- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- LoShite MomiCheta
Ima mnogo temi za loshite momcheta i taka natatyk...ami loshite momicheta...Kakvo e tqhnoto povedenie i dyrjanie...Kak mislite ?
1-vo:v kakyv smisyl loshi?razkaji ..pyk posle 6te vidim...
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Ами аз за такова определение "лоши момичета" не съм чувала, но сигурно приличат на лошите момчета.Незнам.
за курвити ли ши си гуворим ?
те са си лоши![]()
Предполагам,че авторката има предвид мацките с кожени якета,които се забавляват,забъркват се в адски много каши,не знаят кога да млъкнат и сякви треви и т.н....,иии...се ръбят като момчета ии...се бият...ама са страшно готини на външен вид повечето пъти...и не им пука от ничие мнение...де да знам..ама и аз го обясних![]()
Става дума за момичетата,които прецакват момчета наред.....А по темата:НЯма ни6то ло6о и такива трябва да има
![]()
Лошо момиче... струва ми се готино ама не всяко момиче има смелост да е "лошо"!!!
ozvinqvai 4e pitam ama poznavame li seПървоначално написано от Ескада
![]()
и аз така ххПървоначално написано от LO6IQ
![]()
![]()
![]()
...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}
Амм не мисля,ама познах ли?!Първоначално написано от Calvin Klein Escape
![]()
![]()
Айде уточнете темата и да започваме да разсъждаваме![]()
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
Май се оказва,това,дето аз го изброих...Първоначално написано от BaMBOocHa
Ами...в ранните си тийн-години бях повече от това...направо....ужасно лоша,объркана и се забърквах в каквато каша можеше,даже и в тея дето бяха трудни за забъркване...
![]()
![]()
![]()
![]()
emmm znam nqkoi lo6i momi4eta ama nz kak da goobqsnq. Ne sa nekfi ligavi, ne sa kurvi xaxa.Ne6to po sredata.
Дам....спокойни и малко агресивни и с дрезгав глас и....без особени емоцииПървоначално написано от Анонимко
наУи
![]()
Обичам лошите момичета.Гадното е че или са прекалено добри или са зверски дразнителки.
![]()
2т. системно
Хм според мен "лошо момиче" е манипулаторката, която използва всички свои дадености и получава това което иска. Тя е силна, страшно готина. Всички я харесват, но малко си признават - тя пък от своя страна не се интересува от мнението на другите, тъй като голяма част от тях за нея не съществуват. Честно казано се кефя на лоши момичета, както се кефя и на лоши момчета.
vsy6tnost ne 100, 1000000000%, samo deto nerazbrah za6to spored teb sam "losho momi4e" kakvo mi e?!Първоначално написано от Ескада
Винаги съм използвала качествата си, за да постигна това, което искам и винаги съм го постигала, манипулирала съм ужасно много хора, защото хората са едно от нещата към които съм абсолютно безразлична, но никога не съм се възприемала като "лошо момиче", в повечето случаи всъщност ме възприемат като подла и зла.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
ох, понякога ставам толкова гадна, че ми се струва, че съм от тях... наистина съм готова на всичко, за да постигна каквото искам, независимо колко хора ще прецакам.. е, разбира се хора, които са ми безразлични и не участват пряко в живота ми.. и най-лошото е, че когато го постигна, се оказва, че не съм го искала чак толкова много и ми хрумва нещо другоне го правя нарочно, така се получава
![]()
нещо като думите в подписа ми![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Тук съм съглсна. С разликата,че на мен не ми харесват тия "мацки".Имах една такава позната,която използваше най-вече физическите си дадености и усмивката,за да получи това,което иска-Пари,Секс и Внимание. Нищо повече...уж беше "кучка" девойката,а пък то се оказа,че от кучка до курвя разстоянието е 1 крачка.Вероятно все още се има за "много лошата и прецакваща всички мъже с цел секс", но отстрани погледнато е жалкоПървоначално написано от Th3WildAng3l
И още нещо....тя си мисли,че всички я харесват. И уж не се интересува от чуждото мнение,но такива момичета са най-големите комплексарки и те най-мн се интересуват от мнението на другите и ако не получат своето КРАЙ,пълен срив...и озлобяват. Простете за мнението,то е оформено от мои наблюдения
Аз немога да се определя,но мога да кажа,че съм лоша към тези,които си го заслужават...Когато някой ме е наранявал,в почти всички случаи съм успявала да му го върна...
абе понякога съм си доста лоша...
Пък и мрази мн мн да си показвам чувствата...