- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Redno li e??
Hodq s 3-tiq si bratov4edRedno li e spored vas??? Ot kakto skysah s predi6noto mi gadje ednistveno toi zadyrja vnimanieto mi...ne znaehme 4e sme bratov4edi, razbrah go naskoro i sega mi e nekvo typo....trqbva li da sym s nego??? a ina4e az sym mn 6tastliva s nego
((((
Ами ти си решаваш чесно казано,но помисли.Роднините ви като разберат ще им е доста странно и едва ли ще го одобрят.Мисля,че е доста странно и глупаво.Той все пак ти е братовчед-роднина.![]()
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
скъсайте за пред хората а тайно се виждайте и.............после пазите всичко във тайна и готово
![]()
OMFG![]()
![]()
Ta toi ti e bratov4et
nqma zna4enie dali e 3-ti ili 5-ti vse pak ste rodnini
![]()
Момиче съм ! ! !
споко бе ко се панира се едно каза че е бременна от него и иска да го роди.Първоначално написано от mp3f
да се пляскат там то няма да е вечно нито ще се женят![]()
Вие сте доста далечни, така че от тази гледна точка не мисля, че има толкова голям проблем.Но както казаха-помисли за роднините, които не е ясно дали ще позволят една такава връзка, ако въобще ще се съобразявате с тях.![]()
Едните ми баба и дядо са 3ти братовчеди .. и цялото ни семейство са що годе нормални.. така че спокс
Мммм ако земите да се ожените и да си родите дете то ше има 3 ръцетей че късайте
![]()
Ако искаш да си като Atika няма проблеми, давай!
ne e mn redno,za6toto ti e bratov4ed,no kakva sam az,4e da ti se barkam...ti re6i sama kakvo da pravi6
Аз лично не виждам нищо ненормално във вашата връзка.Любовната връзка с 3-ти братовчед не е кръвосмесителна.Законите забраняват смесване на гените на близки роднини-до 2-ри братовчед включително,защото при такива връзки се забелязва че поколението не е здраво.Ти не попадаш в тази категория,така че по писан и морален закон връзката ви не нарушава никакви правила и е напълно възможна и нормална.Така че можете спокойно да продължите връзката си.![]()
Първоначално написано от koalka
тай....!![]()
СЪКРОВИЩЕ, ОБИЧАМ ТЕ, НЯМА ДА ТЕ ДАМ ЗА НИЩО НА СВЕТА....КОГАТО НЕ СИ ДО МЕН ИСКАМ ДА СЕ ИЗПАРЯ ДА МЕ НЯМА.....ЛЮБОВТА МИ СЕ НОСИ ОТ НЕБЕТО КЪМ ТЕБ..ОБИЧАМ ТЕ БЕЗУМНО МОЛЯ ТЕ ОБИЧАЙ МЕ И ТИ!!!
Моята най-добра приятелка ходи с третия си братовчед вече година и половинаЩастливи са заедно, родителите им в началото реагираха но сега .... свикнаха
Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да останат една в друга.