.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Тема: LoShite MomiCheta

Guest

LoShite MomiCheta

Ima mnogo temi za loshite momcheta i taka natatyk...ami loshite momicheta...Kakvo e tqhnoto povedenie i dyrjanie...Kak mislite ?

Фен Аватара на SouL^*DiViNe
    Град
    Бургас
    1-vo:v kakyv smisyl loshi? razkaji ..pyk posle 6te vidim...
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Супер фен
    Aaa ? Kak tyi loshi,a ?
    Обичам те <3 !!!

Мега фен Аватара на koalka
    Ами аз за такова определение "лоши момичета" не съм чувала, но сигурно приличат на лошите момчета.Незнам.

Супер фен
    Град
    Мбабане
    за курвити ли ши си гуворим ?
    те са си лоши

Супер фен
    Seizure of Power,ti kakto vinagi se izkaza .... xaxaxa!Ama edva li e imala prediv kurvite
    Обичам те <3 !!!

Фен
    Град
    Grenland
    Предполагам,че авторката има предвид мацките с кожени якета,които се забавляват,забъркват се в адски много каши,не знаят кога да млъкнат и сякви треви и т.н....,иии...се ръбят като момчета ии...се бият...ама са страшно готини на външен вид повечето пъти...и не им пука от ничие мнение...де да знам..ама и аз го обясних

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    Става дума за момичетата,които прецакват момчета наред..... А по темата:НЯма ни6то ло6о и такива трябва да има

Супер фен Аватара на Qnchety
    Лошо момиче... струва ми се готино ама не всяко момиче има смелост да е "лошо"!!!

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Деазнаммм. Ако беше за лошите момчета щях да ви кажа.

Calvin Klein Escape
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ескада
    Предполагам,че авторката има предвид мацките с кожени якета,които се забавляват,забъркват се в адски много каши,не знаят кога да млъкнат и сякви треви и т.н....,иии...се ръбят като момчета ии...се бият...ама са страшно готини на външен вид повечето пъти...и не им пука от ничие мнение...де да знам..ама и аз го обясних
    ozvinqvai 4e pitam ama poznavame li se

Фен
    Град
    В мечтите..на мен и моята любима!!
    Цитирай Първоначално написано от LO6IQ
    Деазнаммм. Ако беше за лошите момчета щях да ви кажа.
    и аз така хх
    ...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}

Фен
    Град
    Grenland
    Цитирай Първоначално написано от Calvin Klein Escape
    Амм не мисля,ама познах ли?!

Повече от фен
    Град
    Точно зад теб ;)
    Айде уточнете темата и да започваме да разсъждаваме

Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!

Фен
    Град
    Grenland
    Цитирай Първоначално написано от BaMBOocHa
    Айде уточнете темата и да започваме да разсъждаваме
    Май се оказва,това,дето аз го изброих... Ами...в ранните си тийн-години бях повече от това...направо....ужасно лоша,объркана и се забърквах в каквато каша можеше,даже и в тея дето бяха трудни за забъркване...

Guest
    emmm znam nqkoi lo6i momi4eta ama nz kak da goobqsnq. Ne sa nekfi ligavi, ne sa kurvi xaxa.Ne6to po sredata.

Фен
    Град
    Grenland
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    emmm znam nqkoi lo6i momi4eta ama nz kak da goobqsnq. Ne sa nekfi ligavi, ne sa kurvi xaxa.Ne6to po sredata.
    Дам....спокойни и малко агресивни и с дрезгав глас и....без особени емоции наУи

Супер фен
    Обичам лошите момичета. Гадното е че или са прекалено добри или са зверски дразнителки.
    2т. системно

Хм според мен "лошо момиче" е манипулаторката, която използва всички свои дадености и получава това което иска. Тя е силна, страшно готина. Всички я харесват, но малко си признават - тя пък от своя страна не се интересува от мнението на другите, тъй като голяма част от тях за нея не съществуват. Честно казано се кефя на лоши момичета, както се кефя и на лоши момчета.

Calvine Klein Escape
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Calvin Klein Escape
    Амм не мисля,ама познах ли?!
    vsy6tnost ne 100, 1000000000%, samo deto nerazbrah za6to spored teb sam "losho momi4e" kakvo mi e?!

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Винаги съм използвала качествата си, за да постигна това, което искам и винаги съм го постигала, манипулирала съм ужасно много хора, защото хората са едно от нещата към които съм абсолютно безразлична, но никога не съм се възприемала като "лошо момиче", в повечето случаи всъщност ме възприемат като подла и зла.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    ох, понякога ставам толкова гадна, че ми се струва, че съм от тях... наистина съм готова на всичко, за да постигна каквото искам, независимо колко хора ще прецакам.. е, разбира се хора, които са ми безразлични и не участват пряко в живота ми.. и най-лошото е, че когато го постигна, се оказва, че не съм го искала чак толкова много и ми хрумва нещо друго не го правя нарочно, така се получава
    нещо като думите в подписа ми
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Th3WildAng3l
    Хм според мен "лошо момиче" е манипулаторката, която използва всички свои дадености и получава това което иска. Тя е силна, страшно готина. Всички я харесват, но малко си признават - тя пък от своя страна не се интересува от мнението на другите, тъй като голяма част от тях за нея не съществуват. Честно казано се кефя на лоши момичета, както се кефя и на лоши момчета.
    Тук съм съглсна. С разликата,че на мен не ми харесват тия "мацки".Имах една такава позната,която използваше най-вече физическите си дадености и усмивката,за да получи това,което иска-Пари,Секс и Внимание. Нищо повече...уж беше "кучка" девойката,а пък то се оказа,че от кучка до курвя разстоянието е 1 крачка.Вероятно все още се има за "много лошата и прецакваща всички мъже с цел секс", но отстрани погледнато е жалко

Супер фен
    Град
    София
    И още нещо....тя си мисли,че всички я харесват. И уж не се интересува от чуждото мнение,но такива момичета са най-големите комплексарки и те най-мн се интересуват от мнението на другите и ако не получат своето КРАЙ,пълен срив...и озлобяват. Простете за мнението,то е оформено от мои наблюдения

Супер фен
    Аз немога да се определя,но мога да кажа,че съм лоша към тези,които си го заслужават...Когато някой ме е наранявал,в почти всички случаи съм успявала да му го върна...
    абе понякога съм си доста лоша...
    Пък и мрази мн мн да си показвам чувствата...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си