- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Незнам какво да правя !
Искам да ви попитам какво да правя, а ето и мойта история .
Аз съм на 16 тя на 15 вече, пратих и оня ден смс, че късам с нея защо ли ми защото съм идиот вие решете. Значи всичко си вървеше идялно кафета приятели, нея всичко ок ма мойте приятели много много не я харесват защото не е путе ако ме разбирата не е некфа яка мацка готина е ма не е такава каквито ние забиваме . А аз съм хлътнал супер яко по нея и и пратих аз смс че късаме и не е мой тип нито характер ходихме от 1 месец и 15-16 дена . Тя ми прати смс защо правя така и т.н. после ми се обади говорихме и много се разстрои. Момичето не е могло да си направи класното заради мен ревнало и излязло от класната стая като прочела смс сега в ирк ме обеждава да се върна при нея ма незнам какво да правя майка и много много не ме харесва незнам защо от добро семейство съм . Оня ден тя ми звъни и вика милоу мама не дава да дойдеш на рд-то ми ма ще неще ще бъдеш с мен и го казва сериозно . И това ме провокира допълнително омръзна ми хората по-точно родителите да не ме харесват имах един проблем преди няколко месеца пак с родител на гадже и се стигна до баща ми а не трябваше и стигна се до него и се оправиха нещата. Сигурно скъсах с нея от срещата с майка и тъй като не сме се виждали лично ма незнам защо не ме харесва симпатичен съм добре момче съм е приятелите ми са малко поройници. Другото което скъсах с нея има много малко самочуствие и и викам промение си самочуствието и постоянно ми звъни без причина отива на урок по математика или някаде другаде когато не съм с нея и ми звъни без причина да ме пита какво права и се набутва супер яко и аз и викам спри да ми звъниш и т.н. шот се набутваш и тя аз исках да те чуя.
и ся тя ми се моли да се върна при нея никога не съм и изневерявал незнам като че ли по-добре е свободата нощтни дискотеки флиртове приятели пиянски нощи фитнес учене и така си го карам или пък с нея незнам кво да правамного е добро момиче и супер пекано макар и да не е супер мацка . Вика ми моляте върни се ще правим секс, аз викам аве няма да се върна заради секса да не съм олигофрен и тя моляте помисли си п.с. събота и е рд-то и аз нямА да хода така и казах . заради майка и май заради това скъсах с нея от страх не ме е страх от майка ми пфф просто ми омръзна да имам скандали с на гаджетата родители те и а съм супер пекан и готин незнам защо тка става и тя ревна стана ми супер шит аве май се повтарям вече а хх ем моля за съвет и извинявайте за много бройните правописни грешки
въпроса ми е да си карам фрее или да се събера пак с нея ?
Събери се пак със нея. До колкото видях и ти май незнаеш какво искаш или повече си скъсал със нея заради тъпите ти приятели които винаги искат да сваляте принцеси ама не забравяй че принцесите са курвички и са временни момичета.
Та съвета ми е да се върнеш при момичето тя сама ти е доказала че страшно много е хлътнала по тебе. Не ка майка и да не е проблем ти си бъди същия дръж се както трябва и скоро ще го оцени![]()
Доказателство е че момичето даже на РД-то си ще те викне нищо че майка и не и дава тя е готова да се скара със нея заради тебе !!!!!!!!!
И не ти ли стана гадно че тя не е могла да си направи класното заради теб и твойте детски постъпки. Когато имащ нещо ценно не го забелязваш а когато го загубиш товага го оценяваш и забелязваш за това не губи това момиче ами си бъди със нея.
От думите ти се разбра че е сериозно момиче а такава скоро може и да не намериш ако още тичаш по онея готините мацки![]()
по добре малко по грозна от тея принцеси но по сериозна от колкото много красива и да ти изневерява и да ти прай панаири постоянно да те команди и такива
Ми събери се с нея. След два дена пак й пусни sms че късате. Нека реве, после пак ще се сдобрите и ще бъде якооо.Първоначално написано от Объркано Сърце
Чаткаш ли ? Тия неща заздравяват "връзката", особено на недорасла пикла и объркано петелче.
Ъъъъхъхъхъ![]()
да де ама вие не разбирате че момичето мое да е и малко ограничено...
сеа отделен вапрос че неините приателки за нишо не стават.
а ти си скасал с нея струва ми се заради тва че малко попрекаляваме да те базикаме на тая тема...тва показва че не даржиш на нея достатучно шото късаш с нея заради нас !?!?!
ние като не я оценяваме достатачно а ти в същност казваш че я обичаш защо просто така безпричинно се сабуждаш и решаваш да напишеш 1 смс на П. и да и напишеш че късаш с нея...неа смисал в цялото това изречение и все пак ти си го напраил...та нали даржиш на момичето !?
а е по вапроса за секса ..време си беше
моито мнение е да се саберете отново но да погледнете на врзката си от друг по сериозен ъгъл на нещата![]()
от : Боби
хаха Боби ти кога се извъди такъв разбирач![]()
![]()
Ако наистина я обичаше/харесваше нямаше да я зарежеш заради родителите и.Според мен това е най-малката пречка.и второ кви са тия глупости "тя не е от мацките и приятелите ми не я харесват" ако ти я харесваш няа значение чуждото мнение.А това,че не е от мацките е най-жалкото извинение което можеш да намериш.![]()
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
lyje6 lyje66
Така обръщам се кам "секс бомбата" написал тази тема и "дивия жребец" който забива "путета" .Така да знаеш че хорат аимат едн онещо наречено вътрешна красота и не е длъжно да бъде някаква тъпа путка по каквито си падате а явно и забивате нон стоп.А да не говориме тя колко струва след като да те върне ти е предложила секс...хора кога ще се оправите и ще ътъргнете в някаква по-добра насока а не само към напълна деградация.
Живота е такъв квкъвто си го направим ние.
Стремя се да открия правилният въпрос а не неговият отговор.
Който не ме харесва и понася да се изнася.
Първоначално написано от Kill Zone
![]()
abe,suberi se s tva momi4e,zareji gi si4ki!gleite si kefa,napravete si sex4eto,vijdaite si se,sega vi e vremeto,egatii!Kvo se zamislq6 za nekvi prostotiiki!6tom si te kefi..
за сеска може и да изчака ама първо да се събере със момичето и да не и причинавя друг път такива работи земи порасни малко приятелдо едно време ще ти се лепят после ще пускаш теми "как да си хвана приятелка"
прави сте![]()
аре стига писа ами и се обади и кажи че съжеляваш и да смята че пак сте гаджета а довечера въри я вижПървоначално написано от Объркано Сърце
порадвай и се и и се извини
За любов при теб не може да се говори, защото просто нямаше да говориш така, но хайде...Добре, харесваш я, но сте се разделили-ти луд ли си?Пред най-малката трудност ли се предаваш?И какво толкова ти е странно-момичето ти се обажда, защото има чувства, ама при теб не знам дали е така...Иска да е с теб, това е ясно, а и ти го е казала. Най-добре си поговерете и решете какво ще правите.Ако имаш чувства бъдете заедно и не прави повече такива тъпотии.
вече го разбрах и си оправихме отношенията за което аз мноого и се извиних и и казах,че ще и го доказвам всеки ден
a e pi4 ti mai nezname6 kvo iska6..suberi se pak s momi4eto i gotoo!!!e pa 4esno tolkova e TUPO da zareje6 nqkoi s SMS !!!! UJAS WE![]()
![]()
Ta otnosno " priqtelite ti " ako durjat na teb 6to da ne te podkrepqt otnovo da si s mackata
ai uspeh !!! :P
Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!![]()
![]()
Mdam typata momcheshka greshka ... mnogo momcheta zarqzvat priqtelkite si,zashtoto kompaniqta im ne go haresvat.Tova e adski typo nqkoi da ti redi jivota.Kato go chetoh mi stana adski tyjno,zashtoto tochno zaradi priqtelite si i oshte edno neshto .. moq bivshiq me zarqza,a si bqhme tolkova shtastlivi dvamata.Az te syvetvam da otidesh da i kupish nqkoi hubav podaryk(neshto na koeto shte se zaradva mnogo) i bez da i kazvash da otidesh na RD-to i i da i podarish podaryka i da se syberete otnovo.A moje i bez podaryk.Samiqt jest che si otishal i tova,che shte se saberete spored men za neq shte e nai golemiq i i skyp podaryk,koito moje da poluchi.Pyk za maika i ... d ane ti puka ... i moite ne haresvaha bivshiq ma im pokazah,che tqhnoto mnenie ne e ot znachenie!Pokajete i vie na tehnite,che ne se int ot tova akkvo mislqt.Uspeh ..
Абе щом толкова ти харесва,върни се при нея! Какво ти пука,че приятелите ти не я харесват мн мн... нали ти ходиш с нея,не те!
А за майка й...ще неще трябва да те приеме.
И още нещо: щом толкова си имаш проблеми с родителите на приятелките си...може би има някакъв проблем и в теб,а?А не само да викаш че си супер тва супер онова... я първо се погледни хубаво в огледалото и се прецени и може би ще разбереш къде ти е грешката! Айде и успех с въпросната мацка![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Всеки ден се гледам в огледалото и се кефясъбрахме се пак
'4ovek razbira kolko e zna4imo e ne6to za nego 4ak kogato go izgubi "
ako ima6 6ans pak dase saberete .....
Първоначално написано от ThePainIsReaL
Хубаво е, че сте се събрали, но й се чудя на момичето как те е прибрала отново след като си я наранил толкова(нищо лично). За друг път да ти кажа - опитай се да не мислиш само за себе си, а и за чувствата на останалите. Момичетата сме нежни същества и приемаме нещата много навътре и лично.
Преди да направиш нещо го обмисляй и си представи как ще въздейства на останалите.
Що се отнася до секса - това си е ваша работа, но мисля, че не би трябвало да се възпозваш в такъв тежък за нея момент. По това, което си написал си личи, че тя не е готова и все още не го иска, а ще се жертва само и само да е с теб. Прояви разбиране и не я насилвай. Успех!
![]()
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
za putka i prez granicata trqbva da preminesh be!!!!!!
върни се при неяПървоначално написано от Объркано Сърце
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Първоначално написано от Объркано Сърце
Най-накрая нещо смислено да кажеш от цялата тема![]()
Така и аз да си кажа моето мнение ама пич по твойте думи ми приличаш на някфо газе дето само с мацки секс .. свобода приятели фитнес..необичаш мн мн трайните връзки обичаш си свободата...нощните аванюри ..и така на татък , НО съдейки по думите ти...майче тва момиче за да си с нея тя по някакъв начин те е впечатлила.... и си я харесал.. мисля ,че не е нужно приятелите ти да я харесват за да си с нея.. не те са с нея а ТИ...така че не дей испуска шанса си ..тва е твоето момиче хваштай си я..и си преи кефа..Хареса ми поста на твоя прятел който е пуснал ..учудващо , но атцки мн ме впечатли..от думите ..написани
![]()
и така хайде сега не се мотай на сам на там ами ...върви да видиш момичето си
което може би страда ..Успех