.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Guest

MOLQ VI OTGOVORETE..

Interesno mi e...kato pravihte sex za purvi put izbrahte li specialno belio za momenta ili nem.. a i kude go napravihte za purvi put sry ako se povtarq temata no ne namerih dr takava...

Град
    София Левски В
    ако си момиче,не е важно с какво бельо си,също и момче да си.Това не е най-важното.Стига да го искате.Аз съм момче и съм бил с 4 девствени.Едната беше на НДК на пейките в парка,другата на един събор в едно село,на гарата между вагоните,другата в леглото и последната на тавана на една кооперация.Не е било от значение с какво бельо си а дали е дошъл момента.
    Приятелството може да завърши с любов,любовта с приятелство рядко.Не е важно да получиш това,което цениш,а да оцениш това,което получаваш.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Май си бях обула нови боксерки или прашки-помня ли-не стояха дълго върху мен.

Мега фен Аватара на koalka
    Не си спомням, само знам, че бях с прашки.

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    несъм избирала никфо белио помня че бях с прашки само.. а каде го направихме хм.. ами на една пейка в един парк
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    и аз не помня точно, но не беше специално

Супер фен
    Град
    Мбабане
    мноо ясно тогава купих вторите гащи в живота ми га дойде време да стаам баща ше си купя и трети

Фен
    Град
    Sofia
    ммм мисля че да....но за облеклто беше специално избрано- бяла ризка, плитки и каса поличка

Guest

Re: MOLQ VI OTGOVORETE..

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Interesno mi e...kato pravihte sex za purvi put izbrahte li specialno belio za momenta ili nem.. a i kude go napravihte za purvi put sry ako se povtarq temata no ne namerih dr takava...
    Не помня да беше с бельо тогава но мястото беше у вас на твоето легло, доволна ли си? Позна ли ме?

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    ами май не

Не,но пък за сметка на това се изкъпах ,та даже и парфюм сложих.
    Make Wakeniaikanai

The ultimate dance site

Град
    Sofia
    Mi,az dokolkoto si spomnqm,bqh si kypila specialno komplekt4e pra64ici sus sutien4e,koito v posledstvie pove4e ne slojih! Ina4e mnogo se bqh podgotvila,daje togava otidoh i za pruv put na kola maska..Na 15 bqh,ama mnogo se bqh podgotvila i mina dobre!

За какво ти е специално бельо след като набързо ще го свалиш!?

Guest
    emi s pra6ki do kolkoto si spomnqm si gi bqh kupila to4no za slu4eq mm kude be6e...v tqh

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си