.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

барабата
    Guest

писах смс на гаджето си до като бях с друг! сега ми е кофти

случвало ли ви се е подобно нещо? или пък да сте с друг и да ви се обади любимия и т-н.? как се чувствате?

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Не,не ми се е случвало,защото по принцип момичето ще бъде с гаджето си,а не с друг.Оф,такива като теб не мога да ги разбера.Абе не ви ли е срам поне малко,хора,като си помислите какво причинявате по този начин на партньора си.Ами като не се разбирате или не сте доволни просто скъсайте,с какво е заслужил той тва отношение?Да му пишеш смс как си го обичаш и т.н.,а през това време онзи другия сигурно те е целувал и на тебе ти е било готино...Ужас.

Според мен това е адски глупаво.
    Дори и само заради факта,че си била с друг.

Guest
    Има момичета, които освен гаджета имат нужда и от любовници.

Не отчитате ли този факт?

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Има момичета, които освен гаджета имат нужда и от любовници.

Не отчитате ли този факт?
    Не.Като един не ти стига,просто не си хващай гадже и всяка вечер можеш да си бъдеш с нов.Защо другите трябва да страдат,само защото някой си не може да се задоволи с един?Докато тя сега кръшка,той може да си намери някоя,която ще го уважава и наистина ще го обича.Но той просто ще си губи времето,мислейки си че тя е това специално момиче,докато един ден не разбере истината.той има право да обича ида бъде обичан от момиче подходящо за него.Авторката на темата явно не е това момиче...

И трябва да ти е кофти! Заради момичета като тебе, си тровим живота! Като ти е по-хубаво с другия, му го кажи в очите. Ся заслужаваш да ти е кофти!
    Every moment is another chance...

ти си голяма тъпа кучка

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Ne mi se e sluchvalo.. i ne smqtam da dopusna da mi se sluchi.. Typo e.. Da si imam gadje i lubovnik.. Smeshna istoriq.. :P

Защо не решиш кой искаш ?

Цитирай Първоначално написано от Parfum`Girl
    добре казано ..тъпа постъпка

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Мдам правила съм го,но не изпитвах нищо силно към момчето и не беше проблем!
    2 т. от правилника. Бан на профил

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от Undying
    Не,не ми се е случвало,защото по принцип момичето ще бъде с гаджето си,а не с друг.Оф,такива като теб не мога да ги разбера.Абе не ви ли е срам поне малко,хора,като си помислите какво причинявате по този начин на партньора си.Ами като не се разбирате или не сте доволни просто скъсайте,с какво е заслужил той тва отношение?Да му пишеш смс как си го обичаш и т.н.,а през това време онзи другия сигурно те е целувал и на тебе ти е било готино...Ужас.

Супер фен
    Adski typa postypka!Za kakvo mu pishish sms kato si s drug v tozi moment?Znaish li ko iskash .... a i tozi chovek moje bi te obicha,a ti se podigravash s nego!pff
    Обичам те <3 !!!

Не ми се е случвало. Просто, когато съм с един човек, съм само с него и той ми е напълно достатъчен. Ако не е така, просто няма смисъл да се самонараняваме, като изневеряваме. Тъпо е.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

И защо си постъпила така ? Не е ли адски глупаво ? Защо го лъжеш.. заслужава ли го ? По - добре като имаш нужда от друг, остави приятеля си - не заслужава да се самозаблуждава. Има право да бъде обичан и да бъде с подходящо момиче, а явно това не си ти.

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Цитирай Първоначално написано от Parfum`Girl

аве я мри в кофатаааа
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си