Искам да ви попитам какво да правя, а ето и мойта история .
Аз съм на 16 тя на 15 вече, пратих и оня ден смс, че късам с нея защо ли ми защото съм идиот вие решете. Значи всичко си вървеше идялно кафета приятели, нея всичко ок ма мойте приятели много много не я харесват защото не е путе ако ме разбирата не е некфа яка мацка готина е ма не е такава каквито ние забиваме . А аз съм хлътнал супер яко по нея и и пратих аз смс че късаме и не е мой тип нито характер ходихме от 1 месец и 15-16 дена . Тя ми прати смс защо правя така и т.н. после ми се обади говорихме и много се разстрои. Момичето не е могло да си направи класното заради мен ревнало и излязло от класната стая като прочела смс сега в ирк ме обеждава да се върна при нея ма незнам какво да правя майка и много много не ме харесва незнам защо от добро семейство съм . Оня ден тя ми звъни и вика милоу мама не дава да дойдеш на рд-то ми ма ще неще ще бъдеш с мен и го казва сериозно . И това ме провокира допълнително омръзна ми хората по-точно родителите да не ме харесват имах един проблем преди няколко месеца пак с родител на гадже и се стигна до баща ми а не трябваше и стигна се до него и се оправиха нещата. Сигурно скъсах с нея от срещата с майка и тъй като не сме се виждали лично ма незнам защо не ме харесва симпатичен съм добре момче съм е приятелите ми са малко поройници

. Другото което скъсах с нея има много малко самочуствие и и викам промение си самочуствието и постоянно ми звъни без причина отива на урок по математика или някаде другаде когато не съм с нея и ми звъни без причина да ме пита какво права и се набутва супер яко и аз и викам спри да ми звъниш и т.н. шот се набутваш и тя аз исках да те чуя.
и ся тя ми се моли да се върна при нея никога не съм и изневерявал незнам като че ли по-добре е свободата нощтни дискотеки флиртове приятели пиянски нощи фитнес учене и така си го карам или пък с нея незнам кво да права

много е добро момиче и супер пекано макар и да не е супер мацка . Вика ми моляте върни се ще правим секс, аз викам аве няма да се върна заради секса да не съм олигофрен и тя моляте помисли си п.с. събота и е рд-то и аз нямА да хода така и казах . заради майка и май заради това скъсах с нея от страх не ме е страх от майка ми пфф просто ми омръзна да имам скандали с на гаджетата родители те и а съм супер пекан и готин незнам защо тка става и тя ревна стана ми супер шит аве май се повтарям вече а хх ем моля за съвет и извинявайте за много бройните правописни грешки
въпроса ми е да си карам фрее или да се събера пак с нея ?