.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: sex???

Guest

sex???

vaprosat mi sig 6te vi se stori mn tap ama az sam seriozna.predi 1 week pravih sex za prav pat i sega se 4udq dali naistina me e otvorilo mom4eto?spodelete opit s neukite pls!na4i pozata be6e az sam otdolu ediniqt mi krak varhu ramoto mu,a drugiqt na legloto(t.e razkra4ena)v na4aloto me bolq i go pomolih da spre toi pone4e v anusa no az mu kazah 4e ne iskam.sled tva si mu6na ediniq,vtoriq prast i nakraq 4lena i izvednaj spqh da izpitvam bolka i po4na da me 4uka(az vijdah 4lena mu)i vaprosat mi e...imali li 6ansa da me e 4ukal v anusa ?iskam da dobavq 4e ima6e krav na 4ar6afa i sled tva me bole6e m/u krakata?molq vi otgovorete mi!otvorena li sam?

О да определено си отворена няма от какво да се притесняваш

Guest
    ама във вагината ,нали?

Град
    София Левски В
    не винаги,след първия секс,може да ти е скъсан химена>девствената ципа<,но все пак,според описанието ти,със сигурност си отворена отзад!
    Приятелството може да завърши с любов,любовта с приятелство рядко.Не е важно да получиш това,което цениш,а да оцениш това,което получаваш.

Guest

Re: sex???

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    vaprosat mi sig 6te vi se stori mn tap ama az sam seriozna.predi 1 week pravih sex za prav pat i sega se 4udq dali naistina me e otvorilo mom4eto?spodelete opit s neukite pls!na4i pozata be6e az sam otdolu ediniqt mi krak varhu ramoto mu,a drugiqt na legloto(t.e razkra4ena)v na4aloto me bolq i go pomolih da spre toi pone4e v anusa no az mu kazah 4e ne iskam.sled tva si mu6na ediniq,vtoriq prast i nakraq 4lena i izvednaj spqh da izpitvam bolka i po4na da me 4uka(az vijdah 4lena mu)i vaprosat mi e...imali li 6ansa da me e 4ukal v anusa ?iskam da dobavq 4e ima6e krav na 4ar6afa i sled tva me bole6e m/u krakata?molq vi otgovorete mi!otvorena li sam?
    има ли шанс да те е чукал в гъза? ахахахахаха ти ме разби бе... да не може да усети разликата!

Guest
    molq vi otgovorete mi dali sam otvorena t.e 4ukal me e vav vaginata ili ne-v anusa

Голям фен
    Затворена си, даже и задръстена до немай къде!
    Животът е БРЯГ!

Цитирай Първоначално написано от BorderManager
    Затворена си, даже и задръстена до немай къде!
    hahahahahah!Syglasna
    Сексът е да правиш удоволствие на другия, чикията на себе си....МОЛЯ не бъдете егоисти!

Мега фен Аватара на koalka
    Еми щом си правила секс, значи си отворена, няма как.Логично е.

Град
    София Левски В
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Еми щом си правила секс, значи си отворена, няма как.Логично е.
    По принцип може и да не е отворена,което е малко възможно.Чел съм тук-там,че дори след първия път на момичето,има вероятност да не е отворена.Но след като я е чукал във вагината,а след това и от зад,пича не си е играл,а е правил здрав секс с нея,дори тя да не си е помисляла това.Така,че мила 99.9% си отворена и ако съжаляваш,сърди се единствено на себе си.
    Приятелството може да завърши с любов,любовта с приятелство рядко.Не е важно да получиш това,което цениш,а да оцениш това,което получаваш.

Повече от фен
    Град
    pllovdiv
    zemi nau4i koq ''dupka'' za kakvo e i kade se namira basi na kolko si

Град
    София Левски В
    Цитирай Първоначално написано от teen_girl4e
    zemi nau4i koq ''dupka'' za kakvo e i kade se namira basi na kolko si
    предполагам на 15-16 не повече

Повече от фен
    Град
    Приморско
    Ако те е чукал в Анала и не си разбрала ддз за мене има6 ебаси безчувствения задник но и аз съм съгласен с отговора на другите "ОТВОРЕНА СИ" ако не си го направи сама т'ва е има6 си пръсти !! ХаХаХ

Град
    Някъде....но сама...
    OMG!!!!!!
    You left me to rot...You thought that I'll die in my desperation...but...although I'm dead on the inside.....I still breath...it hurts ..yeah..but is still breathing...I'm thankful...

Мега фен
    Град
    Извън границите
    abe to momicheto pita v anusa ili v putkata sa q ebali haha

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

ama ti sigurna li si , che izobshto te e ebal s huq si , a ne s nqkoi predmet!?!?
    Сексът е да правиш удоволствие на другия, чикията на себе си....МОЛЯ не бъдете егоисти!

Повече от фен
    Дори за пръв път в леглото и неопитна ... вярвай ми пак щеше да различиш в гъза и отпред ..... така че е било отпред и си отворена .....
    END!
    And I don`t want to but I will if I`ve got to ...

Guest

Re: sex???

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ако се съмняваш дали си или не си, аз съм насреща и ще ти помогна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си