момченца,дето се мислят за велики.Важното е да бъдеш уверен,другото просто ще ти дойде "от вътре" както се казва.
prava go no pak ne stava
Кво означавеа да е себе си ? Ми ако е дебил ? На мен отвътре кви неща са ми идвали...Първоначално написано от Undying
Spoko nesum
Илизаш навън, хващаш едно ласо и първото момиче, което уловиш ти е гадже 0.о
Я стига, усещаш ли колко ще си жалък ако тръгнеш просто така с някое момиче, без чувства, без нищо, колкото да се каже 'Ей, вижте, имам си гадже'
0.о
I love you...
Потърси вътре в теб и ще намериш истинското ти аз. Онова де, неосъзнатото. Сещаш се.Първоначално написано от Don edikoisi
Ne sum takuvПървоначално написано от Alerta
Ne sum takuvПървоначално написано от Alerta
Тъй начиииии първо набелязваш жертвата.После взимаш една бухалка,изненадваш го в гръб,когато вече е в несвяст го мяташ на гръб и го водиш у вас... Нема де да бега![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
pomaga6![]()
are seriosno
Ми харесваш си момиче, отиваш при него, заговаряш го. Питаш го как се казва, говориш малко. После я питаш иска ли някой път да излезете на кафе. Ако откаже, биеш й шамарите, пада на земята, риташ я в бъбреците и крещиш "НЯМААМ СЪРЦЕЕЕ". А ако се съгласи започваш да подскачаш и да пееш някоя яка песен. Не е трудно, пробвай. Ще видиш че ще свърши работа !Първоначално написано от Don edikoisi
kolko seriosno
4AO!!!
Не стой плс, не си отивай. Ние те обичаме ! Нали ?Първоначално написано от Don edikoisi
Ми бъди дебил щом си такъв,аз лично си падам по дебилиПървоначално написано от Digital
![]()
![]()
Ами с това момиче, което харесваш, просто започмаш да флиртуваш и да се усмихваш.Каниш я да излезете.НО не трябва да си срамежлив, защото ще ти е много по-трудно.
хахахаххаПървоначално написано от Digital
![]()
Айде може да мине и без последните няколко изречения.Просто отиваш при момичето което си харесваш,заговаряш я нещо,запознай се с нея,покани я някой път на кафе и така... то си дива всичко от самосебе си.
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?