- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- vupros ?
Normalno li e Penisa da ne mi e rastql 2 god tui kato sum si go meril predi 2 god i onq den pak i ustanovix 4e ne e porasnal izobshto,a tova malko me trevoji zashtoto se e zabil na 15 cm i ne e mrudnal..Tova na kakvo moje da se dulji,kato ne sum se razvil izboshto spored men AMA izobshto.. ?
mene ot predi 2 godini onq rabota mi e s 6 sm pove4e:P
Браво, от отрицателно 6 си минал на положително 6 6-6=0 евала. Още малко ти остава за да ти определят полаПървоначално написано от opaopa
xaxaxa ne be az seriozno![]()
то и аз сериозно еПървоначално написано от opaopa
basi kuv izrud sum bil kat mi e bil `-6`![]()
женски изрод.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Neznam da na kakvo moje da se dulji tova moje bi ti e rastql s malko i predniqt put ne si go meril kakto trqbva ili prosto da imash takuv moment na zastoi i posle pak da produlji neznam nqkoi dr. da ti otgovori !!!Първоначално написано от Zonalnost
Неуточнено: На колко години си?
Ако си на 13-18 - ПРЕТИСНИТЕЛНО Е![]()
Incomplete..........
Sled 2 meseca shte napravq 18Първоначално написано от koalka
Znam 4e e zle i za tva se 4udq shto e sprql da raste i sq neznam predi se kefix sq ve4e treperq s vsqka izminala sedmica
![]()
фащай прахусмокачката и почвай да опъваш..Първоначално написано от Zonalnost
![]()
![]()
Seriozno li e tolkova zle ,az kato si go pogledna mi mqsa sredna rabota ,ama kato go primerix s liniqta mi stana kofti kato sum 4uval na dr. kolko im eПървоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
![]()