.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Guest

Заряза ме, защото не се навих да легна с него

Нормално ли ви се струва на първата среща, момчето с което излизате най-открито да ви прави намеци за секс?
    Аз му казах, че е объркал човека и че не съм от бройките за една вечер (за бога, та аз дори и като курва не се обличам). Държах се студено и отблъсквах всичките му тъпи закачки и открити намеци.
    После ми каза, че съжалява за това че се е държал като кретен и, че не е искал да ме засегне. Но идва и най-интересната част - след няколко дни ми се обади, за да ми каже че нищо нямало да излезе, защото съм нямала да легна с него следващия път!
    Казах, му че ако толкова е заритал за секс да ходи при някоя от околовръстното, но ако смята че всяка с която излезе трябва да бъде прекарана на втората среща..
    Какво им става на тия момчета? Къде отиде романтиката?

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Не всички момчета са такива. Просто си попаднала на неподходящия. Добре си направила, че си го отрязала

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    стига със тея романтики е ..... тея работи само по филмите ги има

А колкото до този зарязвай и давай на пред ко толкоз се вържиш на глупостите чак и тема си пуснала нима живееш у 19 век и незнаеш днешните хора как са.

просто не се учудвай ами търси друг ако имаш мераци за гаджета ако не стой сама

В своя защита като мъж да кажа - не всички сме такива. Романтиката отива по дяволите за съжаление, но какво да се прави.

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Що да е умряла романтиката боже ?!!?!??! Има си я и още как ( не само по филмите) ,въпроса е че много малко хора я "умеят" и използват.. ..
    А виж мила...тук 1 приятелка би казала : " Свиня.. Не е виновен той че се е родил мъж!!!!!!" Изобщо не се връзвай на такива,не си струват и да мислиш за тях..правилно си му го казала!!
    2 т. от правилника. Бан на профил

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Добре си му била шута,вярно не сички са такива,ама повечето... А романтиката е във ваканция явно,за неопределен период от време.

Повече от фен
    Град
    lunata
    Цитирай Първоначално написано от k-3

А колкото до този зарязвай и давай на пред ко толкоз се вържиш на глупостите чак и тема си пуснала нима живееш у 19 век и незнаеш днешните хора как са.

xaaxaxax BOT !
    wtf

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от Овесения
    Цитирай Първоначално написано от k-3

xaaxaxax BOT !

ела да го видиш ВОТ-а

Мега фен Аватара на koalka
    Да, такива момчета доста често се срещат и са навити да легнат веднъж с едно момиче, а после да го зарежат без да ги интересува дали сърцето им е разбито и дори дали се чувстват добре.Естествено, има изключения, но май напоследък стават все по-рядко...

Guest

Re: Заряза ме, защото не се навих да легна с него

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Нормално ли ви се струва на първата среща, момчето с което излизате най-открито да ви прави намеци за секс?
    Аз му казах, че е объркал човека и че не съм от бройките за една вечер (за бога, та аз дори и като курва не се обличам). Държах се студено и отблъсквах всичките му тъпи закачки и открити намеци.
    После ми каза, че съжалява за това че се е държал като кретен и, че не е искал да ме засегне. Но идва и най-интересната част - след няколко дни ми се обади, за да ми каже че нищо нямало да излезе, защото съм нямала да легна с него следващия път!
    Казах, му че ако толкова е заритал за секс да ходи при някоя от околовръстното, но ако смята че всяка с която излезе трябва да бъде прекарана на втората среща..
    Male kwa si zadrustena!

Guest

Re: Заряза ме, защото не се навих да легна с него

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Е й? Мен какво ме интересува?

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Не всички момчета са такива. Просто си попаднала на неподходящия. Добре си направила, че си го отрязала
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Голям фен
    Град
    на луната
    Ми мацка първо Браво че не си легнала с него =D> Не всички момчета са такива, но явно си попаднала на такъв. Живота не свършва с вашата раздяла така че смело напред А романтиката още си я има
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Guest
    Е ся за да си отмъстиш се изчукай с всички от неговото даскало, само не и с него за да му е гадно!

Мега фен Аватара на sasha_90
    ne si dlajna da si lqga6 s mom4e toest kogato re6i6 d ago napravi6 trqbva ti da si gotova a ako mom4eto te zareje zaradi tova 4e ne si mu pusnala negova si rabota(ima i dr mom4eta)

Супер фен
    Ami te ne sichki sa takiva.Prosto si popadnala na epodhodqshtiq,koito tyrsi porednoto momiche kolkoto za broikata .... Ne si struva da se zanimavash poveche s nego ili da se prinizqvash tolkova che da sa saglasish da legnesh s nego samo i samo za da ste zaedno ...
    Обичам те <3 !!!

За съжаление с всеки изминал ден се убеждавам,че повечето момчета искат единствено и само това от момичетата...Много хубаво си направила,че си го зарязала Едва ли те заслужава.Забрави за него и си потърси някой по достоен

Guest
    Попадала съм в подобна ситуация и единственото което мога да те посъветвам е на такива да казваш да хващат пътя към гората или по точно към магистралата .. споко, ще намериш и достойния за тебе мъж

Пуснато на: Сря Яну 17, 2007 3:43 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Е ся за да си отмъстиш се изчукай с всички от неговото даскало, само не и с него за да му е гадно!

tova e detsko i tapo.a pak ne vsi4ki sa mom4eta sa takiva.I vapreki vsi4ko imai dostoinstvo i hi4 da ne ti puka vajnoto e da ima6 dobri priqteli

Град
    у нас
    добре,че си го зарязала..но има мн такива момчета,недей да съжаляваш за нищо,постъпила си правилно,а за вбъдеще-внимавай в какви се влюбваш

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Не са вички момчета са такива.Този е просто един глупак...
    А ти добре си му казала
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

ATAKABG
    Guest
    Ушев на среща с ново гадже:

- Виждаш ли там звездите? - пита куката.
    - Да,виждам. - отговаря момичето
    - Виждаш ли там планината?
    - Виждам.
    - А виждаш ли луната?
    - Да,и нея я виждам.
    - Ми айде вече да се чукаме.

само можеш да се радваш , че те е зарязал в самото начало , защото е ПЪЛЕН кретен !

Обичам те , мили мой Гого !

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Подкрепям ^Cool^girl^^^
    ... и едно голямо БраВо на теб.
    Като му трябва такава,която да легне с него .
    По магистралата ги има .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си