.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    love_best_fr_m
    Guest

Приятели или нещо повече?!?

Та хора здравейте....значи моят проблем е такъв....аз съм момче което обича най-добрата си приятелка!Най-добра приятелка-не гадже!Тя си има гадже ама така се случи един път че се натискахме с нея и й хареса както и на мене....но имам чувството че оттогава насам отношенията не ни са същите...сякаш сме се очуждили след онази вечер когато бяхме заедно...а и тя каза че може би съм единствения човек с когото евентуално ви желала да изгуби девствеността си както и аз с нея...но от тази вечер сякаш нищо не е както прдо....няколко пъти се опитвам отново да й припомня онези тръпки на целувката но тя все се дърпа а уй и харесало....кажете защо според вас тя се държи така....

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Ami...6tom ste tolkova dobri priqteli,tq moje bi ne iska da gubite priqtelstvoto si...a puk i si ima gadje
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

ATAKABG
    Guest
    Цаката е такава - леко се отдръпваш и ако сте толкова добри приятели,а и ако наистина има привличане между вас,тя сама ше те потърси. И тогава вече няма да ти откаже да я награбиш

Мега фен Аватара на koalka
    Ами може би, защото се притеснява от това, което е станало, конфузно й е.Възможно е и това да е причината, а и може да не те смята толкова за приятел, а за нещо повече.Сподели й и я питай.Аз на твое място бих признала чувствата си.

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Спри Спри просто..никога няма да си простиш когато я загубиш завинаги..спри ........
    2 т. от правилника. Бан на профил

Повече от фен
    Град
    Приморско
    Щом мисли6 че сте се очуждили според мене просто си я питаи защо се държи така след онази въпросна вечер и така и и признаи чувствата си ако не си го направил а и да си го направил направи го пак то не пречи.

И аз мисля 4е трябва да се отдръпне6 за малко от нея,ако тя по4увства липсата ти и ако те потърси,тогава 6е знае6 4е наистина има не6то към теб! Ако не те потърси,по добре ти си потърси друга!
    УспеХ!

Guest

Re: Приятели или нещо повече?!?

Цитирай Първоначално написано от love_best_fr_m
    Та хора здравейте....значи моят проблем е такъв....аз съм момче което обича най-добрата си приятелка!Най-добра приятелка-не гадже!Тя си има гадже ама така се случи един път че се натискахме с нея и й хареса както и на мене....но имам чувството че оттогава насам отношенията не ни са същите...сякаш сме се очуждили след онази вечер когато бяхме заедно...а и тя каза че може би съм единствения човек с когото евентуално ви желала да изгуби девствеността си както и аз с нея...но от тази вечер сякаш нищо не е както прдо....няколко пъти се опитвам отново да й припомня онези тръпки на целувката но тя все се дърпа а уй и харесало....кажете защо според вас тя се държи така....
    treashe da i furli6 ena pi6ka bate i she viish ko stava :P

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Може би се държи така,защото иска да се предпази един вид да не я нараниш или нещо такова а може и да се държи така защото я е срам защото и тя те харесва малко сложно стана

може би наистина трябва да и кажеш какво мислиш, но ако тя не те харесва най-вероятно ще те отреже, а това може съвсем да ви развали отношенията
    Who let the dogs out?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си