- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем четете !
на 14 съм а кура ми е 12 см ... Това малко ли е ?
Да!!! Ходи да си го удължиш в клиниката дето Азис го направи. Ще останеш много доволен, ама за жалост за да ти го удължат, ще се наложи да се лишиш с част от мозъка си. Така като те гледам обаче, май няма да усетиш разликата понеже вече си изгубил дастатъчно от сивото си вещество! Ех..да бе летаргия- обратимо е, уви, дефицит е!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You left me to rot...You thought that I'll die in my desperation...but...although I'm dead on the inside.....I still breath...it hurts ..yeah..but is still breathing...I'm thankful...
еи dead inside Фани си смени аватара че преебваш цялата страница тука модератори няма ли
So when u See me on your block with two glocks Screaming : FUCK THE WOOORLD Like 2Pac I Just Don't Give A FUUUUUCK !
и твоя не е никак малък!Първоначално написано от TupacFena
Приятелството може да завърши с любов,любовта с приятелство рядко.Не е важно да получиш това,което цениш,а да оцениш това,което получаваш.
Пич Не Моя Аватар Събира цялата страница в една колонка !!!!!!!!Първоначално написано от freeqwerty
So when u See me on your block with two glocks Screaming : FUCK THE WOOORLD Like 2Pac I Just Don't Give A FUUUUUCK !
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Стига може да му стане нещо на пишката като го стресирате така.Спокойно само на 14 има още да расте! :P
2 т. от правилника. Бан на профил
Ауе да ама се пак не е нормално да му е 12 санта на 14 години ама чак да му е малка аз сам на 15 години и ми е 15 см не е 4ак толкова назад с матеряля за 1-2 санта![]()
Ако паднеш духом - напий се та да паднеш и тялом!
Прекалено малко е, да. Време е да започнеш да се заглеждаш по момченца - те ще бъдат активните, а ти - пасивният.Първоначално написано от :(((((((
![]()
няма да доживееш до 15 ...Първоначално написано от :(((((((