.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Hybrid View

Re: Пищови-Преписване

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Кажете как най лесно се преписва и при това да останеш незабелижим при положение, че учителя постоянно обикаля около тебе.
    Споделете Опита си ?
    НАй лесно ако имаш телефон със Симбиан-пишеш си квото ти трябва на компютъра на МИкрософт Уорд и я качваш в телефона и си преписваш аз така си изкарах 6 на класна по БГ

Град
    София
    пишем си по крака..по ръката..по циците ако се наложи
    или иам една химикалка дето се трие с едно нещо и си пиша някъде квото ми тряя и после го чета и го трия...
    или просто си завирам учебника в кенефа и отивам да видя
    абе днешните даскали не кьорат по-далеко от носа си така,че не е особено трудно..

http://www.mjsoft.nm.ru/booke.htm Ако имаш телефонче което отговаря,bluetooth и/или USB кабелче..

tova e moqta profesiq!
    1-sloji si malko pi6tovche v cicedru6nika,tam nikoi nqma da burka tam
    2 zalepi pi6tova na kraka si pod 4orapoga6nika-kogato si s pola100% uspex
    3>tva e super.Pravi6 pi6tova i go zalepva6 na oblegalkata na stola-v mejdu4asieto.kogato daskala razdava listovete trqq da prigliji6 stola do tvoq 4in i da zakrie6 tva koeto se vijda s neseser ili dr
    sled kato daskala si sedna na burceto prepisva6 i se moli6 nqkoi da ne te izporti
    4Ne6to prosti4ko-sloji pi6tova v nesisera si a kogato daskala idva kam teb po4va6 da rovi6,vadi6 ne6to i go zatvarq6
    ima i o6te ama ne moa da gi obqsna
    nadqvam se ne6to da ste sxvanali

Законите на Ицака

ДРЪЖ ВИНАГИ ПИШКАТА В ГОТОВНОСТ И ПИЩОВА В ИЗПРАВНОСТ

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Emi az se prava 4e sam hremava,zemam edna nosna karpi4ka,pi6a si4ko na neq i si q slagam v rakata(rakata mi e v polu umru4e) stiskam kupi4kata i kato mine zad mene si otvarqm rukata i si prepisvam na volq!
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Залепяш си пищова от вътрешната страна на бедрото.Когато минава учителят, просто си събираш краката - но това действа само, ако си в крайна редица, на последните чинове.
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Zdravei.Ako imash kontrolna po istoriq geografiq biologiq ili himiq snimai si nujnite uroci s telefona i kato zapochne chasa si izvadi telefona i samo prepisvai taka nikoi nqma da razbere.Dori i suochenicite ti.

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Може да си сложиш пищовите в несесера. И когато госпожата ти не гледа към теб (може и да гледа) отваряш си несесера "уж" за химикалка и гледаш написаното. Безотказно работи!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си