.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Lost_Angel
    Guest

Искам съвeт :/

Значи пред дилема съм... на 17 години съм, и пред 2-3 месеца се запоснах с 1 момче на 25.Много разбран,допада ми като характер и т.н....Също така учи и всъщност е само за малко в града.
    От няколко дена ходим и той ми каза че всъщност е тръгнал с мен защото АЗ съм искала,а и за да ме научи на неща,които ако не науча по-късно няма да е на добре.(тва са точните му думи).
    Т.е. каза ми че иска да спи с мен, обаче също така че не иска сериозна връзка,не само заради разтоянието,но и защото той е голям,а аз още млада....
    Според мен иска само да ме използва Но от друга страна аз все още не съм спала с момче и смятам,че по-подходящ човек за сега няма да намеря...
    Вие какво мислите?

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    ти сама си каза.. според мен изка да те изчука..но честно казано аз бих се отдала на такова преживяване никога несъм се цхудила дали да правя това или онова..просто както дойде така е най хубаво..и никога несъм съжалявала така че..моя съвет е да направиш това което искаш а не някой от форума да ти каже..
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Guest
    Изчукай го !!!

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...
    Цитирай Първоначално написано от ninsy
    моя съвет е да направиш това което искаш а не някой от форума да ти каже..
    Абсолютно!!!

Повече от фен
    Град
    Приморско
    Дам тука отговори са давали само некви КУРВИ за мене за т'ва аз няма да се намесвам.Щом знае6 че те използва не виждам смисъл да прави6 нещо с него освен ако неиска6 да бъде6 използвана.Ти си помисли и си ре6и!!

Мега фен Аватара на koalka
    Правилно мислиш.Голям мъж на 25 какво може да иска от момиче на 25?Отговор:секс и само секс(има мнооого редки изключения в такава разлика в годините).

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Правилно мислиш.Голям мъж на 25 какво може да иска от момиче на 25?Отговор:секс и само секс(има мнооого редки изключения в такава разлика в годините).

Мисля че си искала да кажеш 17
    2 т. от правилника. Бан на профил

Супер фен Аватара на Sarabi
    Не бих искала първият ми път да е само за да се науча. А и той може да каже хиляди неща... чиято единствена цел е да те вкара в леглото. Не бих спала с такъв. Да те научи...много се е загрижил, а?
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Lost_Angel
    Guest
    Благодаря за отговорите
    Но реших да проведа 1 по-сериозен разговор с въпросния човек и нещата се подредиха.То малко като разпит се получи,но нищо

Благодаря отново

Guest

Re: Искам съвeт :/

Цитирай Първоначално написано от Lost_Angel
    Значи пред дилема съм... на 17 години съм, и пред 2-3 месеца се запоснах с 1 момче на 25.Много разбран,допада ми като характер и т.н....Също така учи и всъщност е само за малко в града.
    От няколко дена ходим и той ми каза че всъщност е тръгнал с мен защото АЗ съм искала,а и за да ме научи на неща,които ако не науча по-късно няма да е на добре.(тва са точните му думи).
    Т.е. каза ми че иска да спи с мен, обаче също така че не иска сериозна връзка,не само заради разтоянието,но и защото той е голям,а аз още млада....
    Според мен иска само да ме използва Но от друга страна аз все още не съм спала с момче и смятам,че по-подходящ човек за сега няма да намеря...
    Вие какво мислите?
    Че тоя е мн смешен

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)

Цитирай Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
    Че тоя е мн смешен
    Абсолютно. Хахах, подобни лафове за 25годишен, този трябва да е бати наивният. Звучи ми като пълен идиот.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Мега фен Аватара на quench
    Бахахахахахаха!!!
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Guest
    Цитирай Първоначално написано от quench
    Бахахахахахаха!!!
    Педи, скоро ще се смееш в Пирогов

Дерек
    Guest

Цитирай Първоначално написано от Lost_Angel
    Вие какво мислите?
    Смятам, че решението да спиш с него е единствено правилното. Направи го. Ти го искаш! Готова си за това! Направи го!

Ааа,Пирогов е добре,аз съм близко и ще могат да ми носят свестна храна отвкъщи

Guest
    Ааа,Пирогов е добре,аз съм близко и ще могат да ми носят свестна храна отвкъщи
    Ние знаем къде се намираш. И бирария Амстердам знаем, внимавай като пиеш бира да не се отровиш кукличке

Аууу,бате Азисе,ти ли си бил това?

Откога не сме се виждали? Ела,щото имам един кенеф за отпушване,пак ще ти дам един лев,както миналия път!

Guest
    Аууу,бате Азисе,ти ли си бил това?

Откога не сме се виждали? Ела,щото имам един кенеф за отпушване,пак ще ти дам един лев,както миналия път!
    Нямаш никакви грижи приятелю. Ще отпуша ануса ти, който ти сам наричаш "кенеф" може и да не ми даваш левчето си, зная че парите са ти кът. Ще те отпуша та да нямаш запек до Нова година, куенчи сладък педерюго

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    Хм... Моят съвет е да не спиш с него, не смятам, че е подходящ човек, с тези негови изказвания, май не е порасъл достатъчно! Вярвай ми ще срещнеш някой по-подходящ! Не прави неща, за които някой ден може да съжаляваш!

^Бате,не знам само защо не се регваш,когато пишеш?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си