- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- детектор на лъжата
kazaha mi 4e imalo niakva programka za skaip kato detektora na lujata!!!ot kade moga da si q izteglq???
Редактирано от ramaiana
Заглавието трябва да е написано на кирилица![]()
[Ami da programata se kazva kish kish i moje6 da si q iztegli6 mn lesnoMn e qka...
http://www.download.bg/index.php?cls...ngle&id=418672
Отдолу на страницата има линк за теглене![]()
Не ме съди за това, което не мога да бъда... Радвай се, че мога да бъда това което съм...
moje li malko po podrobno obqsnenie kak se tegli to4no plsss molq vi
На мен пък детектора на лъжата си ми върви направо със скайп.(не съм го сваляла отделно)Кат натиснеш с дясно копче въху някой абонат от там "Още задачи" от там "поръчай екстри" от там "Мойте Extras" и ти пише Kishkish детектор на лъжата безплатно
П.П.трябва да си със скайп 3.0.190 или нещо такова[/list]
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
az li4no si q izteglih po sledniq na4in...
purvo .. s daden abonat kato si 4atim nali ima otdelen prozorec cukash vurhu kartinkata mu s desen buton i posle natiskash oshte zada4i .. sled tova natiskash poru4ai ekstri i posle pomoshtni programi tam ima edno prozor4e deto pishe kish kish i natiskash go.. posle predpolagam znaesh kak se teglikato se iztegli i po4nesh da si govorish s nqkoi ti se poqvqva edno prozor4e tam neshto te pita .. cukash na ok :P ami mai tova e
![]()
Не съм пробвал по горните варианти... Ама щом казвате значи може и така![]()
Друг вариант :
https://extras.skype.com/373/view
Кликни на Get it now, след като отвориш горния линк и ще го свалиш
Не ме съди за това, което не мога да бъда... Радвай се, че мога да бъда това което съм...
blagodarq
И как бачка тая простотия?!
Да добър въпрос...!Първоначално написано от WILD__BOY
![]()
![]()
![]()
Значи аз съм я използвал тази простотия и изобщо не бачка.Простоо аз знаех тоя с който си говорех, че лъже, но детектора не го показа
![]()