.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Елл
    Guest

Обичана=>Изчукана=>Зарязана

Да кажа, не е нужно да отговаряте,разсъждавата или критикувате проблема ми.Ползвам форума като отдушник на чувствата си в момента.
    Мъжете са лъжци! Повечето не се различават по нищо. Залъгват те,хвърлят ти пясък в очите, изчукват те и си заминават,като просто вдигат рамене и казват "Не знам,така се получи" Толкова ли нямате сърце за Бога... Как гледате в очите и лъжете за собствените си чувства...
    Исках да съм с него от година..желаех го и когато най сетне се получи..той се оказа каквито бяха и предните.
    Не знам от кое ме боли повече,че бях изчукана и зарязана, че ме направиха на глупачка(след като аз от година прощавах, ли прощавах..)или,че човека на когото толкова вярвах ме излъга като всички останали до сега..Използва ме като кукла за да си задоволи желанията и нищо повече..
    Мислех си, бях убедена че не е като останалите,че мога да му се доверя,че ще имам хубава връзка с него..но уви, отново ми разби сърцето и този път по жестоко от всякога.
    От обич и любов само за ден чувствата ми се преобърнаха....
    Плаках..но виждам,че няма смисъл,вероятно не му пука .......
    Плаках и ще продължавам да плача..

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Такива са ...

Ама я кажи - 1 година сте ходели или .. ?
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Syjalqvam.... Jivota e shiban.. Nqkoi myje sa kreteni.. Prosto ne mojem da promenim nishto... Ne mojem dori da se predpazim... Vdigni glava i gledai napred!

Eлл
    Guest
    1 година ходене по мъките беше, заедно сме 2 месеца- 3 не сме и така цяла година. Докато накрая реших,че мога да му вярвам и му се отдадох по всякакъв начин, и след седмица вече не ме обичаше..

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Почти всички момчета са такива.
    Казвам ,,почти всички'' ,защото има изключения.
    Аз не съм като този кретен който си играе с чувствата на хората и си мисли ,,ко ми дреме'' , ,, ко ми пука'' - театрални пиеси колкото искаш.
    Все пак е факт ,че има такива ненормалници.

Този не заслужава да пролееш и една сълза за него. По-добре го остави и се опитай да бъдеш силна. Бъди сигурна, че не всички момчета са такива има и свестни, които наистина знаят какво е любов.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Обичана>изчукана>зарязана

По-скоро..
    излъгана>използвана>отърва х се

Супер фен
    Май бая дървета ше изядете докато не разберете че мъжа иска секс и бира.
    2т. системно

Фен
    Град
    На далече
    Нямам думи за първи път ли ти беше имам предвид секса ако е така има за какво да съжеляваш

Повече от фен
    Град
    Приморско
    Наистина повечето момчета са такива но недеи сега заради някакви кретени на които си попаднала и са те излъгали понеже целта им е била само да те чукат и да те зарежат да си мисли6 че всички момчета сме такива!! Просто и ти някои ден може би 6те сре6не6 подходящия човек които ще те обича истински.И както каза Aleandra такива като този не заслужат да пролее6 дори и 1 сълза.Споко с времето ще се оправи6 трябва има6 малко повече вяра....

da stana li takuv e vaprosa?

Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Май бая дървета ше изядете докато не разберете че мъжа иска секс и бира.
    подсъзнателно може би да....то тва е генетично заложено.....
    ма н'дей слага сички под общ знаменател......................
    аз искам секс и трева

до автора : маце не мога да разбера какъв е смисъла да напишеш тая тъжна история във форума....всмисъл хубу си изливаш болката....но ако си си мислила че някой ще каже нещо различно от това " Той е глупак , не плачи заради него" и т.н много си се залъгвала....
    и аз съм на мнението че пича е тъпанар......ама.....не си нито първата нито пък ще си последната излъгана......

ПС : извиняам са за малко грубите изказвания ама......
    Аdmin-Coki:
    неподходящ размер на снимки в подпис/широчина/.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от SlasHDaFiveNine
    ПС : извиняам са за малко грубите изказвания ама......
    ама живота е една поредица от хуйове - лапаш го набързо и давай следващия....
    2т. системно

Guest
    нека нека да се осъзнаете момиченца и да видите че не живеете във филм или приказка от онея любовните искате обич романтика и други циркове ето ви ги докато сте толкова глупави и наивни тей ще е

добре дошла във реалния свят !!!!!!!! малко детенце свиквай и за на пред ще си бита ебана и опозорена ако спреш малко да живееш във романтичните филми и да не се мяташ на всеки един лиглио може и да излезе човек от тебе

Guest
    Щом те кара да страдаш,значи не те заслужава!Това е моето мнение.

ПП: не всички момчета са такива,просто не си случлила на свестен.

Guest
    Vsi4ki muje sa ednakvi !!! Pravqt si kefa s tebe i posle.. Kvo da ti kaja ..6tom go e napravil tva zna4i ne te zaslujava ---> Ne trqq da pla4e6 !!! ;] ;] ;]

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    може и всички да са такива, незнам, но това е, когато не са влюбени... просто не те е обичал и не му е пукало за теб, реално погледнато при такова положение няма за какво да го обвиняваш и на мен някой като ми е безразличен, не ме интересува особено дали е добре, дали е зле, как се чувства в момента егоистично, но такъв е животът..

обикновено обръщаме внимание и сме съпричастни на хората, които ни влияят по някакъв начин, които малко или много са ни близки, а тези, които не можем да "усетим" като част от себе си (независимо малка или голяма), ги приемаме просто като "транзитно преминаващи" и не играят никаква важна роля в живота ни, за която да си струва да отделиш от времето си... незнам дали ме разбра
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Повече от фен Аватара на Octofunk
    Град
    New Kind of World
    Кои знае какви намеци си му правила през периода в който си го харесвала. Просто той е разбрал в един момент че въпреки че не му пука за теб, поне може да те изч**а и така е направил! Reality is cruel

Наистина мом4етата са такива,мн малко останаха свесните за съжаление! И аз не проумявам как може да гледа6 някой в о4ите и да го лъже6 4е го оби4а6???!!! Сяка6 им прави удоволствие да ни нараняват

Фен
    Град
    На далече
    Цитирай Първоначално написано от Beb4e__to
    Наистина мом4етата са такива,мн малко останаха свесните за съжаление! И аз не проумявам как може да гледа6 някой в о4ите и да го лъже6 4е го оби4а6???!!! Сяка6 им прави удоволствие да ни нараняват
    100% баща ти и дядо ти са правили така с някое девойче като млади

Супер фен
    Takyv e jivota milichka!Svikvai ... ili preebavash ili te preebavat!Drug varian nqma!Taka che trqbva da si tarikat v tozi jivot i da umeesh da precenqvash neshtata na vreme!

P.S. Grubo se izkazah ... ama si e taka za syjalenie
    Обичам те <3 !!!

Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    Takyv e jivota milichka!Svikvai ... ili preebavash ili te preebavat!Drug varian nqma!Taka che trqbva da si tarikat v tozi jivot i da umeesh da precenqvash neshtata na vreme!

P.S. Grubo se izkazah ... ama si e taka za syjalenie
    ти направо и каза на момичето пък да заебе изобщо
    всякви чуства и да стане типичната курва.......

по скоро бих и казал да не се връзва толкова лесно и да се оттдава
    напълно на човека отсреща когато се увери че му пука за нея...

и стига с тия изрази "Всички мъже са еднакви" .... щот не е така
    докато продължавате да ръсите такива тъпотий и ние ще
    продължаваме да повтаряме че сички жени са еднакви - курви
    и после са обиждате....
    Аdmin-Coki:
    неподходящ размер на снимки в подпис/широчина/.

ATAKABG
    Guest
    Абе все мъжете ви виновни бе,дееба! Тва че немате акъл и се хващатe с некви отрепки,само щото ви привличат като визия си е ваш проблем! Има достатъчно пичове и свестни момчета,които няма да постъпят така с вас. Вие сте си виновни,не някой друг.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Абе все мъжете ви виновни бе,дееба! Тва че немате акъл и се хващатe с некви отрепки,само щото ви привличат като визия си е ваш проблем! Има достатъчно пичове и свестни момчета,които няма да постъпят така с вас. Вие сте си виновни,не някой друг.
    А какво ще кажеш за глобалното затопляне ???
    А? А?
    затапи се нали *МУХАХАХАХ*
    162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.

Guest
    За това си оставам вярна на фразата "ако не преебеш, ще те преебат!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си