- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- LoShite MomiCheta
Vinagi sum gledala na mujete kato na obekt za manipulaciq i postigane na opredeleni neshta,ili prosto sum si igrala s tqh ,ne se gordeq s tova,no v tozi jivot ili si igrach ili si igrachka.Poluchava se taka moje bi zaradi fakta che vse oshte kakto se kazva ne sum sreshtnala momcheto koeto da mi zavurti glavata,no nqkoi den i tova shte stane."losho momiche" da moje bi sum takava,i kakto prochetoh edin ot postovete che takiva momi4eta bili nai-golemite kompleksarki moga edinstveno da kaja che az ne se imam za takava i 4rez haraktera mi i nachina mi na mislene ne izbivam kompleksi,i da ti kaja mnogomili4kata-sf na men naistina ne mi puka za mnenieto i tova kakvo govorqt za men hora, koito ili ne me poznavat ili nezna4at absoliotno nishto za men,a takiva koito govorqt i tvurdqt che nemojeli da ponasqt ili nenavijdali nqkoe"losho momiche" zaradi tova che bila naprimer kakto kaza ti naduta i s golqmo samo4uvstvie ne vijdam kakvo tolkova da ima apuk i kogato edna jena polu4ava vnimanie otvsqkade,kogato vijda ogromniq interes kum neq ot strana na mujete i vduhva uverenost s tova e suvsem normalno i da ima samo4uvstvie na jelana jena,kogato edno mom4e ili muj e tolkova jelan ili haresvan stava playboy i vsi4ki drugi po groznovati ili zatvoreni mom4eta go mrazqt estestveno zashtoto mu zavijdat sushtoto e i pri momi4etataПървоначално написано от Анонимко