.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Guest

Пищови-Преписване

Кажете как най лесно се преписва и при това да останеш незабелижим при положение, че учителя постоянно обикаля около тебе.
    Споделете Опита си ?

Повече от фен
    Град
    Mental Hospital...
    Отрежи си ръката и я метни на някъде. Всички ще се видят в чудо, ще се паникьосат и тогава ще дойде твоят миг. Учителят ще припадне. Така всички ще са доволни...
    8 и 11т. системно - бан по ип и профил.

Guest
    Забравих да спомена, че немога да препиша от учебник и от тетрадката немога.
    Дайте някой съвет каде слагате самите пищови и имате ли някакъф метод, с който не са ви хващали до сега.

Guest
    temata se povtarq

Повече от фен
    Град
    Mental Hospital...
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Забравих да спомена, че немога да препиша от учебник и от тетрадката немога.
    Дайте някой съвет каде слагате самите пищови и имате ли някакъф метод, с който не са ви хващали до сега.
    Що, бе? Начина с отрязването на ръката не ти ли хареса?
    8 и 11т. системно - бан по ип и профил.

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...
    Ето ти един Сайт : www.pishtovi.com ... porovi se tam

мии значи.. ако ти е тест и си взел предварително отговорите от някой друг клас, рисува6 си някаква рисунчица на чина и с чертички ,точки и там квот се сетиш си нанасяш отговорите ама така че да се впишат с рисунката и да не личи че са отговори.. абе нещо като татоировката от 'бягство от затвора' хммм не го обясних мн добре ама ама карай и като го прайш това внимавай самия ти да мобжеш да разчетеш схемата че иначе става кофти

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    хах,досега съм използвала само един единствен метод на преписване и винаги е бил успешен,никога не са ме хващали
    Ако пишеш ситно ще ти е в полза..
    та взимаш едно моливче и си го написваш по чина - естествено гледаш да не е некво километрично и да не се забелязва от метър разстояние.. при мен действа безотказно
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Цитирай Първоначално написано от priti_kiti
    хах,досега съм използвала само един единствен метод на преписване и винаги е бил успешен,никога не са ме хващали
    Ако пишеш ситно ще ти е в полза..
    та взимаш едно моливче и си го написваш по чина - естествено гледаш да не е некво километрично и да не се забелязва от метър разстояние.. при мен действа безотказно
    това и при мен действа.Ако информацията не е много можеш да си го напишеш на ръката или пък да си залепиш пищова за ръката и да си сложиш ръкава отгоре и с това никога не са ме хващали. само ще се наложи да внимаваш къде е учителя в момента в който гледаш. може също да си сложиш пищовите в някаква тетрадка и да си ги вадиш когато учителят не е покрай теб.
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Е кви са тия ващи учители. Нямат ли умора? При мен ако обикалят 15 мин от часа. Останалото време си почиват и аз си вадя над чина или тетрадка или учебник и си преписвам.
    What I want, is what I need!
    What I need,is METAL and SPEED!

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Ако си момиче- обличаш си пола и си лепваш пищовите на крака... Аз не мога да преписвам, много ми личи, и засега само този начин действа добре при мен... Също с това да драскаш по чина някакви формули, или каквото е там...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Град
    Shumen
    Лошо няма да се преписва , то иде като те фанат

Супер фен Аватара на maybelline
    Ако постоянно обикаля само около теб,напиши си пищова предварително и го сложи в тоялетната.После помоли да отидеш до тоалетна и разчитай на милостта на учителя и после на силната си памет.Ако не обикаля само около теб просто поглеждаш в листа на другия или го молиш предварително да ти напише отговорите на теста след като ги попълни или нещо такова.

Мега фен Аватара на koalka
    Ами и аз си пиша на чина, но иначе от учебника и тетрадката.

Аз лично имам огромен опит в преписването, много много рядко да ме хванат- просто трябва да имаш усещане за това, трябва да знаеш кога преподавятелят е наблюдава и кога Не... това е трудно, трабва да си Лисица за да не те хванат учители, които постояно обикалят около теб...
    Но чесно казано, по- добре си научи, това е най- сигурния и най- хубавия начин да искараш добра оценка, аз вече си уча- от както влязох в Професионална гимназия....

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Ами аз например си диктувам уроците на gsm-a и после си слагам слушалките и даскалите не се сещат,че слушам урока
    ТОЛКОВА КРАСИВА И НЕДОСТИЖИМА! ТОЛКОВА БЕЗЦЕННА, ЧЕ ИЗЛЪЖЕШ ЛИ Я - САМ ОСТАВАШ!

Фен
    Град
    Монтана
    Цитирай Първоначално написано от anubite
    Отрежи си ръката и я метни на някъде. Всички ще се видят в чудо, ще се паникьосат и тогава ще дойде твоят миг. Учителят ще припадне. Така всички ще са доволни...
    hitro

абе никой ли не си ползва gsm-a

Фен
    Град
    Монтана
    аз си пиша всичко на текстов файл и си го пращам на телефона и си преписвам преспокойно ако стане напечено просто си зтварям гсм-а (с капаче е)

Град
    v sarceto na moito slance:)
    az po princip sam ot tiq deto u4at samo deto napsoledak hi4 ne mi se u4i.kraq na minalata godina si bqh slojila tterdkata pod 4ina i si prepsvam az i gopojata vika " Kakvo pravi6 ti tam" i az se sepnah ujasno zapo4nah da gledam na strani da se pritesnqvam 6toto nikoga do sq ne me bqha hva6tali i mislih ko da kaja i nakraq iztarsih tova - " Boli me glavataaaaa" xaxaxaxa i vsi4ki po4naha da se hilqt vklu4itelno i gopojata ..be6e mnogo zabavno
    mene po tova ne me biva..edinsvenqi pat kogato uspqh be6e po fizika,kogato si napisah vsi4ko na GSM-a kato saob6tenie i se pravq 4e si smqtam na kalkolatora a az vsa6nost si gledam formolite i t.n.
    Не мога без теб!Мило,ти си моят живот!

a

mi az li4no si go izdiktuvam na mp3-kata i posle si go slu6am i taka

Six billion people in the world,six billion souls,and sometimes,all you need is ONE

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World

Re: Пищови-Преписване

Аз си ги пишех на крака, на прасеца, само леко си надигам крачола и преписвам... Или пиша си на телефона и уж: "Ох, колко е часа?"

Guest
    az si go nabiram na kompa teksta, posle si go pravq na kulonki kato sym namalil shrifta na 9 se edno vestnik i posle si go printirash ,,,,, i si gi rejesh spored rykata ,,,(nikoga ne sa me hvashtali kato na poslednoto klasno gospojata sedq do men i pak ne ma vidq :P )

Нека споделя и моя опит!
    Аз винаги си ги принтирам, но с малък шрифт!
    И вече на рефлексти актьорско майсторство и др... природни дадености! Трябва да тренираш постепенно ще изградиш своя стратегия!
    166 бан по ип и профил за нарушение на 8 и 3 т.

На GSM най-лесно се пишат пищови
    Я да видим колко е часа .... яяя отговор на въпроса ми от теста ...

Живей ДНЕС, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си