.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: ?

Guest

?

Momcheta iskam da vi popitam haresva li vi kogato edno momiche se pravi ne nedostapno ili jelaete li q poveche kogato ne vi obrashta mnogo vnimanie ?

Guest
    Като не ми обръща внимание , не я желая повече.
    Такива надути да отидат в театъра.
    Аве момичетата като цяло са ,, no comment :>''

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Като не ми обръща внимание , не я желая повече.
    Такива надути да отидат в театъра.
    Аве момичетата като цяло са ,, no comment :>''
    Това бях аз

Guest
    ние момчетата обичаме да ни показват че сме харесвани да ни се натискат такиа ралти не да се праат на недостъпни...............така си водим изводите че сте мнмн надути и не обръщаме мнмн внимание!!!!

Guest
    ние момчетата обичаме да ни показват че сме харесвани да ни се натискат такиа ралти не да се праат на недостъпни...............така си водим изводите че сте мнмн надути и не обръщаме мнмн внимание!!!!
    тва е от мен!!!

Фен
    Град
    В мечтите..на мен и моята любима!!
    тва е от мен!!!
    ба неще да ми влее в профила енди час така от мен е тва ххх
    ...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}

честно казано, преди време на мен ми беше по интересно докато момичетата се правеха на недостъпни, имаше тръпка... а когато вече показваха, че ме харесват.. някак си изчезваше тръпката... ама от доста време не ме инт коя ме харесва и коя не, така че не ми пука особено

Guest
    ми да ти кажа чесно някой от нас обичат момичетата да се правят на недостъпни ама понякога се уливате брат!!!!

Повече от фен
    никога не съм се правила на недосъпна...де да знам. Ако момчето, което харесвам ме сваля, да не съм луда да се правя на недосъпна. Мен ме е страх че така ще изгуби интерес към мен. Мн тъпо ми се струва някоя дам се прави на неостъпна

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

хах ....на мене лично не ми харесва...хах.....надувки много мразя
    такива изрази като "Жените харесват мъже които се правят на недостъпни" и обратното много ме изнервят
    верно е че жените не обичат лесните неща......само че на мъжете не им
    се занимава със игрички и т.н....ако му се надува и се прави той ше си намери друга...де ше се занимава с некви префърцунени кучки......

ПС : Друг е въпроса че някой момичета се правят първоначално
    леко на недостъпни за да проверят човека отсреща....дали
    намеренията му са по сериозно или му е за едната бройка....
    Аdmin-Coki:
    неподходящ размер на снимки в подпис/широчина/.

Голям фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Pti4i grip
    Недостъпна женска. ХМ! Да я желая повече? Е, да, като искам баница и нямам пари я желая повече, но дадат ли ми друга, няма да ми пука. Къв съм метафоричен. Леле трябва да съм нобелов лауреат.
    Хахахаха пич луд си.Идеален пример

Мега фен Аватара на koalka
    Не винаги е добре момичето да се прави на недостъпно.Трябва да си абсолютно сигурна в чувствата на това момче и те да достатъчно силни, за да може да устоят на гонения (хах, как се изразих).И не може да си сигурна, че това момче няма да си помисли, че не го харесваш и за това се държиш така.Не казвам, че трябва да си лесна, но и не да показваш нещо друго с държанието си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си