- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сексуално незадоволени жени си поставят глупави подписи
и аз го намирам за тъпоху гивс а фак отколко време се обичате ?
излишна показност![]()
Абе кво се пънете толкова всички.Всеки ще слага какъвто си аватар или подпис иска.Някой като го дразни-прав му път!Мнението си му е само за него и не трябва да слага под общ знаменател всички!
"Я люблю ХХХ Х года и Х месяца
Означава че едно, че са тъпи, второ са незадоволени и трето комплексирани"...
Точно днес правим 1 година от както се из@укахме за сефте с моя.Ако си сложа и аз едно такова мн ще знаеш за какво става дума..Тъй че SHUT UP
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
а снимков и видео материал има ли който да споделиш което доказва че на тази дата е станало вашето първо съвокупление...Първоначално написано от ultra
Тря стана адвокат![]()
![]()
![]()
О,ужас!!! Бате,не ставай адвокат,моля те,ще се срещаме по съдебните зали!!!
![]()
![]()
кой кого? Аз теб или ти мене?Първоначално написано от quench
![]()
![]()
![]()
"някой ден, но не сега"....
Просто шокът от срещата би бил ужасяващ и поне първото дело срещу моята страна ще си го спечелиш,защото ченето ми ще увисне и прочее...
:P
тва го разбирам като хвалба. Благодаря но ще откажа да бъда в твоя клуб!Първоначално написано от quench
За тва ще те черпя бира,баце!![]()
ако не е ракетно гориво не приеимам!!!Първоначално написано от quench
![]()
![]()
Виж,даже и течен азот ще ти намеря,за да не те боли главата на сутринта!
:P
Извинявай но това не е курва хората слагат тези подписи за да покажат на някой колко мн държат на негоКурва е душевното състояние което ти притежаваш. Аз не бих се зарадвал ако моето гадже си сложи подобен подпис. Това означава едва ли не че е запазена! Пък сама каза живеем в свободна държава. С този подпис едва ли много мъже биха ти обърнали внимане за флирт например.
Надувате се такива с подписите си и това предизвиква недоволство. А за теб и останалите е признак на комплекси за малоценност-![]()
а относно думата курва :
ку̀рва--> мн.ч. ку̀рви, ж. Жена, която живее развратно.
Аз пък мисля че няма да се излекуваПървоначално написано от Ice_Queen
![]()
![]()
![]()
ОМГ![]()
![]()
Още ли се занимавате с тая тъпа тема.. с автора се разбрахме като големи хора,мисля че отдавна не влиза вече във форума.
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
течен азот за да изстудим бирата и водката... до сутринта може и да е останалПървоначално написано от quench
![]()
![]()
за допиване
awe retardi ste do 1 .. ae u levo =]
Ама, моля ти са, да не си ясновидец? Писнало ми от такива глупости!Първоначално написано от до курвите тук
Мен пък много ме радва като видя в подписа на някой, че има дълга връзкамного е готино да знаеш, че хората се обичат. Това не е повод за завист. Просто изразяват по още един начин любовта и привързаността си.
![]()
![]()
Дай боже повече хора да опознаят споделената любов
и да я изживеят пълноценно!
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.