- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- писах смс на гаджето си до като бях с друг! сега ми е кофти
случвало ли ви се е подобно нещо? или пък да сте с друг и да ви се обади любимия и т-н.? как се чувствате?
Не,не ми се е случвало,защото по принцип момичето ще бъде с гаджето си,а не с друг.Оф,такива като теб не мога да ги разбера.Абе не ви ли е срам поне малко,хора,като си помислите какво причинявате по този начин на партньора си.Ами като не се разбирате или не сте доволни просто скъсайте,с какво е заслужил той тва отношение?Да му пишеш смс как си го обичаш и т.н.,а през това време онзи другия сигурно те е целувал и на тебе ти е било готино...Ужас.
Според мен това е адски глупаво.
Дори и само заради факта,че си била с друг.
Има момичета, които освен гаджета имат нужда и от любовници.
Не отчитате ли този факт?
Не.Като един не ти стига,просто не си хващай гадже и всяка вечер можеш да си бъдеш с нов.Защо другите трябва да страдат,само защото някой си не може да се задоволи с един?Докато тя сега кръшка,той може да си намери някоя,която ще го уважава и наистина ще го обича.Но той просто ще си губи времето,мислейки си че тя е това специално момиче,докато един ден не разбере истината.той има право да обича ида бъде обичан от момиче подходящо за него.Авторката на темата явно не е това момиче...Първоначално написано от Анонимко
И трябва да ти е кофти! Заради момичета като тебе, си тровим живота! Като ти е по-хубаво с другия, му го кажи в очите. Ся заслужаваш да ти е кофти!![]()
Every moment is another chance...
ти си голяма тъпа кучка![]()
Ne mi se e sluchvalo.. i ne smqtam da dopusna da mi se sluchi.. Typo e.. Da si imam gadje i lubovnik.. Smeshna istoriq.. :P
Защо не решиш кой искаш ?
добре казано ..тъпа постъпкаПървоначално написано от Parfum`Girl
Мдам правила съм го,но не изпитвах нищо силно към момчето и не беше проблем!![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Не ми се е случвало. Просто, когато съм с един човек, съм само с него и той ми е напълно достатъчен. Ако не е така, просто няма смисъл да се самонараняваме, като изневеряваме. Тъпо е.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
И защо си постъпила така ? Не е ли адски глупаво ? Защо го лъжеш.. заслужава ли го ? По - добре като имаш нужда от друг, остави приятеля си - не заслужава да се самозаблуждава. Има право да бъде обичан и да бъде с подходящо момиче, а явно това не си ти.
Първоначално написано от Parfum`Girl
аве я мри в кофатаааа
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!