- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко см ви е пениса?
Колко см ви е пениса?
DA!Първоначално написано от Анонимко
кфо да??????
Толко!![]()
Животът е БРЯГ!
DA E MOQ OTGOVOR!Първоначално написано от Анонимко
не работя толкоз на дребно![]()
Koi e po-po- nai............![]()
Най-много ти липсва този, който е до теб, но ти знаеш, че никога няма да е твой.
към 17 в ерекция,към 18![]()
Приятелството може да завърши с любов,любовта с приятелство рядко.Не е важно да получиш това,което цениш,а да оцениш това,което получаваш.
Питай майка сиПървоначално написано от Анонимко
![]()
sledva temata:''malko li sa**sm ;("
17/14.5
dwajse i pet (ябълки естествено)
2, 11 и 8 точка системно - бан
на теб колко **см. са ти достатъчни?Първоначално написано от teen_girl4e
![]()
Приятелството може да завърши с любов,любовта с приятелство рядко.Не е важно да получиш това,което цениш,а да оцениш това,което получаваш.
така тиин грилчето няма да ти пуснеПървоначално написано от freeqwerty
![]()
2, 11 и 8 точка системно - бан
Боже вие с тия санти...и 30 да е ,ако не знаете как да го използвате сте за никъде!!!!!![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
офф аман от комплексариииииииииии
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Не съм се мерила на дълбочина![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You left me to rot...You thought that I'll die in my desperation...but...although I'm dead on the inside.....I still breath...it hurts ..yeah..but is still breathing...I'm thankful...
Е че как да не знамПървоначално написано от Kulio Gangstera
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
dostatu4no![]()
Които иска да разбере колко СМ е да идва и да проверява сам.А и както каза Ice_Queen колкото и СМ да е като незнае6 как се борави с него за к'во ти е ? Взима6 не6то и направо го маха6а и колко е голям не е много важно тои нека ти е примерно 19-25 СМ голям и на дебелина 2 СМ на кръст за к'во ти е? Дебелината е по важна според мен.
Аз пак да си кажа, че 17 чисто като сантиметри са ми перфектно и достатъчно. Само за информация към мъжете, да си споделя![]()
А бе кво е тва пенис ??? Кво е тва санитметри ??? Кво е тва комплексари ???? Кво е тва размер ??? А бе тея за кво говорат![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
So when u See me on your block with two glocks Screaming : FUCK THE WOOORLD Like 2Pac I Just Don't Give A FUUUUUCK !
21 sm, imam i dosta golemi tashaci, skoro bqh v kostenec i tam ima mineralen basein, bqhme v mujkata banq i tam imashe nekvi qponski turisti, prosto ne iskam da vi kazvam s kakvo vuzhishtenie me gledaha, v interes na istinata ponqkoga mi suzdava problemi smisul nqkoi momicheta kato go vidqt i malko im prichernqva, bih bil shtastliv ako mi beshe 17-18