- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Пищови-Преписване
Кажете как най лесно се преписва и при това да останеш незабелижим при положение, че учителя постоянно обикаля около тебе.
Споделете Опита си ?
Отрежи си ръката и я метни на някъде. Всички ще се видят в чудо, ще се паникьосат и тогава ще дойде твоят миг. Учителят ще припадне. Така всички ще са доволни...
8 и 11т. системно - бан по ип и профил.
Забравих да спомена, че немога да препиша от учебник и от тетрадката немога.
Дайте някой съвет каде слагате самите пищови и имате ли някакъф метод, с който не са ви хващали до сега.
temata se povtarq
Що, бе? Начина с отрязването на ръката не ти ли хареса?Първоначално написано от Анонимко
8 и 11т. системно - бан по ип и профил.
Ето ти един Сайт : www.pishtovi.com ... porovi se tam![]()
![]()
мии значи.. ако ти е тест и си взел предварително отговорите от някой друг клас, рисува6 си някаква рисунчица на чина и с чертички ,точки и там квот се сетиш си нанасяш отговорите ама така че да се впишат с рисунката и да не личи че са отговори.. абе нещо като татоировката от 'бягство от затвора' хммм не го обясних мн добре ама ама карайи като го прайш това внимавай самия ти да мобжеш да разчетеш схемата че иначе става кофти
![]()
хах,досега съм използвала само един единствен метод на преписване и винаги е бил успешен,никога не са ме хващали![]()
Ако пишеш ситно ще ти е в полза..
та взимаш едно моливче и си го написваш по чина - естествено гледаш да не е некво километрично и да не се забелязва от метър разстояние.. при мен действа безотказно![]()
това и при мен действа.Ако информацията не е много можеш да си го напишеш на ръката или пък да си залепиш пищова за ръката и да си сложиш ръкава отгореПървоначално написано от priti_kiti
и с това никога не са ме хващали. само ще се наложи да внимаваш къде е учителя в момента в който гледаш. може също да си сложиш пищовите в някаква тетрадка и да си ги вадиш когато учителят не е покрай теб.
Е кви са тия ващи учители. Нямат ли умора? При мен ако обикалят 15 мин от часа. Останалото време си почиват и аз си вадя над чина или тетрадка или учебник и си преписвам.
What I want, is what I need!
What I need,is METAL and SPEED!
Ако си момиче- обличаш си пола и си лепваш пищовите на крака... Аз не мога да преписвам, много ми личи, и засега само този начин действа добре при мен... Също с това да драскаш по чина някакви формули, или каквото е там...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Лошо няма да се преписва , то иде като те фанат![]()
Ако постоянно обикаля само около теб,напиши си пищова предварително и го сложи в тоялетната.После помоли да отидеш до тоалетна и разчитай на милостта на учителя и после на силната си памет.Ако не обикаля само около теб просто поглеждаш в листа на другия или го молиш предварително да ти напише отговорите на теста след като ги попълни или нещо такова.
Ами и аз си пиша на чина, но иначе от учебника и тетрадката.
Аз лично имам огромен опит в преписването, много много рядко да ме хванат- просто трябва да имаш усещане за това, трябва да знаеш кога преподавятелят е наблюдава и кога Не... това е трудно, трабва да си Лисица за да не те хванат учители, които постояно обикалят около теб...![]()
Но чесно казано, по- добре си научи, това е най- сигурния и най- хубавия начин да искараш добра оценка, аз вече си уча- от както влязох в Професионална гимназия....![]()
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
абе никой ли не си ползва gsm-a![]()
az po princip sam ot tiq deto u4at samo deto napsoledak hi4 ne mi se u4i.kraq na minalata godina si bqh slojila tterdkata pod 4ina i si prepsvam az i gopojata vika " Kakvo pravi6 ti tam" i az se sepnah ujasno zapo4nah da gledam na strani da se pritesnqvam 6toto nikoga do sq ne me bqha hva6tali i mislih ko da kaja i nakraq iztarsih tova - " Boli me glavataaaaa" xaxaxaxa i vsi4ki po4naha da se hilqt vklu4itelno i gopojata ..be6e mnogo zabavno![]()
mene po tova ne me biva..edinsvenqi pat kogato uspqh be6e po fizika,kogato si napisah vsi4ko na GSM-a kato saob6tenie i se pravq 4e si smqtam na kalkolatora a az vsa6nost si gledam formolite i t.n.
Аз си ги пишех на крака, на прасеца, само леко си надигам крачола и преписвам... Или пиша си на телефона и уж: "Ох, колко е часа?"
az si go nabiram na kompa teksta, posle si go pravq na kulonki kato sym namalil shrifta na 9 se edno vestnik i posle si go printirash ,,,,, i si gi rejesh spored rykata ,,,(nikoga ne sa me hvashtali kato na poslednoto klasno gospojata sedq do men i pak ne ma vidq :P )
Нека споделя и моя опит!
Аз винаги си ги принтирам, но с малък шрифт!![]()
И вече на рефлексти актьорско майсторство и др... природни дадености!Трябва да тренираш постепенно ще изградиш своя стратегия!
166бан по ип и профил за нарушение на 8 и 3 т.
На GSM най-лесно се пишат пищови
Я да видим колко е часа .... яяя отговор на въпроса ми от теста ...![]()
Живей ДНЕС, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!!!