- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Devstveni??
Imam poznati deto sa se otvoriuli sami s himikalki![]()
е,и?
Приятелството може да завърши с любов,любовта с приятелство рядко.Не е важно да получиш това,което цениш,а да оцениш това,което получаваш.
тва си е направо влизане с взлом![]()
Ааа, не! Как ги измисляш тия?Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
![]()
Първоначално написано от dark_angel3
az puk imam poznata deto se bila otvorila s to4ilkata na baba si![]()
Ебасии що точно с химикалка беееееее, ужасссссс поне с нещо кренвирш краставица ... толкова известни заместители с пръст ....... ама с химикалка ... еми уби меПървоначално написано от koalka
![]()
![]()
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
човек без работаПървоначално написано от mysterious angel
![]()
![]()
![]()
![]()
Една пък от моя клас се отворила с лажица па вие са химикалки ми говорите
![]()
So when u See me on your block with two glocks Screaming : FUCK THE WOOORLD Like 2Pac I Just Don't Give A FUUUUUCK !
имаше една реклама "Сачи, кренвиршите от месо"
Пфф химикалка![]()
Амам какъв модел бяха химикалките ? С Шнайдер трабвя да го направят...Първоначално написано от mannn
![]()
![]()
![]()
Тц, тц, тц, вече до такава степен са отчаяни, че са все още девствени на 11 години, че почнаха да се отварят с каквото им падне- я лъжици, я химикали, я кучета...
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Тва не е смешното! Иронията е в тва,че на всички момчета им се ебъът момичета обаче пишат тука че им е малък, а момичетата се отварят с химикали защото всички момчета са тука и за тях няма кой да ги ебе.Първоначално написано от BrokenInnocence
и мене кфо ме интересува..?Първоначално написано от mannn
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
къф беше смисъла от тая тема....много ясно че не е нормално.....
има кучки дето се отварят по сякъф начин....даже аз познааам една дето се отвори с банан.....абе извратено е....ма да са прай тема сеа за такива
глупости.........хмм
Аdmin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подпис/широчина/.
ееее страшен си!Първоначално написано от Seizure of Power
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Ти бухалка виждала ли си!?Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
![]()
Аз имам, та това нещо ми е колкото коляното!
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!