Momcheta iskam da vi popitam haresva li vi kogato edno momiche se pravi ne nedostapno ili jelaete li q poveche kogato ne vi obrashta mnogo vnimanie ?
Като не ми обръща внимание , не я желая повече.
Такива надути да отидат в театъра.![]()
Аве момичетата като цяло са ,, no comment :>''![]()
ние момчетата обичаме да ни показват че сме харесвани да ни се натискат такиа ралти не да се праат на недостъпни...............така си водим изводите че сте мнмн надути и не обръщаме мнмн внимание!!!!![]()
![]()
![]()
тва е от мен!!!Първоначално написано от Анонимко
ба неще да ми влее в профила енди час така от мен е тва хххПървоначално написано от Анонимко
...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}
ми да ти кажа чесно някой от нас обичат момичетата да се правят на недостъпни ама понякога се уливате брат!!!!
никога не съм се правила на недосъпна...де да знам. Ако момчето, което харесвам ме сваля, да не съм луда да се правя на недосъпна. Мен ме е страх че така ще изгуби интерес към мен. Мн тъпо ми се струва някоя дам се прави на неостъпна
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
хах ....на мене лично не ми харесва...хах.....надувки много мразя
такива изрази като "Жените харесват мъже които се правят на недостъпни" и обратното много ме изнервят
верно е че жените не обичат лесните неща......само че на мъжете не им
се занимава със игрички и т.н....ако му се надува и се прави той ше си намери друга...де ше се занимава с некви префърцунени кучки......
ПС : Друг е въпроса че някой момичета се правят първоначално
леко на недостъпни за да проверят човека отсреща....дали
намеренията му са по сериозно или му е за едната бройка....
Аdmin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подпис/широчина/.
Хахахаха пич луд си.Идеален примерПървоначално написано от Pti4i grip
![]()
![]()
![]()
Не винаги е добре момичето да се прави на недостъпно.Трябва да си абсолютно сигурна в чувствата на това момче и те да достатъчно силни, за да може да устоят на гонения(хах, как се изразих).И не може да си сигурна, че това момче няма да си помисли, че не го харесваш и за това се държиш така.Не казвам, че трябва да си лесна, но и не да показваш нещо друго с държанието си.