.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: nema....

Don edikoisi
    Guest

nema....

kajete kak da si hvana gadje.

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    С въдица То да не става така.Не можеш да излезнеш навън и да си "хванеш" гадже.Трябва да се опознаете.Първо да бъдете приятели и по-натаък нещо повече
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Бъди себе си,а не се опитвай да се правиш на такъв какъвто не си и да подражаваш на някви прости момченца,дето се мислят за велики.Важното е да бъдеш уверен,другото просто ще ти дойде "от вътре" както се казва.

Don edikoisi
    Guest
    prava go no pak ne stava

Цитирай Първоначално написано от Undying
    Бъди себе си,а не се опитвай да се правиш на такъв какъвто не си и да подражаваш на някви прости момченца,дето се мислят за велики.Важното е да бъдеш уверен,другото просто ще ти дойде "от вътре" както се казва.
    Кво означавеа да е себе си ? Ми ако е дебил ? На мен отвътре кви неща са ми идвали...

Don edikoisi
    Guest
    Spoko nesum

Град
    In Your Mind
    Илизаш навън, хващаш едно ласо и първото момиче, което уловиш ти е гадже 0.о
    Я стига, усещаш ли колко ще си жалък ако тръгнеш просто така с някое момиче, без чувства, без нищо, колкото да се каже 'Ей, вижте, имам си гадже'
    0.о
    I love you...

Цитирай Първоначално написано от Don edikoisi
    Spoko nesum
    Потърси вътре в теб и ще намериш истинското ти аз. Онова де, неосъзнатото. Сещаш се.

Don edikoisi
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Alerta
    Я стига, усещаш ли колко ще си жалък ако тръгнеш просто така с някое момиче, без чувства, без нищо, колкото да се каже 'Ей, вижте, имам си гадже'
    0.о
    Ne sum takuv

Don edikoisi
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Alerta
    0.о
    Ne sum takuv

Голям фен
    Тъй начиииии първо набелязваш жертвата.После взимаш една бухалка,изненадваш го в гръб,когато вече е в несвяст го мяташ на гръб и го водиш у вас... Нема де да бега
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Don edikoisi
    Guest
    pomaga6

Don edikoisi
    Guest
    are seriosno

are seriosno
    Ми харесваш си момиче, отиваш при него, заговаряш го. Питаш го как се казва, говориш малко. После я питаш иска ли някой път да излезете на кафе. Ако откаже, биеш й шамарите, пада на земята, риташ я в бъбреците и крещиш "НЯМААМ СЪРЦЕЕЕ". А ако се съгласи започваш да подскачаш и да пееш някоя яка песен. Не е трудно, пробвай. Ще видиш че ще свърши работа !

Don edikoisi
    Guest
    kolko seriosno

Don edikoisi
    Guest
    4AO!!!

4AO!!!
    Не стой плс, не си отивай. Ние те обичаме ! Нали ?

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Цитирай Първоначално написано от Digital
    Цитирай Първоначално написано от Undying
    Кво означавеа да е себе си ? Ми ако е дебил ? На мен отвътре кви неща са ми идвали...
    Ми бъди дебил щом си такъв,аз лично си падам по дебили

Мега фен Аватара на koalka
    Ами с това момиче, което харесваш, просто започмаш да флиртуваш и да се усмихваш.Каниш я да излезете.НО не трябва да си срамежлив, защото ще ти е много по-трудно.

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Цитирай Първоначално написано от Digital
    are seriosno
    Ми харесваш си момиче, отиваш при него, заговаряш го. Питаш го как се казва, говориш малко. После я питаш иска ли някой път да излезете на кафе. Ако откаже, биеш й шамарите, пада на земята, риташ я в бъбреците и крещиш "НЯМААМ СЪРЦЕЕЕ". А ако се съгласи започваш да подскачаш и да пееш някоя яка песен. Не е трудно, пробвай. Ще видиш че ще свърши работа !
    хахахахха
    Айде може да мине и без последните няколко изречения.Просто отиваш при момичето което си харесваш,заговаряш я нещо,запознай се с нея,покани я някой път на кафе и така... то си дива всичко от самосебе си.
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си