.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    мария;;;
    Guest

Как да му покажа че го харесвам

значи допреди седмица и той уж ме харесваше но нз дали още е така. виждаме се само в училище. как да му покажа че го харесвам и искам да ходя с него?

Мега фен Аватара на koalka
    Ми намекни му.

ами покани го да излезете... обръщай му повечко внимание... и ще си проличи дали още те харесва тия работи си проличават :P

мария;;;
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ми намекни му.
    Ем как? Ама става ли да не е нещо подобно на срещи а просто лекии намеци. Плсссс помагайте.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Moje i s leki nameci be.. Ako usetish sashtoto i ot otsreshtnata strana znachi neshtata sa super.. Govori poveche s nego.. Obryshtai mu poveche vnimanie.. Zakachai go.. :P

мария;;;
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Moje i s leki nameci be.. Ako usetish sashtoto i ot otsreshtnata strana znachi neshtata sa super.. Govori poveche s nego.. Obryshtai mu poveche vnimanie.. Zakachai go.. :P
    ам бихте ли ме посъветвали какво да направя ако както му прая намеци или го заговарям ме отблъсне?

Фен
    Град
    В мечтите..на мен и моята любима!!
    ми натисни му се,кажи му,покани го на кафе,намекни мо понякакъф начин!!!
    ...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}

Guest
    Когато го видиш го заговаряй,но избягвай да се натрапваш.Поздравявай го с усмивка.Когато срещнеш погледа му гледай да го задържиш за няколко секунди.Като цяло дори да не се стараеш да му покажеш какво изпитваш той ще го разбере,защото рядко се срещат хора,на които не им личи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си