.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    бля
    Guest

дали ме обича ?

с гаджето ми сме заедно от 2 месеца, но и преди това сме ходили 1 месец . общо взето късали сме 2-3 пъти и след това винаги той е поемал инициативата пак да се съберем, освен това той пръв ми каза че ме обича. по принцип не е човек който показва емоциите си и не се държи кой знае колко мило с мен като сме с други хора, в смисъл рядко ме прегръща или целува пред другите, винаги аз му се бутам в ръцете един вид и изведнъж миналата седмица нещо ми се разсърди и оттогава не ми говори, не ми вдига телефона, а днес като се видяхме случайно пак нищо не ми каза. приятелите ни се опитват да ни оправят отношенията, помагат ни, ама нещо не става.. чудя се възможно ли е вече да не иска да сме заедно леле ужасно е

Да, ясно. Ми да ти кажа време е да разтваряш крачката и ще се върне при теб, ако те обича истиснки разбира се. Ти първо направи тва с крачката пък после го питай.

Град
    In Your Mind
    Абе продължавай си напред мен ако ме питаш.
    И стига сте разчитали на приятели, тия работи са си между вас, а не между 10 човека...
    I love you...

бля
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Digital
    Да, ясно. Ми да ти кажа време е да разтваряш крачката и ще се върне при теб, ако те обича истиснки разбира се. Ти първо направи тва с крачката пък после го питай.
    ако говориш за секс.. ми ние си го правим отдавна не е в това проблема и няма нищо общо

Голям фен
    Отиди и го питай направо,какъв е проблема,какво се е случило и може ли нещата да се поправят
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Глуости бе, нека напраи тва с краката. Баси, толко ли е сложно ?

бля
    Guest
    какви крака бе ?!
    а и проблема е точно че съм го питала 100 пъти какво става защо се сърди и как можем да оправим нещата , но той си мълчи и не ми казва и една дума..
    имам бегли съмнения че е замесена и друга жена.. ама не посмях да питам защото и двамата бяхме в лошо настроение и щяхме да се изпотрепем уф отивам да си лягам за да не мисля за него и да не се ядосвам..

Guest
    еми заебавай го няма да му се правиш на маймуна заради него само и само на него да му е удобно.

е бати царвула ко иска да му падаш на колене ли ? аре би го у гъза и търси друг

п.п. не си мисли че като му пускаш редовно ще го държиш вечно това е тъпо щото бастуни като него след време се правят на голяма работа и казват ТЯ ми писна.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    еми заебавай го няма да му се правиш на маймуна заради него само и само на него да му е удобно.

п.п. не си мисли че като му пускаш редовно ще го държиш вечно това е тъпо щото бастуни като него след време се правят на голяма работа и казват ТЯ ми писна.
    Абе ти не обяснявай такива работи, щото аз от приятелката си не исках секс и се държах супер човешки с нея, а на нея просто й писна.
    За тва - крачката и готово.

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    според мен вие вече не ходите...

Супер фен
    lape6ka rabota syrditko petko prazna mu torbi4kata

Голям фен Аватара на Juicy_Lucy
    Цитирай Първоначално написано от Alerta

И стига сте разчитали на приятели, тия работи са си между вас, а не между 10 човека...
    мда е..да не би ти и приятелите ти да ходите или пък той и те??!?кви са тея глупости..
    пък като се прави толкова на интересен,спри да се занимаваш с него за известно време..какво си тръгнала след него..яя да си гледа работата
    get off.

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

Абе ти не обяснявай такива работи, щото аз от приятелката си не исках секс и се държах супер човешки с нея, а на нея просто й писна.
    За тва - крачката и готово.
    може там да ти е била грешката е шефе ами ако е искала секс и е видяла че ти спиш ? или ако си бил от онези дето през 5 мин мило обичам те мило немога без тебе .... трябва да си малко циркажия да може да си им интересен

Мега фен Аватара на koalka
    Опитай се отново да поговориш с него, да го потърсиш по телефона.Но ако не стане отиди лично при него и в очите го попитай какво има.

Guest

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си