- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичана=>Изчукана=>Зарязана
Да кажа, не е нужно да отговаряте,разсъждавата или критикувате проблема ми.Ползвам форума като отдушник на чувствата си в момента.
Мъжете са лъжци! Повечето не се различават по нищо. Залъгват те,хвърлят ти пясък в очите, изчукват те и си заминават,като просто вдигат рамене и казват "Не знам,така се получи" Толкова ли нямате сърце за Бога... Как гледате в очите и лъжете за собствените си чувства...
Исках да съм с него от година..желаех го и когато най сетне се получи..той се оказа каквито бяха и предните.
Не знам от кое ме боли повече,че бях изчукана и зарязана, че ме направиха на глупачка(след като аз от година прощавах, ли прощавах..)или,че човека на когото толкова вярвах ме излъга като всички останали до сега..Използва ме като кукла за да си задоволи желанията и нищо повече..
Мислех си, бях убедена че не е като останалите,че мога да му се доверя,че ще имам хубава връзка с него..но уви, отново ми разби сърцето и този път по жестоко от всякога.
От обич и любов само за ден чувствата ми се преобърнаха....
Плаках..но виждам,че няма смисъл,вероятно не му пука .......
Плаках и ще продължавам да плача..
Такива са ...
Ама я кажи - 1 година сте ходели или .. ?
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Syjalqvam.... Jivota e shiban.. Nqkoi myje sa kreteni.. Prosto ne mojem da promenim nishto... Ne mojem dori da se predpazim... Vdigni glava i gledai napred!
1 година ходене по мъките беше, заедно сме 2 месеца- 3 не сме и така цяла година. Докато накрая реших,че мога да му вярвам и му се отдадох по всякакъв начин, и след седмица вече не ме обичаше..
Този не заслужава да пролееш и една сълза за него. По-добре го остави и се опитай да бъдеш силна. Бъди сигурна, че не всички момчета са такива има и свестни, които наистина знаят какво е любов.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Обичана>изчукана>зарязана
По-скоро..
излъгана>използвана>отърва х се![]()
Май бая дървета ше изядете докато не разберете че мъжа иска секс и бира.![]()
2т. системно
Нямам думи за първи път ли ти беше имам предвид секса ако е така има за какво да съжеляваш
Наистина повечето момчета са такива но недеи сега заради някакви кретени на които си попаднала и са те излъгали понеже целта им е била само да те чукат и да те зарежат да си мисли6 че всички момчета сме такива!! Просто и ти някои ден може би 6те сре6не6 подходящия човек които ще те обича истински.И както каза Aleandra такива като този не заслужат да пролее6 дори и 1 сълза.Споко с времето ще се оправи6 трябва има6 малко повече вяра....
da stana li takuv e vaprosa?![]()
подсъзнателно може би да....то тва е генетично заложено.....Първоначално написано от Amayo
ма н'дей слага сички под общ знаменател......................
аз искам секс и трева![]()
до автора : маце не мога да разбера какъв е смисъла да напишеш тая тъжна история във форума....всмисъл хубу си изливаш болката....но ако си си мислила че някой ще каже нещо различно от това " Той е глупак , не плачи заради него" и т.н много си се залъгвала....
и аз съм на мнението че пича е тъпанар......ама.....не си нито първата нито пък ще си последната излъгана......
ПС : извиняам са за малко грубите изказвания ама......![]()
Аdmin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подпис/широчина/.
ама живота е една поредица от хуйове - лапаш го набързо и давай следващия....Първоначално написано от SlasHDaFiveNine
![]()
2т. системно
нека нека да се осъзнаете момиченца и да видите че не живеете във филм или приказка от онея любовнитеискате обич романтика и други циркове ето ви ги докато сте толкова глупави и наивни тей ще е
добре дошла във реалния свят !!!!!!!! малко детенцесвиквай и за на пред ще си бита ебана и опозорена
ако спреш малко да живееш във романтичните филми и да не се мяташ на всеки един лиглио може и да излезе човек от тебе
Щом те кара да страдаш,значи не те заслужава!Това е моето мнение.
ПП: не всички момчета са такива,просто не си случлила на свестен.
Vsi4ki muje sa ednakvi !!! Pravqt si kefa s tebe i posle.. Kvo da ti kaja ..6tom go e napravil tva zna4i ne te zaslujava ---> Ne trqq da pla4e6 !!! ;] ;] ;]
може и всички да са такива, незнам, но това е, когато не са влюбени... просто не те е обичал и не му е пукало за теб, реално погледнато при такова положение няма за какво да го обвиняваши на мен някой като ми е безразличен, не ме интересува особено дали е добре, дали е зле, как се чувства в момента
егоистично, но такъв е животът..
обикновено обръщаме внимание и сме съпричастни на хората, които ни влияят по някакъв начин, които малко или много са ни близки, а тези, които не можем да "усетим" като част от себе си (независимо малка или голяма), ги приемаме просто като "транзитно преминаващи" и не играят никаква важна роля в живота ни, за която да си струва да отделиш от времето си... незнам дали ме разбра![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Кои знае какви намеци си му правила през периода в който си го харесвала. Просто той е разбрал в един момент че въпреки че не му пука за теб, поне може да те изч**а и така е направил! Reality is cruel
Наистина мом4етата са такива,мн малко останаха свесните за съжаление! И аз не проумявам как може да гледа6 някой в о4ите и да го лъже6 4е го оби4а6???!!! Сяка6 им прави удоволствие да ни нараняват![]()
100% баща ти и дядо ти са правили така с някое девойче като младиПървоначално написано от Beb4e__to
![]()
ти направо и каза на момичето пък да заебе изобщоПървоначално написано от FiRe_LaDy
всякви чуства и да стане типичната курва.......
по скоро бих и казал да не се връзва толкова лесно и да се оттдава
напълно на човека отсреща когато се увери че му пука за нея...
и стига с тия изрази "Всички мъже са еднакви" .... щот не е така
докато продължавате да ръсите такива тъпотий и ние ще
продължаваме да повтаряме че сички жени са еднакви - курви
и после са обиждате....
Аdmin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подпис/широчина/.
Абе все мъжете ви виновни бе,дееба! Тва че немате акъл и се хващатe с некви отрепки,само щото ви привличат като визия си е ваш проблем! Има достатъчно пичове и свестни момчета,които няма да постъпят така с вас. Вие сте си виновни,не някой друг.![]()
А какво ще кажеш за глобалното затопляне ???Първоначално написано от ATAKABG
А? А?
затапи се нали *МУХАХАХАХ*
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
За това си оставам вярна на фразата "ако не преебеш, ще те преебат!"