- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Плача след орагазъм
винаги когато стигна до оргазъм след това започвам да плача просто ей така без повод без пречина не зависимо от това в какво настроение съм била преди това.Следкато свърша веднага ме избива на рев и това е от известно време ,можеби от преди година две ,а преди това изобщо съм го нямала този проблем. Посъветвайте ме кво да направя,плс
Отиди на хипнотизатор.
Може би той ще разкрие ужасни и тъмни тайни от твоето минало, свързани със сексуален тормоз...![]()
Животът е БРЯГ!
На мен ми се е случвало с една девойка.
Е, не избухна в див рев със сополи, а просто се просълзи.
Казват, че ставало при много силен оргазъм.
Ама ако детето горе се сдухва и направо си циври, не трябва да се изключва варианта, описан от мен по-горе.![]()
Животът е БРЯГ!
Ебати шашавото ... най-добре да отидеш при някой който се занимава с такива проблеми, но незнам какъв специалист трябва да потърсиш ... посъветвай се с ваще ...
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
Добре де, ама опиши ни вътрешно как се чувстваш. Нещо специално?
така трябвасексът с цел удоволствие е грях и подсъзнанието ти го знае
![]()
и на мен ми се е случвало, ама е от радост а не от мъка!![]()
брей, че странно. И аз се чувствам странно някво неопределено след оргазъм, ама при мене малко по-различно не мога да сваля една доволна усмивка, може при тебе това да е изразено с рев..
![]()
шшш ало залепи си клепачите на очите за джуката и ше престанеш да ревешПървоначално написано от Анонимко
![]()
So when u See me on your block with two glocks Screaming : FUCK THE WOOORLD Like 2Pac I Just Don't Give A FUUUUUCK !
e kak taka shte plachesh? az primerno ponqkoga i na mene mi se sluchva da se prosulzqvam ama ne da placha prosto ot silniq orgazum i mi se nasulzqvat ochitesushtoto e kato se prozsqvam ama bash da reva nz.. mn shashavo naistina opishi po podrobno kak se chuvstvash....
![]()
На мен пък винаги ми става студено...
OMG![]()
е кфо?!?!свършваш и веднага почваш да ревеш?!??пред момчето?!??!?!?
get off.
Да и аз почти винаги плача след кът свърша . И приятелката ми не е доволна но ще трае![]()
Помисли за хилядите сперматозоиди които не са те оплодили... чак мен ме напушва на рев.... от смяхПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()