- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Има ли български рок групи с женски вокали?
Та да,това ми е въпроса.Не съм запозната с българското музикално изкуство(е,имам познания,но минимални).Та трябва да се изживея като талантлива млада певица(![]()
) в училище за добра оценка и приемане в "хора".Песента трябва да е на български,женски вокали.А определено не бих искала да се представя с някоя поп-фол...хм..."песен".Та има ли рок група с женски вокали?Защото би ми било малко трудно да докарам...БТР
Много ще се радвам да има,както и някой да я знае
.
Мерси![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
grupa LORA ?
А от къде мога да намеря дискография или поне някой албум?Защото във всичките ми известни търсачки ми дава "Лора Владова"![]()
?
И междувременно се надявам да има още предложения.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Са е модерно сяка чалга певица да си прави песни с хард рок звучене. Не виждам къде е проблем тогава?
2т. системно
ima edna mnogo qka grupa Sintez s jenski vokal,no ne znam kude ima tehni pesni.slu6ah gi na edin birfest i mnogo mi haresaha.ako nqkoi gi nameri da dade link.![]()
Милена се води рок музикантка. Пробвай с някоя нейна песен.
Гранулом.
Saatana vittu perkele hate crew!
Дам. Милена, също и Роберта са рокаджийки.Първоначално написано от abstraction
Успех в музикалното начинание.
Както вече казаха - Мастило.
Препоръчвам ти и Милена...
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
Такси какво се води?
ако намерите снимка на вокалистката мн ще ви обичам...до колкото знам едно време е водила някакво предаване 'дъга'
Вокалистката им се казва Руми и водеше едно предаване по ММ преди ужасно много години.
Saatana vittu perkele hate crew!
LZ ne sa li i te rok grupa
Спиртокал.![]()
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
имаше и некфи Sex'&'Groove.Не ги знам изобщо кви са ама...(вокала им е жена)
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
Група "Огледало " пеят в рок стил, а песните им са яки !Вокала е жена....![]()