.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Redno li e??

Redno li e??

Hodq s 3-tiq si bratov4ed Redno li e spored vas??? Ot kakto skysah s predi6noto mi gadje ednistveno toi zadyrja vnimanieto mi...ne znaehme 4e sme bratov4edi, razbrah go naskoro i sega mi e nekvo typo....trqbva li da sym s nego??? a ina4e az sym mn 6tastliva s nego ((((

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Ами ти си решаваш чесно казано,но помисли.Роднините ви като разберат ще им е доста странно и едва ли ще го одобрят.Мисля,че е доста странно и глупаво.Той все пак ти е братовчед-роднина.
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    скъсайте за пред хората а тайно се виждайте и............. после пазите всичко във тайна и готово

Повече от фен Аватара на mp3f
    Град
    V hrastite otlqvo
    OMFG Ta toi ti e bratov4et nqma zna4enie dali e 3-ti ili 5-ti vse pak ste rodnini

Момиче съм ! ! !

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от mp3f
    OMFG Ta toi ti e bratov4et nqma zna4enie dali e 3-ti ili 5-ti vse pak ste rodnini
    споко бе ко се панира се едно каза че е бременна от него и иска да го роди.

да се пляскат там то няма да е вечно нито ще се женят

Мега фен Аватара на koalka
    Вие сте доста далечни, така че от тази гледна точка не мисля, че има толкова голям проблем.Но както казаха-помисли за роднините, които не е ясно дали ще позволят една такава връзка, ако въобще ще се съобразявате с тях.

Голям фен
    Едните ми баба и дядо са 3ти братовчеди .. и цялото ни семейство са що годе нормални .. така че спокс

Супер фен
    Мммм ако земите да се ожените и да си родите дете то ше има 3 ръце тей че късайте

Guest
    Ако искаш да си като Atika няма проблеми, давай!

Мега фен Аватара на sasha_90
    ne e mn redno,za6toto ti e bratov4ed,no kakva sam az,4e da ti se barkam...ti re6i sama kakvo da pravi6

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Аз лично не виждам нищо ненормално във вашата връзка.Любовната връзка с 3-ти братовчед не е кръвосмесителна.Законите забраняват смесване на гените на близки роднини-до 2-ри братовчед включително,защото при такива връзки се забелязва че поколението не е здраво.Ти не попадаш в тази категория,така че по писан и морален закон връзката ви не нарушава никакви правила и е напълно възможна и нормална.Така че можете спокойно да продължите връзката си.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Вие сте доста далечни, така че от тази гледна точка не мисля, че има толкова голям проблем.Но както казаха-помисли за роднините, които не е ясно дали ще позволят една такава връзка, ако въобще ще се съобразявате с тях.

тай....!
    СЪКРОВИЩЕ, ОБИЧАМ ТЕ, НЯМА ДА ТЕ ДАМ ЗА НИЩО НА СВЕТА....КОГАТО НЕ СИ ДО МЕН ИСКАМ ДА СЕ ИЗПАРЯ ДА МЕ НЯМА.....ЛЮБОВТА МИ СЕ НОСИ ОТ НЕБЕТО КЪМ ТЕБ..ОБИЧАМ ТЕ БЕЗУМНО МОЛЯ ТЕ ОБИЧАЙ МЕ И ТИ!!!

Моята най-добра приятелка ходи с третия си братовчед вече година и половина Щастливи са заедно, родителите им в началото реагираха но сега .... свикнаха

Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да останат една в друга.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си