Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
Бтв може да ти обясним какво значи думата курва ако не знаеш смисъла и ?!
Виж какво! Тъпо е да се парадира с това че имаш връзка с някой си и от колко време е тя.

За курва кво да ти обяснявам? Ей такава като теб

Да парадирам че имам връзка.....ъхъхъхъхъх ,не се бях сетила мерси!А не можеш ли да си представиш че съм го сложила за да зарадвам човека който обичам?(примерно)Мен ме кефи ,живеем в свободна държава...виж..др е въпроса дали ти вече не си застрадал/а за женска/мъжка/и 2те ласка и просто да си толкова комплексиран/а че да завиждаш на другите..тц тц лоша черта..
А и бтв ,като стана дума за подписи и курви ,се сетих и ще ме извинява собственика на подписа..ама :

КУРВА ЩЕ МИ ВИКАШ КАТО МЕ ВИДИШ ДА СЕ РАЗМИНАВАМ С МАЙКА ТИ НА ОКОЛОВРЪСНОТО!

или нещо такова беше..схвана ли смисъла или да ти преведа?а да сру,комплексарски не разбирам!Дгд
Курва е душевното състояние което ти притежаваш. Аз не бих се зарадвал ако моето гадже си сложи подобен подпис. Това означава едва ли не че е запазена! Пък сама каза живеем в свободна държава. С този подпис едва ли много мъже биха ти обърнали внимане за флирт например.
Надувате се такива с подписите си и това предизвиква недоволство. А за теб и останалите е признак на комплекси за малоценност-
ОО душевното,а я ми кажи ти от кога си наясно с душевното ми състояние комплексарче?!Аха твоето гадже..да не е на 12-11?И да ,много хубаво го каза: щом съм с човек който обичам и съм с него от дълго време ест че няма да има място за флиртове и т.н...но ти явно си свикнал твоята да ти изневерява( и на нея не и завиждам!!)-аз съм си моногамна и тва теб не те бърка по никакъв начин!Капиш?И у кого предизвиква недоволство -у някво комплексирано тийнче като теб?Ха да не си Господ че да определяш кой какво да си слага в подписа (или МОд?!)Ти си тоя с комплексите и самата тема говори колко ти е мозъчния багаж(ако изобщо имаш такъв).
Че какво ти пречи да си имаш любовник? Повечето жени освен гадже си имат и по 1-2 любовника. Ти нещо си сбъркана.
И подписа ти го доказва.
Знаеш ли кое ми пречи?1 такова което ти нямаш -МОРАЛА!Знаеш ли кое друго ми пречи - Любовта ,онази истинската!Такава каквато ти пожелавам никога да не познаеш и винаги да те преебават!