- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сексуално незадоволени жени си поставят глупави подписи
Я люблю ХХХ Х года и Х месяца
Означава че едно, че са тъпи, второ са незадоволени и трето комплексирани
Тъпа..Незадоволена..комплек сирана..смятам че ти си такъв,за да пускат подобна тема?Би ли ми обяснил като има туулбарче с подобен род неща да ме прави такава?Сру пич..ама тва по-вероятно да показва от колко време сме мега задоволени(нещо което ти никога няма да изпиташ явно).Спокойно..тъпотията ходи по хората!Все някога ще се излекуваш!Първоначално написано от до курвите тук
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Бтв може да ти обясним какво значи думата курва ако не знаеш смисъла и ?!
Виж какво! Тъпо е да се парадира с това че имаш връзка с някой си и от колко време е тя.Първоначално написано от Ice_Queen
За курва кво да ти обяснявам? Ей такава като теб
Първоначално написано от Анонимко
Да парадирам че имам връзка.....ъхъхъхъхъх,не се бях сетила мерси!А не можеш ли да си представиш че съм го сложила за да зарадвам човека който обичам?(примерно)Мен ме кефи ,живеем в свободна държава...виж..др е въпроса дали ти вече не си застрадал/а за женска/мъжка/и 2те
ласка и просто да си толкова комплексиран/а че да завиждаш на другите..тц тц лоша черта..
А и бтв ,като стана дума за подписи и курви ,се сетих и ще ме извинява собственика на подписа..ама :
КУРВА ЩЕ МИ ВИКАШ КАТО МЕ ВИДИШ ДА СЕ РАЗМИНАВАМ С МАЙКА ТИ НА ОКОЛОВРЪСНОТО!
или нещо такова беше..схвана ли смисъла или да ти преведа?а да сру,комплексарски не разбирам!Дгд![]()
![]()
Курва е душевното състояние което ти притежаваш. Аз не бих се зарадвал ако моето гадже си сложи подобен подпис. Това означава едва ли не че е запазена! Пък сама каза живеем в свободна държава. С този подпис едва ли много мъже биха ти обърнали внимане за флирт например.Първоначално написано от Ice_Queen
Надувате се такива с подписите си и това предизвиква недоволство. А за теб и останалите е признак на комплекси за малоценност-
Тъпо комплексарче![]()
So when u See me on your block with two glocks Screaming : FUCK THE WOOORLD Like 2Pac I Just Don't Give A FUUUUUCK !
mi kfo da kajem za takiva koito nemat reg i se otvarqt,a ?!Първоначално написано от до курвите тук
Момиче съм ! ! !
=D> =D> =D>Първоначално написано от TupacFena
Момиче съм ! ! !
Те са печени и точни типове. Все хубави хора. Защото не парадират с нищо. Скромни са и дават най-точните и искренни мнения тук. Не преиграват като вас.Първоначално написано от mp3f
ОО душевното,а я ми кажи ти от кога си наясно с душевното ми състояние комплексарче?!Аха твоето гадже..да не е на 12-11?И да ,много хубаво го каза: щом съм с човек който обичам и съм с него от дълго време ест че няма да има място за флиртове и т.н...но ти явно си свикнал твоята да ти изневерява( и на нея не и завиждам!!)-аз съм си моногамна и тва теб не те бърка по никакъв начин!Капиш?И у кого предизвиква недоволство -у някво комплексирано тийнче като теб?Ха да не си Господ че да определяш кой какво да си слага в подписа (или МОд?!)Ти си тоя с комплексите и самата тема говори колко ти е мозъчния багаж(ако изобщо имаш такъв).Първоначално написано от Анонимко
Защо им обръщате внимание?Първоначално написано от Анонимко
Като те дори няма да разберат какво значи "да парадират"...![]()
Животът е БРЯГ!
Нима вече употребяваш Скромен=Комплексиран?Първоначално написано от Анонимко
Да ти обясня : Регистрацията е нещо като лицето ти във форума...всеки си се откроява със своя профил..много ме извинявай,ама твоето лице наистина е безлично..и сега вече си срам за вс др наистина готини гости.![]()
Че какво ти пречи да си имаш любовник? Повечето жени освен гадже си имат и по 1-2 любовника. Ти нещо си сбъркана.Първоначално написано от Ice_Queen
И подписа ти го доказва.
Според мен можеш да покажеш на някого, че го обичаш, без да му повтаряш през 5 минути "Обичам те!". Малки жестове, като този, да сложиш в подписа си такава лентичка, са много мили. Изобщо не смятам използващите ги за "тъпи, незадоволени и комплексирани", както ти се изрази. Обаче пък смятам гостите, дошли единствено да се заяждат за щяло и нещяло за пълни комплексари.
Първоначално написано от dark_angel3
Знаеш ли кое ми пречи?1 такова което ти нямаш -МОРАЛА!Знаеш ли кое друго ми пречи - Любовта ,онази истинската!Такава каквато ти пожелавам никога да не познаеш и винаги да те преебават!Първоначално написано от Анонимко
Гостине не са хора така ли? Те са няксакви извънземни дето идват и ви развалят рахата?Първоначално написано от mysterious angel
Виж какво
Който казва истината е неудобен.
Гостите обикновено ви посочваме истината в очите
Не ви изнася и ни обвинявате
А не се регистривам специално аз, защото родителите ми са ми забранили.
A бе, определено нещо не е наред, щом въпросните девойки наскачаха побеснели като оси от ритнатия им кошер...![]()
Животът е БРЯГ!
БъзззЗЗЗзЗЗззЗ Бръм Бръм ,аз пчеличка ли съмПървоначално написано от BorderManager
?
Не знам.Първоначално написано от Ice_Queen
Може да си нещо друго, завършващо на "ичка".
Например - "ЛЕЛичка".
Това е проблемът в Интернет общуването - анонимността...
Животът е БРЯГ!
А ЗАЩО НА 15 ГОДИНИ ВСИЧКИ МИ ГОВОРИТЕ ЗА ИСТИНСКА ЛЮБОВ И КОЛКО ВЯРВАТЕ В НЕЯПървоначално написано от Ice_Queen
А НА 25 ТЯ ВЕЧЕ НЕ СЪЩЕСТВУВА
КЪДЕ ИЗПУСКАМ НЕЩО??
А ПЪК НА 35 ИЗНЕВЕРЯВАТЕ НА МЪЖЕТЕ ИЛИ ЖЕНИТЕ СИ
ХАЙДЕ ДЕ ОТГОВОРЕТЕ ЕЙ ТИЯ С ПОДПИСЧЕТАТА
Някой е дълбоко наранен от съдбата и жестоко обиден на света (женския, в частност) май...![]()
Животът е БРЯГ!
хахахахаха нееее просто са ми смешни тези деца с наивната си увереност и енергията която влагат защитавайки нещо безумно - вечна, истинска, честна и блаблабла любов.Първоначално написано от BorderManager
защо на 15 са такива идеалисти?
нека видят истината от рано, за да не страдат на стари години много повече
дааа...тук нещо голяма злоба усетих..Първоначално написано от Анонимко
![]()
Виж,набий си го в главата че нямаш право да определяш кой какво да мисли,или да говори!!
Има истинска любов и тя идва не когато ти искаш,когато тя си реши!Ти да не си на 80 че да говориш че я няма,не си я срещнал и т.н. ЖИВОТА Е ПРЕД ТЕБ!Можеш ли да гарантираш че няма да се влюбиш безпаметно и няма да е споделено?Можеш ли ?И има много семейства на по 40 които не са изневерили на половинките си!Деба изкара цялата планета ебаси кретените..стегни се малко..Това че не си срещнал любовта не оправдава злобата ти и НЯМА НИЩО ОБЩО С ПОДПИСЧЕТАТА!
Да видя истината от рано ли ? Хах и какво цял живот да се сдухам,да си повтарям колко е шибан света така ли ? Сру ,живей си ти в този миришещ свят и ни остави с нашите идеали!Не си ти човека който да отваря очите колко е гаден света!Нужно е да има идеалисти,защото с такива като теб до никъде няма да стигнем.....Първоначално написано от Анонимко